- Konu Sahibi tuzluçerez
-
cnm ankara hastanesi warya onun tam karsısı konservatuar tesisleri de netten cıkar bak fotolarına..200 kişilik dusunuosan hawuzlu bahce uygun..haftaiçi 4000 tl hafta sonu 6 500..bizde hafta içi aldfık arada baya fark war yanii...yemeksiz menude de sunlar war kola, kuru pasta, yas pasta, kanepe, meyve tabagı..suslemeler, sis gosterisi, wolkan show, araba suslemesi, palyaco slayt gosterisi kısacası bi dugunde olması gereken hersey war parayı werıosun we bidaha hiç bişiye karısmıosun..diger yerlere bakarak bence gayet uygun hemde acık hava..dugun salonu bile kolası hariç 4 500 tlydi yanii..bide yanlıs hatrlamıosam hafta sonu 6500 tl yemekli tek fiyat bu yani..yemeksiz istıosan hafta içi biz hafta sonu yemeksiz istemıstık tek fiyat yemeklide yapsanız yemekszde yapsanız fiyatı bu demişlerdi...
canım tşk ederim.ben ankarada değilim.ama eşime söyleyeceğim.gidip bir baksın.ama internetten göründüğüne göre pek ucuz olacağını sanmıyorum.ama araştırmaya değer.
çok sagol canımm yardımın için şimdi bide nişanla uğraşıyorum ona küçük biyer arıyorumm bu dediğin yer güzelmiş düğün için düşünülebilir şu nişanı halledebilsem tam züper olucak yaa
ben oranın oyunsuz filan oldugunu bilmıodum canm o yusden aramıstım we fiyatını duyunca sasrmıstım diger yerlere gore baya ucuz gelmişti yanliş hatrlamıorum sanırım:bbo: ama gtmeden once eşin arasın sorsun ole gitsin bence
canım aradım ser verip sır vermiyor adam..illa gelin görüşelim diyor...şubata fiyatlar yenilenecekmiş..bu ay bitmeden bizimkilerden birini göndermeye çalışacağım..
esqer tatlım afitaba gitti benim uğurböcüğümŞeniz ama malesef bize pek uygun değil fiyatları.yemeksiz 4000tl.6 şubatta ankda olucam inş.bir yerle daha görüşcem tutabilirsem size yazarım.
mrb arkadaşlar bizde yerimizi tuttuk.8 Ağustos Allah nasip ederse.keçiörende gökçek parkının içinde çeft kafe restaurant inanılmaz güzel kişi başı 9 liradan başlıyor fiyatları ama pazarlık şansı var dekorasyon yaptırabiliyorsunuz tabi fiyata ilave oluyor ama dışarıdan daha ucuza yapıyorlar ve gerçekten inanılmaz güzel.herkese tavsiye ederim.biz 250 kişi 4,500 liraya tuttuk (kurupasta,yaş pasta,meyve)ilave olarak masa,sandalye giydirmesi,gelin masası,gelin yolu,4 adet şelale eklettirdik)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?