• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Di Hekimiyim

merhaba..benimde sorunum dislerimi temizlettirdikten sonra eski halinden kotu oldu eskiden sadece alt arka diste sararti var diye deli oluyordum simdi ise on dis aralarimda var cok uzuluyorum dislerimde yiprandi canim dislerime yazik ettim:( simdi her sene temizletmek zorundayim..bunun disinda ne tavsiye edersiniz??

iyigunler benimde iki gun once disimin arasina et kacmisti onu kurdanla epey ugrastim disetime falan geldi tahris oldu sanirim cunku iki gundur aci var dis etimde ne yapmam ne kullanmam gerekioo tsk ederimmm

ben 23 nisan günü trafik kazası geçirdim ve ön sol dişim düştü. 2 saat sonra takıldı. splint mi deniyor tam bilemiyorum ama hekim bana bunu alçı gibi düşün dedi tutmasını bekleyeceğiz dedi.
1.sizce tutma ihtimali nedir?
2.tutarsa kanal tedavisi yapılacakmış bir de bundan sonra kararıyormuş sanırım bu duurm nasıl düzeltilir?
3. eğer tutmazsa implant yapılır dendi, bu uzun sürüyormuş ama iyi bir yöntemmiş okuduklarıma göre. Sizce kendi dişimin tutmasını beklemek mi daha iyi yoksa direk implant yaptırmak mı?

teşekkür ediyorum.

Merhaba, benim azı dişlerimde nokta gibi küçük çürükler var ve bir azı dişimin dış yüzeyinde de büyükçe bir karartı var ama hiç ağrımıyor, sızlamıyor yine de dolgu yaptırmalı mıyım? Bir diş hekimi azı dişimin dış yüzeyindeki karartı için özenli diş fırçalamayla ilerlemesini durdurabileceğimi hatta geri dönüşüm olacağını söyledi, böyle birşey mümkün mü? cevabınız için şimdiden teşekkürler.

merhaba ben diş fırçası ve diş macunu seçerken nelere dikkat etmemiz gerektiğini sormak istiyorum? dönen fırçalar daha mı sağıkı? marka verirseniz sevinirim, diş fırçalama teknikleri nelerdir? herkes farklı farklı şeyler söylediği için hangisine inanacağımı şaşırdım, cevaplarınız için teşekkürler..

merhaba benim ağız kokusu şikayetim var .dişlerimde çürükyok gayet iiyler ama mideden mi geliyo acaba bilemiyorum .öncelikle nelere dikakt etmeliyim

merhaba doktor hanım benim oğlum 9 yaşında üst köpek dişi yerine çok geç geldi ve üste doğru yamuk çıktı şimdi farkettik ki çıkan diş tekrar sallanıyor ne yapmamız gerekiyor çok endişelendim tekrar düşerse yerine çıkmaz sanırım cevaplarsanız cok sevinirim şimdiden çok teşekkürler...

merhaba bende yirmilik dişlerden çekiyorum ağzımda dört tane birden vardı alttaki iki taneyi çektirmem gerekti drum dişler üst üste biner dedi damak darlığım var zaten beni ikna etti çektirdim ama sorun sonra başladı çektirdiğim halde ara ara kabarıyor diş etim hani yirmilik dişler çıkarken kabarırda ağrırya öyle bi ağrı kulağıma boğazıma heryere vuruyor ağrı bunun nedeni nedir cvplarsanız çok sevinicem birde annem 2008 temmuz ayında implant yaptırmaya başladı hala bitmedi bu kadar uzun sürmesi normal mi yoksa dr değiştirmelimiyiz annemde çok çekti :(

dr hanım ben daha önce yazmıştım size ama cvp alamadım hala cvplarsanız çok sevinicem yerimseniben

merhaba doktor hanım

benim dolgum düşmüştü diş hekimine gittim doktor geçici dolgu yaptı ağrım olup olmayacağına

bakmak için tekrar gideceğim randavuya gidemedim..

şuan geçici dolgumda içe doğru gömülme var yavaş yavaş içine çöküyor

bunun ne gibi zararı olur lütfen yanıtlarsanız sevinirim..

birde bi dolgum daha düştü bunlar kokuya sebep olur mu?

şimdiden teşekürler..

ben-bır-sru-sormak-ıstıyorummm.benım-on-dısım-vardı-cok-dısarıda-durdugu-ıcın-cektırdım-sımdı-super-oldu-ama-kucuk-bır-bosluk-var-doktorumda-yara-kapansın-bakarıs-dedı-acaba-yara-kapandıktan-sonra-o-boslugu-nasıl-doldurucak-yenı-bır-dıs-yapılacak-kadar-buyuk-degıl-yarım-cm-den-daha-az-bılgılendırırsenıs-sevınırım

Arkadaşlar bazı sebepler yüzünden uzun süre sorulara cevap veremediğim için konu başlığım kapandı ama bundan sonra sorularınızı cevaplamaktan mutluluk duyarım sevgiler.

iyi akşamlar belki ısparta dişi diye bi hastalık duymuşsunuzdur benımkısı ondan. bütün dişlerim sarı ama tamamen değil yer yer ve dişime işlemiş durumda yani bütün dişlerimin üstü girintili çıkıntılı ve girintili olan yerler sarı. çok dişçi gezdim ve caresi olmadıgını söylediler porselen önerdiler. bir dişçiye gittim biraz sonuç alabilriz dedi ve güvendim. asit tedavisi uyguladı tam bilmıyorum ismini dişlerime sürüp yarım saat bekledim tedavide. ama sadece çıkıntılı yerler beyazladı yani sarılıklar gitmedi çok üzüldüm onca parayı vermek zorunda kaldım yanı kandırıldım diyebilirim.ve sadece üst 6 dişimi yaptırdım şimdi o dişler daha sarı inanırmısınız bana nasıl bir tedavi uygulamış olabilir sizce? ve öneriniz varmı? teşekkürler

Benim sorunum 6 yaşındaki Kızımın dişlerinde aşırı siyah lekeler mevcut süt dişleri çıktı çıkalı lekeli ve 4 adet süt dişini döktü yerine şimdilik 2 tane diş geldi ama bu yeni gelen dişlerde her geçen gün simsiyah lekeleniyorlar.günde 2 kere fırçalamasına rağmen , çikolata türü şekerli besinler almamasına rağmen. bize yardım edermisiniz ?CADIARZU

doktor hanım meraba. bende ankaradayım.
bundan yaklaşık 1.5 sene önce diş ucu lezyonu yüzünden bir operasyon geçirmiştim. şu anda aynı yerde tekrar oluştu. neden tekrarlamış olabilir? ve şu anda 26 haftalık hamileyim. ne yapabilirim. tekrar röntgen çekilemez heralde ve tekrar bir operasyonmu gerekir. ama narkoz verilebilirmi? ya da bebeğimin doğmasını mı beklemeliyim? şu an doktora gitmedim ve kafam çok karışık. yardımlarınızı bekliyorum.....

Merhaba Doktor Hanım, benim dişimdeki çürükler içten oluyor, yani önce küçücük bir noktaymış gibi oluyor fakat birden kırılıyor, önceden böyle değildi doğumdan sonra böyle oldu dişlerimi kaybetmek istemiyorum :gitme: bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. :1rolleyes:

slm.ben dişlerim sarardıgı için temizletmiştim aslına bakarsanız fazla diş fırçalama alışkanlığımda olmadıgından dolayı doktorum yaomıstı.fakat simdi dislerim yarım ay seklinde kararmaya basladı ve kökün oldugu yerden delik gibi çürüyor.Ne yapmamı tavsiye edersiniz.Teşekkürler

Back