Ankara'da Di Hekimiyim

merhaba, benim de ufak bir sorum olacak. bundan 1-2 sene önce dişlerimin bir çoğu kanal tedavisi oldu. yanlız üst dişimden birinin üzeri tedaviden hemen sonra şişti (sanırım iltihap kaptı). aradan uzun zaman geçti şuan orası sertleşmiş durumda. bu gerçekten iltihap mı? eğer öyleyse diş çekilmeden o iltihabı yok etmek mümkün müdür? şimdiden teşekkürler a.s.

merhaba ve şimdiden cevabınız için teşekkürler. iki sorum olacaktı.1. 2 yıl öncesine kadar dişlerim pırıl pırıldı evlendikten sonra dişlerimin arkaları karardı siyah siyah oldular. halbuki günde en az 3 kere fırçalıyorum ve sigara kullanmadım hiç. evlendikten sonra çok hasta oldum ve yoğun bir şekilde ilaç kullandım.özellikle antibiyotik ve bol iğne acaba kararmanın sebebi bu olabilir mi?2.sorum sol üst azı dişimde dolgu var, 6 yıl önce yaptırmıştım ama son zamanlarda ne yesem orya kaçıyor ve bir türlü çıkaramıyorum çok rahatsız ediyor sizce neden? sağlıcakla kalın...

Çizilme derken anlamadım demek istediğini, eğer çatlaklar varsa bunun da tedavisi var ama dediğim gibi muayene olması lazım en kısa zamanda bir dişhekimine gitmenizi tavsiye ederim, sevgiler...
tşklr cevabınız için ama malatyada doktora gitti ama tedavisi yok dediler ne gibi bi tedavi yaptırmalıyız tşklr

:enbuyukkk:

merhaba bende ortodonti ile ilgili sormak istiyorum kayserideyim ben sadece fakültede takılıyormuş tel oradada 3 yıl beklemem gerekliymiş özelde çok pahalı geliyor 3500 ytl özel hastaneler dışında tedavi olabileceğim başka kurumlar varmı yalnız benim çene sorunumda var alt çenem 3 mm öndeymiş ve üst çenemde darlık var yani öyle bir ağız yapısı ki anlatamam cevabınızı ve yardımınızı bekliyorum...:)

merhabalar. benim bebeğim 16 aylık ve azı dişleri çıkmak üzere. fakat sol alt azı dişinin diş eti üzerinde şeffaf balon gibi bir şişlik oluşuyor ve mor bir renk alıyor henüz diş yok. patlamaya hazır bir balon gibi şiş sadece. bir doktora götürmeli miyim? yoksa bu doğal bir durum mu? yani diş çıkarken o baloncuğu patlatacak mı? geçici rahatlama içi jel kullanıyorum. başka birşey kullanmıyorum. çok huzursuzum cevaplarsanız sevinirim. teşekkür ederim.

Evet diş çekilmeden tedavisi var en yakın zamanda diş hekimine gitmelisin geçmiş olsun, sevgiler...

Renklenmeler bi çok sebepten obilir yediğin gıdalar da yapmış olabilir ama çözümü çok kolay lekeler çok kolay çıkartılabilir, bu arada dolgunun bir parçası kırılmış olabilir gidip muayene olursan çok kolay tedavi edilir, geçmişolsun sevgiler..

tşklr cevabınız için ama malatyada doktora gitti ama tedavisi yok dediler ne gibi bi tedavi yaptırmalıyız tşklr

:enbuyukkk:

canım belki kırıktır görmeden birşey diyemiyorum tabi ama tedavisi yoktur dedilerse çekim gerekir geçmiş olsun, sevgiler...

Malesef ya fakültede ya da özelde yaptıracaksın canım geçmiş olsun,sevgiler.

Canım çocuktan çocuğa değişir ama normal bir durum görmediğim için kesin bişey söylemem mümkün değil şu an ama biraz zaman ver eğer devam ederse götürürsün doktora geçmiş olsun sevgiler...

devedikeni rumuzlu bi arkadasımız vardı o sen misin. yeniden hoşgeldin aramıza

benim dişime yarın flep uygulanacak.fakat internetten nasıl yapıldıgını okuduktan sonra pek yaptırmak taraftarı degilim şahsen .şimdiden bayılmak üzereyim çünkü.flep işlemini yaptıktan sonra o dişlerde daha hassasiyet diş eti çekilmesi v.s görülebilirmiş .ama bu sonuclar daha kötü degilmi yaptırmasam ne gibi bir sonucla karşılaşabilirim öğrenmek istiyorum teşekkür ederim ..

merhaba benim 9 aylık bir oğlum var.7 aylıkken alt dişi çıktı ama şuan diğer alt dişi çıkmada üst iki dişi birden çıktı herhangi bir problem olurmu normalde 2 alt diş çıktıktan sonra üst dişler çıkar diye biliyorum kızım öyle çıkarmıştı herhangi bir süresi varmı yoksa ne yapabilirim
teşekkürler....

merhaba benim iki tane küçük azı dişinde çürüme vardı doktor baştan dolgu dedi daha sonra biri için cumartesi kanal tedavisi uyguladı ama ben o tarafımda hiçbir şey yiyemiyorum çiğnerken çok acıyor bu normal mi bir de tedaviye başladığımdan beri o dişlere yakın ön dişlerimde çok şiddetli sızı başladı gerçekten çok rahatsız ediyor doktor tedavi ile alakası yok dedi ama daha önce hiç olmamıştı ne yapabilirim teşekkürler

merhaba,ben 24 yasındayım.geçen yıla kadar ağız sağlığımla ilgili hiç bir şikayetim yoktu.ağız hijyenime çok dikkat ediyorum düzenli fırçalıyorum,beslenmeme dikkat ediyorum lakin azı dişlerimde alt ve üst olmak üzere hepsinin orta yerlerinde çürük lekesi oluştu.diş etlerimde çok hassas artık.ve bu sabahta sağ üst 21 yas dişim patlamış.2 yıldır zorlanıyorum bunları çıkarmakta ve ağız kokum oluyor olması normalmi.rahat değilim daha önce şikayetim yoktu paniğim evlenmek üzreyim ne yapmalıyım acil yardım....

merhabalar..
ben ve eşim diş taşı temizletmek istiyoruz...
fiyatlarını ve mümkünse yerinizi öğrenmek istiyorum

merhaba.
yaklasık 7,5 haftalık hamıleyım.hamıle oldugumu ogrenmeden once sag alt dıste kırılma olmus doktorum dolgu yapılmadan once amoklavın kullanmamı soylemıstı.
hamılelık suphe oldugum ıcın ılacı kullanmadım.
bırkac gundur dısımde agrı var.jınekologum amoklavını kullanabılırsın dedıysede ben yınede kullanmakta tedırgın oldum.
bugun ılacı kullanmaya basladım.acaba bebege bır zararı olurmu?bırde hamıleıkte dolgu yaptırmak sakıncalımıdır?
sımdıden cevabınız ıcın tesekkurler.

bir sorum olucaktı benim ön dişlerim biraz eğri uçlarnıa doğru,rahatla gülemiyorum kendime sorun etmiş haldeyim, kaplama yaptırmaya korkuyorum dişim sağlam, bu Lamiant kaplama dediğiniz yöntemle dişin % 85 i kurtarılabiliyormuşbiraz bilgi verirseniz sevinirim .Bende Ankarada Oturuyorum..

Canım hiç korkmana gerek yok çünkü sen hiçbirşey hissetmiceksin, tabiki yaptırman gerekli çünkü dişeti çekilmesine bağlı sağlam dişlerini kaybedebilirsin, geçmiş olsun, sevgiler...

Canım bazı çocuklarda farklılıklar görülebilir ama görmeden birşey diyemiyorum istersen için rahat etsin bi göster , sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…