- Konu Sahibi tuzluçerez
-
öncelıkle hayırlı olsun allah mutlu etsın ben ist dayım ama ankara ordu evınde bir düğüne gitmiştim harıka bir düğündü herşey okadar güzeldiki asansörle duvardan cıkıp indi gelin ve damat sinevizyon gösterisi vardı herkez rahat rahat izledi şimdi araştirim dedım ama gazı ordueviydi galıba....
cnm benım dugunum 5 ekımde olacak ank altınparkda cok guzel dugun salanları var tafsıye ederım
hayırlı olsun canım seninkide.Aslında açık alan düşünüyodum yani bahçede. Altınparkta var mı öle yerler ben pek bilmiyorum da canım orayı. Seninki nerde olcak
cnm altınpark acık oluyor genelde benımkıde havuz bası acık alan olacak
:sm_cool:geçen yaz iller bankasının sosyal tesislerinde oldu düğünüm:sm_cool:
a dan z ye herşeyden çok memnun kaldık.tavsiye edilira.s.
canım yeri istanbul yolundan gimata dönüyosunuz gimat çarşısının karşısında.kolay bir yer.evet vardır canım.bizim düğün yemekliydi ama herşekilde oluyormuş eşimin arkadaşlarına da tavsiye ediyoruz.müzik foto ikramlar herşeyler çok güzeldi.birçok kişi gittiğimiz en güzel düğündü dedi:))) çok eğlendik. e insan böyle şeyler duyunca çok mutlu oluyor.bir kere olan ve kesinlikle telafisi olmayan bir gün, iyice araştırmak lazım.
ayrıca altınparkta arkadaşların dediği yeri gördüm ben mekan olarak çok güzel ama müziği kendiniz ayarlayın derim orası olursa zira baş ağrıtıcı kıro ankara havasından başka bişe yoktu
sevgiler herşey gönlünce olsun..[
canım tşk ederim. Bugün altınparktaki salonu aradım içkili düğün yapılmıyormuş o yüzden de olmadı zaten. O yerin telefonu varsa bana özelden yazabilirmisin canım. Senin dediğin yerde ben bi yer arıyodum aslında Gökte araken yerde mi buldum acaba:1shok: :)) Vakıfların misafirhanesinin yerimiydi neydi. Tam olarakta hatırlayamadığımdam araştıramadım. Burayla bi bağlantısı var mı acaba dediğin yerin :):dance:
canım salon kirası falan varmı bilmiyorum ama yemekli,içkili bi dügün olacak ve toplam 8300 lira ödendigini biliyorum,müzigini,slaytını,salonun giydirilmesinde kullanılacak rengi,süsleme için hangi çiçegin kullanılacagını,pastanın modelini sen belirliyosun,sayı olarakta bişey söylenmedi ama biz 320 kişi üzerinden yaptık ayarlamalarımızı....bide hakim evi var dikmende oraya bi bak,yada başkent ögretmenevine sayı olarak işine yarayabilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?