Ankarada düğün mekanı arıyorum

Canım 130 kişilik olacaksa seçeneğin çok fazla:) Ne güzel heryerde yapabilirsin. O zaman Mydonese Plaza'ya bak derim. Keşke bizim de o kadar az olsaydı...

tamam canım bakım ben oraya cok saol aradım 40 vya 45 dedi kısı bası ama sadece yemek parası sanırım gidip konuscam bakalım ne dicek.yeni cıftlık restorant nasl acaba bi fikri olan varmi guzelmi ::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

mydoness ayrıca foto video çekimi ve orkestraya para ödüyosoun.. Onun da ikisinin toplamı 2000 l ydı yanlış hatırlamıyorsam...

Canım Yeni Çiftlik Restaurant Da güzel. Bir de Spormede bak istersen. Orası da güzel biraz pahalı ama. Bir de Keçiören de Meşe Cafe diye bir yer var. Orasının fiyatları da uygun yanılmıyorsam:))

altınparkta rıhtım düğün salonu var hem açık hem kapalı.2 side ayrı ayrı güzel.deniz manzarası eksik sanki sadece.

melih gökçek parkında en tepede bi cafe düğün salonu var yuvarlak şekilde adını hatırlayamadım.

herkesin bildiği anıttepedekiler var.orada küçük bi alanıda var havuzun yanında.az davetler için yapılmış.

çok yer gezdim.. gördüklerim kadar söylüyüm kızlar...

Halil İbrahim sofrasını tavsiye etmem... kolon dolu ve pist çok dar..
Anıttepedekinden uzak durun katıldığım bi düğünde kediler fareleri kovalıyodu.. Servis berbat... Gelen meyveler çamur içindeydi...
İller bankasının Sosyal tesislerini tavsiye ederim.. Kır düğünü düşünenler için çok güzel bi çevresi var...içerside güzel... Mydoness kadar pahalı da değil
Altınparkı görmedim... Ama orkestarasını beğenmiyorlar.. Bi de içkili düğün yapılamıyor...
Atlıspor kulubünün Tesiside güzel ama çook tuzluya çıkıyor.. Spor merkezlerinin ki genelde pahalıya çıkıyor..

Şimdilik bu kadar kızlar.. Hepimize kolay gelsin...

tuzluçerez canım bizim bir ihtimal anıttepe de olacaktı düğünümüz, söylediklerinden sonra iğrendim yaa(( 10 Temmuz bize rezerve edildi orda. Ama kayınvalidem filan orda daha önce bir çok düğüne katılmış, fena değilmiş yani. İlk kez böyle birşeyi sende duydum Sen ne zaman gitmiştin ki orada düğüne??

Kızlar benim kuzenimle düğün tarihlerimiz yakın olacak, onlar dini sohbet içerikli bir düğün yapacaklar ve kadın erkek ayrı olacak. Onun içinde tavsiye edebileceğim bir yer var belki düşünen olur. Ayrıca kadın erkek beraber de oturabilir sanırım. Afitab diye bir yer. Google'dan arama yapın çıkacaktır. Nezih biyere benziyo. Yemekli bir düğünün en ucuzu 13 TL diye duydum bir de bilginize:)

canım ben geçen sene eylül ayında gittim.. önceden güzelmiş.. Benim kardeşimin sünnet düğünü de orda olmuştu biliyorum.. Mekan el değiştirince bozulmuş.. Mutfağına bizzat giren yakınlarımız oldu.. Tek kelimeyle berbat.. Servisi falan iyi değildi.. Garson sayısı yetersiz...Para vermediyseniz rezerve için iptal ettir derim... İller bankasının tesisisine bakın isterseniz.. Orda bi düğüne de katıldım.. herşey mükemmeldi canım..

Canım iller bankasında zaten yer yok:) Anıttepe Yüzme Havuzunun sahibi de kayınbabamın çok yakın arkadaşı. Orası el değiştirmedi bildiğim kadarıyla. Biz oraya para filan vermeyeceğiz. Ama tabi söylediklerini göz ardı etmeyeceğim. Başka bir seçeneğimiz daha var onun üzerinde duracağız bakalım. Teşekkür ederim.

canım bize söylenen oydu.. Belki çok önceden el değiştirmiş olabilir bilemiycem..Ama tanıdıksa daha özenli davranabilirler tabi.. Sen baştan tembihlerini yap o zaman.. Ona göre davransınlar.. İnsan herşeyin mükemmel olmasını istiyor tabi.. Sonuçta bi defa olan bişey.. Dikkatli davranmak lazım.. Herşey gönlünce olur inşallah canım.. Kolay gelsin...

bahçeli 7.caddede akalın düğün salonu var.lüks sanıyorum.geçen yıl kişi başı ücreti 18 tl ydi.

ve ayrıca gölbaşına muhakkak bakın derim.mogan gölü kenarındakiler mükmmel ötesi.isimlerini hatırlayamadım ama mogan parkında sır sıra salonlar.küçük alan için maya nikah ve düğün salonu ideal sanırım.bide moganın karşı tarafında sahil parkı tarafında yani açık bi restaront var.düğünler orada yapılıyo.kına ve az davetler için daha ideal.adını hatırlayamadım ama gölbaşılılar ii bilir.avukatlar barosu falan var yakınında..karşısıda göl manzaralı.süper oluyo düğünleri.biz az sayıda olsaydık orayı tercih ederdim muhakkak ama mesafede düşünülmeli...

Canım benim düğünümde anıttepe yüzme havuzunda olmuştu. Herşey mükemmeldi servis yemekler garsonların alakaları ben çok memnun kaldım şahsen ama tarih 2001 di.Ama orda sadece bir tane piyanist vardı biz dışardan 3 tane daha sanatcı getirmiştik.O gün bizimle aynı anda o kenardaki yerde bir düğün daha vardı.Ve o düğüne gelen misafirler hep bizim tarafa gelip bakmışlardı. gerçekten halen konuşulan bir düğünümüz olmuştu. Ah ahhh ne gündü ama. Allah hepinizin gönlünden geçen bir düğün nasip etsin ve geriye dönüp baktığınızda keşke şunuda yapsaymışım şunuda unutmuşum demezsiniz.

ılgıns canım teşekkür ederim ilgin için. Ben detaylara çok fazla önem vermem zaten. Herşeyin de mükemmel olması gerekmiyor bana göre:) Hepsi gelip geçecek o kadar takmamak lazım diyorum. Keşke demek şeytanı çağırmak demekti galiba ( tam hatırlayamadım ama bunun gibi bişey). Allah hiç keşke dedirtmesin inşallah:)

2009 yılında YAZIN evlenecek arkadaşlar için;
Ben geçen yaz evlendim ve ankarada kır düğünü için görüşmediğimiz yer kalmadı.

Mekanlar:
Atlı spor klübü- klüp üyeliği isteniyor(bu bi şekilde hal edilebilir) Mekan güsel ama fiyat bize biraz tuzlu geldi. 500 kişilik bir düğünüm olacaktı

Ahlatlıbel PTT Spor tesisleri: Fiyatlar PTT de çalışan yakınınız olup olmadığına göre değişiyor. Tavuk menü 16YTL idi gibi bişiydi.(9çeşit meze, ara sıcak, ana yemek, meşrubat, meyve ve meşrubat) Ana yemeği ve içecekleri değiştirirseniz fiyat artıyor. 200 ve 400 kişilik olmak üzere iki bahçe var bize yetmediği için tutmadık. Süsleme dahil - pasta, müzisyen ,foto, kamera hariç. Birde bunlarla anlaşmaları var mekanın kendi anlaştığı kişilerden başkası gelse bile sen bu kişilerein de parasını ödüyorsun.

Gölbaşı Gençlik ve Spor Bankanlığı tesisleri: Fiyatlar 22-25 arasıydı. 200 kişi için süper teraslı bi yerleri vardı. Kır düğünü ve göl manzaralı. daha fazla kişi olunca havuz başındaki mekanı hazırlıyorlar. havuz başı düşünmediğimiz için burdan da vaz geçtik

Spor yazarları derneği: Mükemmel çok şirin bi bahçeleri var. ama en fazla 250 kişi alıyor. Ayrıca kapalı mekanları da var. Fiyat 20 YTL civarındaydı. Süsleme falan dahil.

VE benim düğünümün yapıldığı mekan: BÜYÜLÜ BAHÇE GÖLBAŞI
gerçekten mükemmel bi düğünüm oldu ve hala herkes söylüyor. Kişi başı 20 YTL
10 çeşit meze, 2çeşit ara sıcak,karışık ızgara, meşrubat, süsleme, orkestra,kamera, foto dahil. Düğün fotografçılarını bilirsiniz pek hoş olmaz ve düğün sonunda düğün sahibine yıkılır o gereksiz fotolar. Biz hiç almadık anlaşmayı ona göre yaptık. 100 YTL para verdik kına çekimimizi yaptırdık. ve bahçe ağaçlardan dolayı iki kısım gibi oluyo. İkinci kısıma projektörle sahneyi yansıttık. Orkestra çalıo ama istersen sen de birilerini getirebiliosun. Tek sorun bahçe süslemesi oldu. Ama o da bizim düğün de halledildi. :) ben biras detaycıyımda kıyamet kopardım. inanılmaz güsel süslendi her yer.Mekan sahibi Can Abi sağolsun çok anlayışlı. Gerçekten herkesin çok eğlendiği rüya gibi bi düğün oldu.

Gelinlik için de tavsiyelerim var. Benim gelinliğime Hüsniye de 5.500 YTL dediler. Daha normal bi yer 3.750 fiyat verdi ve ben 750YTLye diktirdim. Sadece fransız dantelinden özel bişiydi, kumaşı çok pahalıydı. ve o da benim tahminlerimin ötesinde oldu. Annemin gelinlikçisine gittim. Merak eden olursa onun da adını verebilirim.

arkadaşlar daha önce önerip önermediğimi anımsamıyorum ama
armada civarındaki spormed plazayı öneriyorum.
bilen var mı aranızda?
hepinize mutluluklar diliyorum..

emelbora canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Ben kesinlikle gelinlikcinin bilgilerini istiyorum. Yani rica ediyorum senden:)) Bana özelden yazar mısın lütfen. Yerini telefon numarasını filan.

arkadaşlar daha önce önerip önermediğimi anımsamıyorum ama
armada civarındaki spormed plazayı öneriyorum.
bilen var mı aranızda?
hepinize mutluluklar diliyorum..

Canım teşekkür ederim ama spormedi önermiştim ben. Gidip baktık da çok pahalı geldi bize. Bir de çok fazla davetliyi almıyor burası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…