- 15 Mayıs 2008
- 307
- 3
- 118
- Konu Sahibi tuzluçerez
çeşni konağı diye bir yer var ,Keçiören'de çok güzel.Yazın havuz başında da yapabiliyorlar düğünü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.. bende akalının gölbaşını çok beğeniyorum ama çok fazla fiyat söylediler sizin düğün kaç kişilikti bide toplam fiyatı sorun olmazsa söyler misin?
cnm orduewinn sartları cok ya turbandı sakaldı filan derken ooooo almıolar dusunmustuk orayı ama zorluk yasanır die ilgilenmedik sonradan..hayırlı olsun buaradaa
20 haziranda nişanlımın dogum gunuu
çok teşekkür ederim :) evet canım baya sıkı kuralları var zaten elimize 1 sayfa kural listesi verdiler :)) Ama düğünleri çok nezih oluyo hem fiyatlarıda çok uygun.
eewt cnm dugunleri gercekten gusel ama fiyatları pahalı deil mi ya yada ben mi ole hatrlıorum:bbo: bizde tuttuk salonu oda acık hava ama daha uygun fiyat..orduewinn içini gormedm yani dugun mekanını orası daha guseldr belki de a.s hangisini tuttunuz bide cnm merak ettimm
fiyat dışarıya göre çok uygun kişi başı menü 11 Tlye geliyo salonları süslemeleri hepsi çok güzel zaten sivil firmalarla çalışıyolar bunun için de dışarıyla organizasyon açısından bi farkı olmuyo yani 200 kişilik sınırsız alkollü düğün 6200ye mal oluyo yaklaşık tabi bunun içinde her şey dahil gazi orduevini tuttuk biz. salonu çok büyük 450 kişilik. Sizinde hayırlı olsun umarım hepimizin düğünü gönlümüzden geçen gibi olur inşallah Siz nerde yapıyosunuz?
bende yardım istiyorum 200kişilik düğün mekanı arıyorumm uygun fiyata esgi_erhan arkadaşım cebecide biyer demiş tm olarak yeri ve yemeksiz ama menüsü fazla derken neler var canım menüde
zigana_40 ben iller bankasina gidip baktim fakat hic begenmedim. Salonda kolon yok ve 300 kisi icin uygun fakat bana daha cok toplanti salonu havasi verdi. Ben yuvarlak masali biryer ariyorum ama hala uygun biryer bulamadim. Eger ickili biryer dusunmuyorsan sana onerebilecegim Goksu parki icindeki Ada restoran. Kisi basi hafta ici 29 lira hafta sonu 32 lira tavuk menu fiyati var ve hersey dahil. Ayrica video icin para vermiyosun.arkadaşlar şu iller bankasının fotosunu bulamadım hiç bir yerden. çalışıyorum çıkamıyorum.delircem yaaaaaaaaaaa.düğün olcak mekan bulamadık.ağlıcam artık.yardım edinnnnnnnnnlütfen
kızlarr yardım lütfen nisan 25 gibi düğün düşünüyorum. geçen yıl düğünümü ertelemek zorunda kalmıştım ve moralim çok bozulmuştu. şimdi aynı korkuyu taşıdığım için bugüne kadar hiç yer araştırmadım.ankarada, yemeksiz düşünüyorum. oynama filan olmayacak.300 kişilik ferah bir salon tutup, ney dinletisi ve semazeni dışardan ayarlamak niyetindeyim. maksimum bütçem 2500tl yardımcı olursanız sevinirim..