Ankarada düğün mekanı arıyorum

Selam :smiley-cool:

Peki sizin sirf dügün kaca patladi? onu ögrenebilirmiyim...
bende insallah ankaarada kir dügünü yapmak istiyorum..ama bakalim..hayirlisi..

ay cnm bnm yaa aynı kaderi paylaşıyoruzzz...
:asigim:

Arkadaşlar bir de bana yardım edin allah aşkına.fikirlerinize ihtiyacım var.biz eylül de evlenmeyi planlıyoruz.ben ankaradayım batıkent deoturuyorum.nişanlım ise istanbulda.o yüzden bu işler hep bana kaldı.

Nikah ve düğün olayına hala karar veremedim.atakule nikah olayına bayıldım .çok asil çok şık.kokteyli içkisiz sitesinde verdiği liste toplam 6000 ytl dedi.sadece nikah,keman,ve supervız.içinse 1850 dedi.

Nisan ayı gün alıcaz.o yüzden ilk öncemekanı ayarlamam lazım.nikah istiyoruz daha çok.çünkü 7-8 milyar çok fazla geliyo bize düğün için.şöyle 2000 civarında şık bi kokteyli nikah falan falan bildiğiniz bi yer var mı atakule den başka?

Yada 100-150 kişilik uygun düğün mekanları eylül sonuna uygun??

Yardımlarınzıı bekliyorum:-(((

EFSACIM davetli sayınız az olduğundan her yerde yapabilirsiniz o kadar pahalıya da mal olmaz. Bir lokantayla anlaşsan bile kiş başı 10 TL den 1500 TL yapar. Şanslısın valla:))) Birde mydonese plazaya bak istersen. Atakuleden daha da güzel:) Bildiğim kadarı ile nikah fiyatı 2000 TL orada.Allah mesut etsin canım...:lepi:

Kızlar benim düğün tarihim belli oldu gibi. 20 Haziran'da Dallas'da yapılacak. Dallas ıstanbul yolu üzerinde Maliye'nin tesisiymiş. Ben daha hiç görmedim ama:)) Orayı gören varsa yazar mı??:))

ahh canım ne 10 milyonu:-(((evet sayı olarak azız.en fazla 150 kişi.ama ben nişan yaptım bi mekanda.70 kişiye müzik vb.içinde yemekli içkisiz 2 milyar tuttu.çok da mennun kalmadfım yemekler soğuktu.sazcılarıda pek beğenmedim.baran center diye bi yer ankarada.nişan olduğu ve sadece aile olduğu için çok önemsemedim.evde olmasın olayıyla derdimiz .ama düğün başka:-(

galiba atakulenin 1850 lik nikahında karar kılıcam.en azından şık olur.ben hayatım boyunca böyle kuru pasta meyve suyu düğünleri sevmedim.ama 5-6 milyar en kötü lazım düğün için.

o yüzden basit bi düğün olacağına şık bi nikah olsun diyorum.

bi de şu araba kiralaması içinde olan nikah yapan yerler varmış????atakule de limuzunli mesela.

Canım bizim devamlı gittiğimiz bir restoran var bizim davetli sayımız az olsaydı orada yapardık düğünü. Hem nezih bir ortam hem de yemekleri çok güzel...Kişi başı menüye göre fiyatları değişiyor ama anlaşılırsa 10-12 TL ye yaparlar diye düşünüyorum. Bence sen düğün yapılan yerlere değil de böyle restoran tarzı yerlere bak ve konuş. Gerçekten şanslısın bir sürü seçeneğin var. Biz de atakuleyi düşündük bir ara. Ama orada 1 saat kalabiliyosun ve gelin ve damadın 1 dakikalık dansı için bile ücret ödüyosun. Bilmiyorum bunlardan haberin varmıydı?:sm_cool:

sizin için değilde diğer evlenecek arkadaşlar için salon önerim var.

1001 GECE DÜĞÜN SALONLARI, yeri pek hoş değil ama salon süper.Dışkapıda 600 yataklı mevki asker hastasinin karşısında, atatürk eğitim araştırma hast. yanında.avizeli ve aynalı salon olmak üzere 2 salonu var.biri 600 kişilik biri 1000.avizeli salon mükemmel.gayet şık bir salon.bordo ve altın yaldızla dizayn edilmiş avizelerle tamamlanmış.fiyatıda görüntüsüne göre çok makul.ekimde 2000 TL ödedik biz.pazarlığınızı iyi yapın.bi gidip görün derim ben.oyun alanıda açık.bizlerin düğününde oyun oynamada çok sıkıntı olurdu.en geniş yer bile dar gelirdi.orada gayet rahattık.pasta kesimi ve danstaki volkanlarla beraber farklı detay düğüne hava katıyo.bilginiz olsun istedim.

Canım teşekkür ederim verdiğin bilgi için. Burası düğün salonu gibi bir yer mi? Yani içerisi nasıl??kaydirigubbakcemile5

Merhaba emelbora,gelinlikçinizin adını ve adresini benim özelime de gönderebilir misiniz lütfen?

Canım emelboranın dediği yer ulus Anafartalar çarşısında, üst kattaymış. Bana nişanlım provalara ulusa gelemezsin diye oraya bakmama bile izin vermedi. Ben de beğendiğim gelinliği Kızılay'da 875 e diktireceğim. ınternette kiralığı 900 dü. Ve buradan bir arkadaş 1800 civarında diktiriyormuş.

teşekkür ederim Nurem.benim sorduğum yerler de hep 2000 tl civarı fiyat veriyor.senin bulduğun yer süpermiş o zaman :) gelinliğini diktireceğin yeri öğrenebilir miyim lütfen ?

ODTÜ vişnelik(havuz başı süperdi),bilkent otel(havuz başı harika, kalabalık düğünler için ideal),park otel(terasında kokteyl, düğün için süper havuzlu yeri var),sheraton(salonu dar ama şık düğün isteyenler için güzel),göl başında yol boyunca bir sürü havuzlu düğün salonlarıda var..

kuşlarrr 28 haziran saat 12:00-15:30 a cemre parkı mavi cafede yer ayırtık semte bakmayın bahçesi çok güsel yaw 1,750 lira herşeyi içinde ama biz bi kaç şey çıakrdık 1,100 liraya tuttuk :)

Herkese merhaba biz temmuz ayının ilk haftasına yemekli düğün salonu arıyoruz 400 kişilik!Ben Isvicre de yasıyorum ama Ankara lıyım, nisanlım Izmirli.Abidinpasa da Lale restaurant var, mekan hosumuza gitti. Aranızda Lale restaurant ta düğün yapmıs olan varmı? Bir teras ta salonu 2 de kapalı salonu var!Temmuz ayı ankara soguk olur mu teras restaurantı secersek?Yardımcı olursanız sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…