tşklr cevabınız için ama malatyada doktora gitti ama tedavisi yok dediler ne gibi bi tedavi yaptırmalıyız tşklrÇizilme derken anlamadım demek istediğini, eğer çatlaklar varsa bunun da tedavisi var ama dediğim gibi muayene olması lazım en kısa zamanda bir dişhekimine gitmenizi tavsiye ederim, sevgiler...
merhaba, benim de ufak bir sorum olacak. bundan 1-2 sene önce dişlerimin bir çoğu kanal tedavisi oldu. yanlız üst dişimden birinin üzeri tedaviden hemen sonra şişti (sanırım iltihap kaptı). aradan uzun zaman geçti şuan orası sertleşmiş durumda. bu gerçekten iltihap mı? eğer öyleyse diş çekilmeden o iltihabı yok etmek mümkün müdür? şimdiden teşekkürler a.s.
merhaba ve şimdiden cevabınız için teşekkürler. iki sorum olacaktı.1. 2 yıl öncesine kadar dişlerim pırıl pırıldı evlendikten sonra dişlerimin arkaları karardı siyah siyah oldular. halbuki günde en az 3 kere fırçalıyorum ve sigara kullanmadım hiç. evlendikten sonra çok hasta oldum ve yoğun bir şekilde ilaç kullandım.özellikle antibiyotik ve bol iğne acaba kararmanın sebebi bu olabilir mi?2.sorum sol üst azı dişimde dolgu var, 6 yıl önce yaptırmıştım ama son zamanlarda ne yesem orya kaçıyor ve bir türlü çıkaramıyorum çok rahatsız ediyor sizce neden? sağlıcakla kalın...
tşklr cevabınız için ama malatyada doktora gitti ama tedavisi yok dediler ne gibi bi tedavi yaptırmalıyız tşklr
:enbuyukkk:
merhaba bende ortodonti ile ilgili sormak istiyorum kayserideyim ben sadece fakültede takılıyormuş tel oradada 3 yıl beklemem gerekliymiş özelde çok pahalı geliyor 3500 ytl özel hastaneler dışında tedavi olabileceğim başka kurumlar varmı yalnız benim çene sorunumda var alt çenem 3 mm öndeymiş ve üst çenemde darlık var yani öyle bir ağız yapısı ki anlatamam cevabınızı ve yardımınızı bekliyorum...:)
merhabalar. benim bebeğim 16 aylık ve azı dişleri çıkmak üzere. fakat sol alt azı dişinin diş eti üzerinde şeffaf balon gibi bir şişlik oluşuyor ve mor bir renk alıyor henüz diş yok. patlamaya hazır bir balon gibi şiş sadece. bir doktora götürmeli miyim? yoksa bu doğal bir durum mu? yani diş çıkarken o baloncuğu patlatacak mı? geçici rahatlama içi jel kullanıyorum. başka birşey kullanmıyorum. çok huzursuzum cevaplarsanız sevinirim. teşekkür ederim.
benim dişime yarın flep uygulanacak.fakat internetten nasıl yapıldıgını okuduktan sonra pek yaptırmak taraftarı degilim şahsen .şimdiden bayılmak üzereyim çünkü.flep işlemini yaptıktan sonra o dişlerde daha hassasiyet diş eti çekilmesi v.s görülebilirmiş .ama bu sonuclar daha kötü degilmi yaptırmasam ne gibi bir sonucla karşılaşabilirim öğrenmek istiyorum teşekkür ederim ..
merhaba benim 9 aylık bir oğlum var.7 aylıkken alt dişi çıktı ama şuan diğer alt dişi çıkmada üst iki dişi birden çıktı herhangi bir problem olurmu normalde 2 alt diş çıktıktan sonra üst dişler çıkar diye biliyorum kızım öyle çıkarmıştı herhangi bir süresi varmı yoksa ne yapabilirim
teşekkürler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?