kızlar merhaba,
2008 de acılmış foruma hala bilgi akışı olduğunu gördüğüme aslında şaşırmadım cünkü konu mühim
. ben de ablamın düğünü için araştırmalara katıldım. ben de bir tavsiyede bulunacağım cünkü biz ankara konağı diye bir yerle görüşmeye gittik. hala inşaatı devam ediyor, önce emin olamadık haliyle yetişir mi yetişmez mi...
şimdi ben ablama yardım etmeye karar verdim, kendimi resmen bu işe adadım, o yüzden bugün internetten arastırma yapacağım. fakat şunu söyleyim, benim ablam çok telaş yapıyor, cok heyecanlı, her seyi incik cıncık soruyor, stresli, ben daha bekarım ama bu gelin hali böyle mi olunuyor acaba merak ediyorum bi yandan
fakat bizi çok güzel agırladılar, her soruya sabırla yanıt verdiler, bir bey bizimle ilgilendi, cok güleryüzlüler, bilmiyorum ablamla bas ettiler ya ben kendilerini takdir ettim
yani diyecegim sanırım bu kısım da mühim, benim gibi arastırma halinde olanlar gidin bir degerlendirin derim, bizimki zor karar verdiğinden biz düşünme ve arastırma zamanımızı kullanıyoruz hala...
ben ablamın aşamalarını aktarmayı sürdürecegim