Ankarada düğün mekanı arıyorum

canım tşk ederim.ben ankarada değilim.ama eşime söyleyeceğim.gidip bir baksın.ama internetten göründüğüne göre pek ucuz olacağını sanmıyorum.ama araştırmaya değer.

çok sagol canımm yardımın için şimdi bide nişanla uğraşıyorum ona küçük biyer arıyorumm bu dediğin yer güzelmiş düğün için düşünülebilir şu nişanı halledebilsem tam züper olucak yaa

canım tşk ederim.ben ankarada değilim.ama eşime söyleyeceğim.gidip bir baksın.ama internetten göründüğüne göre pek ucuz olacağını sanmıyorum.ama araştırmaya değer.

ben oranın oyunsuz filan oldugunu bilmıodum canm o yusden aramıstım we fiyatını duyunca sasrmıstım diger yerlere gore baya ucuz gelmişti yanliş hatrlamıorum sanırım:bbo: ama gtmeden once eşin arasın sorsun ole gitsin bence

dugun salonu filan arıosan canım burda keçiorende war ucuzda hem ama içi kolon dolu dusunurmsuuzn bilmıorum yinede soleyim dedm

arkadaşlar cebecide grand koç düğün salonları var aynalı ve avizeli biz aynalıyı tuttuk hiç kolon yok sandalyeler giydirilmiş :) önemli ayrıntı çünkü tanesini 2Tlden giydiriyorlar kuru-yaş pasta sanatçı fotğraf video oraya ait 2800 içeçeği fiyata dahil etmiyor kimse düğün günü ne kadar harcanırsa onun parasını veriyorsunuz inşallah kısmetse 12 Haziranda bizim düğünn

canım aradım ser verip sır vermiyor adam..illa gelin görüşelim diyor...şubata fiyatlar yenilenecekmiş..bu ay bitmeden bizimkilerden birini göndermeye çalışacağım..

canım aradım ser verip sır vermiyor adam..illa gelin görüşelim diyor...şubata fiyatlar yenilenecekmiş..bu ay bitmeden bizimkilerden birini göndermeye çalışacağım..

hmm anladım canım ben aradıgımda solemişlerdi fiyatı ama hatrlayamıorum ki aklımda tek kalan uygun olmasıydı fiyatının :1no2: prosudurleri deişti demkkii :jeyyar: subata grmeden biri gidp gorussun bence canm fırsat warken daha bakın

keçiören conker caddesinde var
güzel yer sanırım bu mevsim tutarsan o fiata tutabilirsin helede çalgı olmucaksa haydi haydi tutarsın o fiata

keçiören halil ibrahim sofrası var orası pahalı tam senin istediğin gibi bir salon yanlız nezih o tarz bir düğüne gitmiştim
ama tepebaşında birtane var çok uygun çekirge caddesinin başında o fiata olabilir
conker caddesindekilerde olabilir
şimden mutluluklar
geçen yaz oğluma çok aradım baktım ordan biliyorm

halil ibrahim sofrasını yer kirası alıolar yiyecek içecek sonra dahil edıolar hemen hemen aynı fiyata gelıo tabi yani dısardanda ayarlayabiliosun onları

Merhaba arkadaşlar,
Forumu uzun zamandır takip ediyorum. Buradaki bilgi paylaşımı sayesinde birçok şey hakkında bilgi sahibi oldum, teşekkür ederim.

Benim düğünüm Bursa'da (17 Temmuz Cumartesi - Gold Düğün Salonu), kına gecem ise Ankara'da (16 Temmuz Cuma veya 15 Temmuz Perşembe de olabilir) olacak. Ancak Ankara'da mekan için herhangi bir karara varamadım. Benim yakınlarımın çok büyük bir kısmı Bursa'ya gelemeyeceği için Ankara'daki kına gecesini biraz da düğün havasında yapmak daha yerinde olacak sanırım. Bunun için mekan önerileriniz ne olur acaba? Yemeksiz ancak ikramları kaliteli ve -nasıl olacaksa!- hesaplı, yaklaşık 300 kişilik bir yer tavsiyeniz var mı? İki farklı yerde olacağı için çok fazla masrafa girmek de istemiyoruz açıkçası.

Bugün Pursaklar'daki Binbir Gül Parkı'na gittim. Mekan güzel fakat cuma günü için 4000, haftaiçi için 3,250 lira (kuruyemiş + kurupasta + yaş pasta + müzik + 36 poz resim + 1 kaset video + süslemeler) fiyat verdiler. Buna içecek dahil değil

Gerçekten çok zor bu işler...

bizde Ankarada Star Gap oteli yapacagiz düügünümzü hayirlisiyla - 23 temmuz 2010 da olacak insallah :)

esqer tatlım afitaba gitti benim uğurböcüğümŞeniz ama malesef bize pek uygun değil fiyatları.yemeksiz 4000tl.6 şubatta ankda olucam inş.bir yerle daha görüşcem tutabilirsem size yazarım.

esqer tatlım afitaba gitti benim uğurböcüğümŞeniz ama malesef bize pek uygun değil fiyatları.yemeksiz 4000tl.6 şubatta ankda olucam inş.bir yerle daha görüşcem tutabilirsem size yazarım.

anladım canım inş istedigiz gibi we istedignz fiyata bi yer bulablirsiz opuyorumnanaktan

mrb arkadaşlar bizde yerimizi tuttuk.8 Ağustos Allah nasip ederse.keçiörende gökçek parkının içinde çeft kafe restaurant inanılmaz güzel kişi başı 9 liradan başlıyor fiyatları ama pazarlık şansı var dekorasyon yaptırabiliyorsunuz tabi fiyata ilave oluyor ama dışarıdan daha ucuza yapıyorlar ve gerçekten inanılmaz güzel.herkese tavsiye ederim.biz 250 kişi 4,500 liraya tuttuk (kurupasta,yaş pasta,meyve)ilave olarak masa,sandalye giydirmesi,gelin masası,gelin yolu,4 adet şelale eklettirdik)

biliorum cnm orayı bizde bakmıstık gusel bi yer gercekten orası kapalı ama acık havada yapılabiliomus die duymustum sonradan bilgin warmı cnm biz de tuttuk salonumzuu ama merak sadece kaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun buaradaa mutluluklarr

arkadaşlar,

necatibey caddesinin eskişehir yolu çıkışına yakın, polis akademisinin önünde yörük evi diye bir mekan gördüm. geçenlerde görüşmek için de gittim. kişibaşı fiyatları 11 liradan başlıyor (spesiyal pasta tabağı + meşrubat) yemekli düşünenler için de menü fiyatları 14ten 19a kadar değişiyor. mekan olarak çok hoş aslında. ben kına için düşünüyorum ama henüz gün almadım. seçenekleriniz arasında değerlendirebilirsiniz.
yerimseniben

cnm nikah deilde benm dugun olcak we dugun de hatıra kalsın die magnetli bişiler dusunuorum aslında gelen misafrlere uygun olursa tabi kaydirigubbakcemile3 sende ankaradaymsısın nasılsa ben nişanlımlada konsuuyum ona gore yaaprız bişilerr opuyorumnanaktan

nikahsekeri ben de davetlilere hatıra kalacak birşey olsun istiyorum ama ne olabilir pek de aklıma gelen birşey yok şık bir lavanta kesesi falan olur mu sence? sen neler yapıyorsun, bana bir fikir verebilir misin lütfen?
:hulya:

kızlar benım de ekım de düğünüm olacak kısmet olursa...altınpark rıhtım düğün bahcesı var hem acık hem kapalı yapabılıosunuz. bır de eryaman grand düğün salonları var hem asansör hem gelın damat sinevizyonu var pisti de geniş.yemeklı yemeksız salonları var...benden bu kadarzemuszemuszemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…