Ankarada düğün mekanı arıyorum

Kızlar tesadüfen gördüm konu başlığını bi fikir de ben vereyim dedim :) bizim Düğünümüz muhteşem balo nikah ve düğün salonunda oldu. Iyi ki de orda oldu. birçokyer gezdik hiç içime sinmedi , çoküzülüyodum istediğim gibi bir yer yok diye. Önce nette fotolarına hayran kaldım gittik konuştuk, ilgi alaka hizmet gerçekten muhteşem:) kolon yok salonda ( en çok dikkat ettiğim olay:)) sanatçı çok güzel eğlendirdi, size yardımcı olan asistanlar var. Herşey sizin isteğinize göre ilerliyor , insan kendini Herkes Etrafında pervane olan prenses gibi hissediyor :d çocuklar için Palyaço hizmeti var. misafirler de çok beğendi salonu. Ben de Sevinçten dört köşe tabi:)) kesinlikle tavsiye ederim :)
Salon eryamanda buarada bilmeyenler için,

Selam kizlar, ben de yeni evlendim, Farabi sokaktaki CK Farabi otelde oldu dugunumuz, fazla kalabalik bir dugun olmadigi icin cok pahaliya gelmedi bize ama kalabalik bir dugun dusunuyorsaniz fiyati fazla olabilir. Yemekleri ve hizmeti harikaydi, esim ve ben kosusturmadan fazla yiyemedik ve yiyemedigimize uzulduk acikcasi :) Bir de balayi odasi veriyorlar hazirlanmak ve o gece kalmak icin, oda da sahaneydi. Uzun zamandir cok strese girdigim bir konuydu, son derece temiz ve sorunsuz gecti, surekli yaninizda birisi oluyor dugun boyunca ve her ayrintiyla ilgileniyor. Mesela bizim buldugumuz orkestra halay calmadi fazla fakat misafirler halay istediler, otel personeli hemen internetten halay caldi, tempo hic dusmedi. Cicegimi kaybettim dugun sirasinda, sonra bulup odaya falan getirdiler, kisaca cok ilgili ve guler yuzluler. Tek sorun sabit calistiklari bir fotografci var ve onunla calismaya mecbur kaldik. Oldukca da pahali ve fiyatina gore son derece ortalama bir fotografciydi. Daha fazla ayrinti isteyenler mesaj atabilir. Opuyorum tum evlenecekleri, strese girmeyin diyorum, cok hizli geciyor hersey olup bitiyor hemen :)

kızlar merhaba,
2008 de acılmış foruma hala bilgi akışı olduğunu gördüğüme aslında şaşırmadım cünkü konu mühim. ben de ablamın düğünü için araştırmalara katıldım. ben de bir tavsiyede bulunacağım cünkü biz ankara konağı diye bir yerle görüşmeye gittik. hala inşaatı devam ediyor, önce emin olamadık haliyle yetişir mi yetişmez mi...şimdi ben ablama yardım etmeye karar verdim, kendimi resmen bu işe adadım, o yüzden bugün internetten arastırma yapacağım. fakat şunu söyleyim, benim ablam çok telaş yapıyor, cok heyecanlı, her seyi incik cıncık soruyor, stresli, ben daha bekarım ama bu gelin hali böyle mi olunuyor acaba merak ediyorum bi yandan fakat bizi çok güzel agırladılar, her soruya sabırla yanıt verdiler, bir bey bizimle ilgilendi, cok güleryüzlüler, bilmiyorum ablamla bas ettiler ya ben kendilerini takdir ettimyani diyecegim sanırım bu kısım da mühim, benim gibi arastırma halinde olanlar gidin bir degerlendirin derim, bizimki zor karar verdiğinden biz düşünme ve arastırma zamanımızı kullanıyoruz hala...
ben ablamın aşamalarını aktarmayı sürdürecegim

kesinlikle çok ilgili ankara konağının bitmiş hali müthiş zaten bizimle de ismail bey ilgilendi konuya gayet vakıf güleryüzlü ve acayip sabırlı kır bahçesini tuttuk mutluyuz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…