Ankara'da Di Hekimiyim

Bazı kanal tedavilerinde nadir de olsa ara seanslarda ağrı oluyor, canını sıkma dolguzu bitince yani kanal doldurulunca hiç ağrın kalmayacak, sevgiler

Eğer çürük çok derin değilse bazen çekmiyoruz film , ama çekilse daha iyi olurdu tabi yandaki sorunlu diş bölgesine de bakılırdı, ben görmeden birşey söyleyemiyorum şişlik ve ağrının bir çok sebebi olabilir, ama bence tekrar beklemeden git anlat durumunu, geç olmadan çözüm bulunur, sevgiler...

Ara seanslarda çok andirde olsa ağrı olabiliyor canım ,hala devam ederse randevunu beklemeden git , merak etme başarısız değildir, sevgiler

Tabiki tedavisi var, bence hemen dişhekimine git ihmal etme, biraz daha beklersen dişlerini sağlam şekilde kaybedersin, sevgiler..

mrh şimdiden tşklr ediyorum size bizlere yaedımcı oldugunuz için benim annemin dişlerinde cizilme var ne yapabiliriz tşklr
Çizilme derken anlamadım demek istediğini, eğer çatlaklar varsa bunun da tedavisi var ama dediğim gibi muayene olması lazım en kısa zamanda bir dişhekimine gitmenizi tavsiye ederim, sevgiler...

merhabalar..
bende dişleriyle fazlasıyla sorun yaşayanlardanım.2 yıl önce bir dişimi çektirmiştim ve hala yeri boş,implant yada köprü yapılabilir diyerek tedaviye ara verdik ama bu sürede ben geçici olarak yaşadığım için orda taşındım..Aslında yerlişik olarak Ankarada yaşıyorum,bu yüzden burda bir diş doktoru bulmam gerek tadeviye devam etmek için ama henüz bulamadım..Ayrıca geçen sene üst birinci küçük azı dişim birden durduk yere bir ucu kırılıverdi..sonra ardan biraz zaman sonra bir parçası daha kırıldı..şuan dişimin bir kısmı var ama içi oyuk şekilde duruyor.Fazla ağrı yapmıyor ama günden güne çürüyor ve içi oyuk olduğundan sürekli bişiler giriyor içine..
Dişlerimi düzenli olarak fırçalamaya çalışıyorum ama bazen aksattığım oluyor,fırçalarken mutlaka kanıyor,diş ipi kullanmama rağmen bir değişiklik olmuyor..Ayrıca başka bir ciddi problemim ise geceleri dişlerimi sıkıyorum ve gıcırdatıyorum..off ne çok problemim var dimi..şimdiden teşekkür edeim..a.s.

merhabalar, benimde arkadaki dişim oyuldu ve bazen sızlıyor.ama diş doktoru fobisi var bende.birkere gittiğimde doktora çok acı çektiğim için doktor dişi oynattı ama bana kızdı ve başka doktora gitmemi söyledi.daha sonra bayan diş doktoruna gittim o da dayanamadı bana ve dişimi çekmedi ama kırdı kökünü alamadı.tam 1 gün hem ağrı hem kanama oldu.sonra dişin üstünü et bağladı ve ağrı yapmaya başladı.ailemin ısrarıyla gittim doktora ve o doktordan allah razı olsun mekanı cennet olsun ,dikiş atmasına rağmen hiç ağrı acı duymadım.bugüne kadar dolgu ve tedavi yaptırmadım ama dişlerimin buna ihtiyacı var.bu durumda tedavi için neler önerebilirsiniz.(hasta psikolojisi açısından)
şimdiden çok teşekkürler

merhaba benim sorum 2 yaşındaki kızımın dişetleri kıpkırmızı oldu ve aralardada iltihap var ve nefesi çok kötü kokuyor.geceleride kanama oluyor. burada bir doktora götürdük ve gargarayı dişetlerine pamukla sürün dedi. tabi yutmaması için az sürüyoruz kızımda küçük olduğu için pek sürdürmüyor ama hala bir iyileşme yok ne yapabiliriz başka yardım ederseniz sevinirim.

merhaba benimde sanırım agzım sorunlu iki azı dişim kırıldı bazen acayip tarif edilmez bişey resmen yanagım uyuşuyo sinir ucumu acık bilmiyorum ama 4. 5. dakika sonra geciyor yirmiliklerim kimisi tam cıktı kiminin yarısı gömü eşiminde aynı sayılır bir yere başlamak istiyoruz ama nereye önce ben sonra o tedavi görücek uygun bi sorumu bilmiyorum da siz nerde calışıyosunuz muaynehaneniz varmı mümkünse adres telf. teşekkürler kolay gelsin

Aslında söylenecek çok şey var, her insanda oluyor bu tür tedirginlikler, sana söyleyebileceğim en güzel şey artık teknoloji çok ilerledi, acısız bir çok işlemi yapabiliyoruz ve çözüm bulabiliyoruz, yeter ki geç kalınmasın, bu sebeple kesinlikle kontrollere gidilmeli, sevgiler..

Dişlerini fırçalıyor musunuz, ve yemek yedikden sonra mutlaka ağzını çalkalatın, eğer fırçaya hayır derse gazlı bezi parmağınıza dolayıp onla temzileyin dişleri hala geçmiyorsa bi kere daha gitmekte yarar var doktora, geçmiş olsun

Canım acilen gelmen lazım, ama sana özelden mesaj atamıyorum bir sorun var sanırım bana mailini mesaj yazarsan sana adres ve telefon yollarım, çok geçmiş olsun, en yakın zamanda görüşmek üzere :)

merhaba ....benim kızımın dişleri çok zayıf olduğu için çok erken yaşta çürükler oldu .kızım .şu anda 13 yaşında kalıcı dişlerinin hemen hemen çoğu dolgulu.acaba dişlerini güçlendirmek için zymaflor veya calcium kullanılsa bi faydası olurmuki..birde tekrar hamileyim şu anda doğacak bebeğimin dişlerinin güçlü olması için şu anda veya doğduktan sonra neler yapılabilir ..ayrıca sütün içine bal konması dişlerin çürümesine etkenmi..kızımda ballı süt vermiştim biraz ..CADIARZU

Beni atlamışınız :çok üzgünüm: 2 hafta oldu soruyu soralı....

Beni atlamışınız :çok üzgünüm: 2 hafta oldu soruyu soralı....

Özür dilerim canım inan görmemişim :) Bu arada görmeden birşey demek doğru olmaz eğer hamile olmasaydın derdim ki herhangi bir travmadan dolayı orası şişmiş olabilir,sert bişeyden dolayı mesela tost gibi, ama sen hamile olduğun için bu dönemde biliyorsun ki çok fazla değişiklik oluyor vücudunda, o yüzden ben sana hemen bi doktora göstermeni tavsiye ederim her ihtimale karşı , geçmiş olsun canım ve hayırlı olsun ayrıca.

Canım ben sana kızın için dişlerini düzenli fırçalamasını ve dişipi kullanmasını tavsiye edebilirim, diş ne kadar zayıf olursa olsun çok iyi temizlikle çürük önlenebilir, ayrıca gerçekten bal konması şeker konmasından daha iyi ama o da sonuçta şeker olduğu için zararlı, bu dönemde kan tahlillerine çok önem ver calsium seviyeni ve kan değerlerini çok iyi tut, hayırlı olsun tekrar.

24 yasındayım ust onde sut dısım varmıs ve curumeye baslamıs.fılm cektırdım altta dıs var ama cakılı kalmıs doktor bana bır cene cerrahına gıdıp cerrahı operasyola alttakı dısı asagı asılırlar telle dedı.acaba sut dısımı cektırsenm alttakı dıs kendılıgınden assagı ınmezmı.ne yapmalıyım

Yeniden merhaba dr.hanım. Ben daha önce size durumumu anlatmıştım. Siz de cevap vermiştiniz. Teşekkür ediyorum tekrar. Bir sorum daha olacak size cevaplandırırsanız sevinirim. Çünkü köprüyü yaptığırdım diş tedavi merkezi bana epey uzak ve gitmek çok zor inanın. Ben sıcak bir şey ya da tatlı türü bişeyler yediğimde köprü olan yerde ağrılar oluyo ve hafif değil. Hem de dişimin bir tanesinin siniri alınmış olmasına rağmen. 10 gün oldu siniri alınalı. Bağlantı yapılan iki dişimde de bu bahsettiğim zamanlarda ağrı oluyor.senağlama Bunun sebebi nedir? Yoksa daha erken mi? Zaman içinde düzelecek mi? Yükseklik olduğu için her iki dişin kaplandığı köprünün üzerinden alınmıştı..Size ağırlık oluyoruz doktorum. Saygılar...a.s.

Yok canım malesef kendi kendine yerine gelmez diş, senin denilen gibi bir cerraha gitmen lazım acilen, geçmiş olsun .

Canım görmeden birşey diyemiyorum aslında , ama sinirleri alındı diyosun ayrıca alınmamşı olsa bile hiç ağrının olmaması gerek tabi eğer bi yerinde açıklık falan yoksa,ayrıca tatlıda genelde ağrı oluyorsa biz çürükten şüpheleniriz bence sen bi git muayene ol bi film alınır bakılır, zamana bırakma yani, geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…