• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada düğün mekanı arıyorum

çeşni konağı diye bir yer var ,Keçiören'de çok güzel.Yazın havuz başında da yapabiliyorlar düğünü

merhaba arkadaşlar düğünü olacak herkese şimdiden mutluklar diliyorum. bende ocak 2009da evlendim. benim düğünüm kış olduğu için kapalı bir mekanda oldu bahçelievler akalın balo salonunda yaptık düğünümüzü gerçekten çok güzel organizasyon yapıyolar herşeyle en ince ayrıntısına kadar ilgileniyorlar bütün düğün hiç bir aksaklık olmadan ilerliyor misafirlerimiz ve biz çok memnun kaldık. herkesi memnun etmek zordur gelenler hep bir kusur bulurlar düğünlerde ama bizde öyle olmadı herşey güzeldi tavsiye ederim. birde oranın bir hizmeti çiftlere düğün öncesi dans dersi veriyorlar o dansıda düğününüzde ilk dans olarak yapıyorsunuz çok keyifli oluyor gerçekten hem derslere katılmak düğün stresini azaltıyor hemde güzel bir dans gösterisi yapıyorsunuz misafirlerinize.

canım allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.. bende akalının gölbaşını çok beğeniyorum ama çok fazla fiyat söylediler sizin düğün kaç kişilikti bide toplam fiyatı sorun olmazsa söyler misin?

canım allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.. bende akalının gölbaşını çok beğeniyorum ama çok fazla fiyat söylediler sizin düğün kaç kişilikti bide toplam fiyatı sorun olmazsa söyler misin?

amin allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah. düğünümüz 400 kişilikti ama daha fazlası geldi yemekli değildi kurupasta sandviç içki meyve çerez ikramları vardı çeşit çok fazlaydı herkes ikramlardan memnun kaldı 6000 liraya falan maloldu sanıyorum çünkü ben fiyat konusuyla çok ilgilenmemiştim aklımda kalan fiyat bu. ortalama bu civarda.

Burası da benlikmiş :jeyyar:
Akalını bende beğeniyorum gerçekten,
Özellikle gölbaşındaki yerleri çok güzel.

Çok şükür bizde düğün tarihimizi aldık kızlar kısmetse 20 Haziranda evleniyorum :)) Çoğu yer dolmuş biz orduevinde yapıcaz ve 2 gün içerisinde haziran ayı full dolmuş inanamadım yani bende. Elinizi çabuk tutun derim yaz ayı kısıtlı olduğu için hemen kapılıyo günler

cnm orduewinn sartları cok ya turbandı sakaldı filan derken ooooo almıolar dusunmustuk orayı ama zorluk yasanır die ilgilenmedik sonradan..hayırlı olsun buaradaa

cnm orduewinn sartları cok ya turbandı sakaldı filan derken ooooo almıolar dusunmustuk orayı ama zorluk yasanır die ilgilenmedik sonradan..hayırlı olsun buaradaa

çok teşekkür ederim :) evet canım baya sıkı kuralları var zaten elimize 1 sayfa kural listesi verdiler :)) Ama düğünleri çok nezih oluyo hem fiyatlarıda çok uygun.

çok teşekkür ederim :) evet canım baya sıkı kuralları var zaten elimize 1 sayfa kural listesi verdiler :)) Ama düğünleri çok nezih oluyo hem fiyatlarıda çok uygun.

eewt cnm dugunleri gercekten gusel ama fiyatları pahalı deil mi ya yada ben mi ole hatrlıorum:bbo: bizde tuttuk salonu oda acık hava ama daha uygun fiyat..orduewinn içini gormedm yani dugun mekanını orası daha guseldr belki de a.s hangisini tuttunuz bide cnm merak ettimm :D

eewt cnm dugunleri gercekten gusel ama fiyatları pahalı deil mi ya yada ben mi ole hatrlıorum:bbo: bizde tuttuk salonu oda acık hava ama daha uygun fiyat..orduewinn içini gormedm yani dugun mekanını orası daha guseldr belki de a.s hangisini tuttunuz bide cnm merak ettimm :D

fiyat dışarıya göre çok uygun kişi başı menü 11 Tlye geliyo salonları süslemeleri hepsi çok güzel zaten sivil firmalarla çalışıyolar bunun için de dışarıyla organizasyon açısından bi farkı olmuyo yani 200 kişilik sınırsız alkollü düğün 6200ye mal oluyo yaklaşık tabi bunun içinde her şey dahil gazi orduevini tuttuk biz. salonu çok büyük 450 kişilik. Sizinde hayırlı olsun umarım hepimizin düğünü gönlümüzden geçen gibi olur inşallah Siz nerde yapıyosunuz?

fiyat dışarıya göre çok uygun kişi başı menü 11 Tlye geliyo salonları süslemeleri hepsi çok güzel zaten sivil firmalarla çalışıyolar bunun için de dışarıyla organizasyon açısından bi farkı olmuyo yani 200 kişilik sınırsız alkollü düğün 6200ye mal oluyo yaklaşık tabi bunun içinde her şey dahil gazi orduevini tuttuk biz. salonu çok büyük 450 kişilik. Sizinde hayırlı olsun umarım hepimizin düğünü gönlümüzden geçen gibi olur inşallah Siz nerde yapıyosunuz?

inş cnm herhangi aksılık olmadan atlatırız umarımm..bizde konserwatuar tessleri war cnm cebeci de orda havuzlu bahceyi tuttuk..fiyatı filanda cok uygun geldi bize yemekli deil ama menusu d,ger yerlere gore fazla..hersey dahil bunada susleme filan hiç bişiye karsımıorz ekstra para wermıcez yanii..4 mılyara tututuk bizde..siz içkili dusunuosanız ewet fiyat gercekten cok uygun..gazi ordu ewini de tawsiye etmişlerdi bize guselmiş hayrlı olsun tekrardan cnma.s.

arkadaşlar şu iller bankasının fotosunu bulamadım hiç bir yerden. çalışıyorum çıkamıyorum.delircem yaaaaaaaaaaa.düğün olcak mekan bulamadık.ağlıcam artık.yardım edinnnnnnnnnlütfen

bende yardım istiyorum 200kişilik düğün mekanı arıyorumm uygun fiyata esgi_erhan arkadaşım cebecide biyer demiş tm olarak yeri ve yemeksiz ama menüsü fazla derken neler var canım menüde

bende yardım istiyorum 200kişilik düğün mekanı arıyorumm uygun fiyata esgi_erhan arkadaşım cebecide biyer demiş tm olarak yeri ve yemeksiz ama menüsü fazla derken neler var canım menüde

cnm ankara hastanesi warya onun tam karsısı konservatuar tesisleri de netten cıkar bak fotolarına..200 kişilik dusunuosan hawuzlu bahce uygun..haftaiçi 4000 tl hafta sonu 6 500..bizde hafta içi aldfık arada baya fark war yanii...yemeksiz menude de sunlar war kola, kuru pasta, yas pasta, kanepe, meyve tabagı..suslemeler, sis gosterisi, wolkan show, araba suslemesi, palyaco slayt gosterisi kısacası bi dugunde olması gereken hersey war parayı werıosun we bidaha hiç bişiye karısmıosun..diger yerlere bakarak bence gayet uygun hemde acık hava..dugun salonu bile kolası hariç 4 500 tlydi yanii..bide yanlıs hatrlamıosam hafta sonu 6500 tl yemekli tek fiyat bu yani..yemeksiz istıosan hafta içi biz hafta sonu yemeksiz istemıstık tek fiyat yemeklide yapsanız yemekszde yapsanız fiyatı bu demişlerdi...

arkadaşlar şu iller bankasının fotosunu bulamadım hiç bir yerden. çalışıyorum çıkamıyorum.delircem yaaaaaaaaaaa.düğün olcak mekan bulamadık.ağlıcam artık.yardım edinnnnnnnnnlütfen
zigana_40 ben iller bankasina gidip baktim fakat hic begenmedim. Salonda kolon yok ve 300 kisi icin uygun fakat bana daha cok toplanti salonu havasi verdi. Ben yuvarlak masali biryer ariyorum ama hala uygun biryer bulamadim. Eger ickili biryer dusunmuyorsan sana onerebilecegim Goksu parki icindeki Ada restoran. Kisi basi hafta ici 29 lira hafta sonu 32 lira tavuk menu fiyati var ve hersey dahil. Ayrica video icin para vermiyosun.
Kolay gelsin hepimize!

kızlarr yardım lütfen nisan 25 gibi düğün düşünüyorum. geçen yıl düğünümü ertelemek zorunda kalmıştım ve moralim çok bozulmuştu. şimdi aynı korkuyu taşıdığım için bugüne kadar hiç yer araştırmadım.ankarada, yemeksiz düşünüyorum. oynama filan olmayacak.300 kişilik ferah bir salon tutup, ney dinletisi ve semazeni dışardan ayarlamak niyetindeyim. maksimum bütçem 2500tl yardımcı olursanız sevinirim..

kızlarr yardım lütfen nisan 25 gibi düğün düşünüyorum. geçen yıl düğünümü ertelemek zorunda kalmıştım ve moralim çok bozulmuştu. şimdi aynı korkuyu taşıdığım için bugüne kadar hiç yer araştırmadım.ankarada, yemeksiz düşünüyorum. oynama filan olmayacak.300 kişilik ferah bir salon tutup, ney dinletisi ve semazeni dışardan ayarlamak niyetindeyim. maksimum bütçem 2500tl yardımcı olursanız sevinirim..

canım demetewlerde afitab kultur merkezi war netten bak bi ara konus fiyat filanda uygundu sanırım

Back