Ankarada düğün mekanı arıyorum

tuzluçerez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
470
2
96
Ankara
Selam kıslar kısmet olursa ankarada evlenip muradıma ericem :dance: Ama mekan konusunda kararsız kaldık. İnternetten bir kaç yer buldum ama nette olmayan kim bilir ne mekanlar vardır. Burdan tavsiyeleriniz, önerilerinizi paylaşalım mı ? Evlenicek yada evlenen çiftlerden düğün mekanı yardımı istiyorum. Herkes bildiği yeri söylese bi sürü alternatifimiz olur ne güsel kıslar a.s.

öncelıkle hayırlı olsun allah mutlu etsın ben ist dayım ama ankara ordu evınde bir düğüne gitmiştim harıka bir düğündü herşey okadar güzeldiki asansörle duvardan cıkıp indi gelin ve damat sinevizyon gösterisi vardı herkez rahat rahat izledi şimdi araştirim dedım ama gazı ordueviydi galıba....

teşekkür ederim canım darısı başına inşallah :)) Gerçekten güzel bi organizasyonmuş. peki düğünde hatırlıyomusun peki tesettürlü misafirler varmıydı. Davetliller arasında kapalı olan misafirlerde olcak. Ordu evi alıyomu pek emin değilim çünkü.

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun hafta sonu ankarada arkadaşımın düğününde idim. Altınparkta yaptılar düğünü. havuz başı ve açıktı. organizasyon süper ötesi idi.maytap ile geçiş ilk dansta balonların bırakılması v.s hepsi çok güzel git gez gör öyle karar ver derim

canım ben sonbahar geliniyim.....sonbahar gelinleri bölümüne ekledim fotoları ordan bi bak istersen....gölbaşında pembe köşk balo salonları......fotoları silmediydem burayada eklerim...çok güzel bi yer....

:sm_cool:geçen yaz iller bankasının sosyal tesislerinde oldu düğünüm:sm_cool:
a dan z ye herşeyden çok memnun kaldık.tavsiye edilira.s.

canım çok tşk ederim resimler için. Çok hoş bi yermiş. Dün site çok yavaştı açamadım bi türlü sonbahar gelinlerini :)) Cnm burası için salon kirası vermişmiydiniz. Bazı yerler bide kira istiyoda ((

canım yeri istanbul yolundan gimata dönüyosunuz gimat çarşısının karşısında.kolay bir yer.evet vardır canım.bizim düğün yemekliydi ama herşekilde oluyormuş eşimin arkadaşlarına da tavsiye ediyoruz.müzik foto ikramlar herşeyler çok güzeldi.birçok kişi gittiğimiz en güzel düğündü dedi:))) çok eğlendik. e insan böyle şeyler duyunca çok mutlu oluyor.bir kere olan ve kesinlikle telafisi olmayan bir gün, iyice araştırmak lazım.
ayrıca altınparkta arkadaşların dediği yeri gördüm ben mekan olarak çok güzel ama müziği kendiniz ayarlayın derim orası olursa zira baş ağrıtıcı kıro ankara havasından başka bişe yoktu
sevgiler herşey gönlünce olsun..

canım salon kirası falan varmı bilmiyorum ama yemekli,içkili bi dügün olacak ve toplam 8300 lira ödendigini biliyorum,müzigini,slaytını,salonun giydirilmesinde kullanılacak rengi,süsleme için hangi çiçegin kullanılacagını,pastanın modelini sen belirliyosun,sayı olarakta bişey söylenmedi ama biz 320 kişi üzerinden yaptık ayarlamalarımızı....bide hakim evi var dikmende oraya bi bak,yada başkent ögretmenevine sayı olarak işine yarayabilir....

teşekkür ederim canım yarın öğretmen evi ve hakim evinide arıycam. Annem öğretmen nasıl düşünemedim ki ben öğretmen evini klava:

tuzluçerez canım ben de kısmetse sonbahar gelişniyim, düünüm ankarada olacak. çetin emeç bulvarında mydonose showland de yemekli ve içkili, kapalı mekan ancak çok hoş ayrıca süsleme giydirme vs birçok şeye ayrıca para vermiyorsun salon kirası yok kişi başı yemek ücreti bir de fotoğraf orkestraya para veriyorsun. Sen yazın açık havada olsun dersen düğün bilemem ama yazın da bir düğüne gittim gayet güzeldi. Bir de benim şahsi fikrim yazın da olsa kapalı havadar bir mekanda düğün yapmak, çünkü açık havada insanlar çok dağınık oluyor ne kadar da olsa düğünden kopuk oluyorlar, ama kapalı mekanda tüm ilgi senin üzerinde oluyor ama dediğim gibi şahsi görüşüm.
Umarım gönlüne göre bir yer bulursun.
Bir de ben bayağı gezdim aslında düğün yeri için bana bütçeni ve ne tarz birşey istediğini söylersen bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

canım hayırlı olsun seninkide. Bir yastıkta kocayın inaşallah Açık mekan alternatifim çok azaldı zaten. İçime sinen bi yer bulamadım. Bide ıvıra zıvıra çok para istiyolar mydonose showland ın net adresi yok sanırım yada ben bulamadım. Bizde içkili ve yemekli istiyoruz. Organizasyonada para verilmiyomuş süper o zaman :dance: Canım kişi başı yemekte ne kadara anlaştınız.Yazabilirmisin bana Bide orkestra falan ne kadar? Varsa resimlerinide koyabilirmisin..Üff çok şey istiyom yine :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…