• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat rastlantılarda mı gizli ?

Bdv artık iyice anılar geçidi,günlük tarzı bir yer oldu. Bu konuda dert yok mesela,üyelerin kendi hayat hikayeleri sorulmuş. Amaç nedir?

Ben buna katılmıyorum. Yani nefret ediyordum, ay hiç düşünmüyordum da öylesine takılırken evlendik falan kısmı bana uymuyor mesela.
Yani ben birini gördüğümde hoşlanmazsam, o uyumu görmezsem sevemem de şans da veremem.
Benim daha kesin yanlarım vardır. Asla istemeyeceğim özellikler vardır bunlardan biri bile olsa olmaz.
Siz kendinizi iyi tanırsınız, siz nasıl bir insansınız?
Etki altında kalıp sonra olmayacak birine evet demeyin de. Sonu mutsuzluk da olabilir.
Bu hafta bir konu açıldı mesela severim sandım evlendim olmuyor diye/

5 yaş çok değil bence. 5 yaş erkek büyük olsa normal karşılanır, kadın içinde normal. Bence frekans uyum önemli. Benim arkadaşın annesi babasından 10 yaş büyük ve mutlular. Siz kaç yaşındasınız?

Beş yaş var ilerleyen zamanda yanında büyük durursam ya da o küçük biri ile evlenseydim derse ya da ailesi sıkıntı ederse aman varda var yani o yüzden duygum oluşacaksa bile set vuruyorum
Anlıyorum ve yok ya olmaz diyemiyorum olabilirde ya da hiç böyle şeyler olmucak garantisi yok

Peki özel değilse neden asla evlenmezdim diyordunuz sonradan tanıyınca mı aşık oldunuz
Ilk evliligim cok kisa sürdü cocuk yasta görücü usulü evlenmiştim hem aldatildim hem ailesi tarafından ezildim hemde o sahis tarafından hpv nin en tehlikeli türlerine yakalandim kisa sürede bosandim aileme döndüm cocugum yokken okulu bitirdim ise girdim calistim aklimda asla evlilik yoktu etrafımda erkek sinek olsun istemiyordum esimde israrla arkadaşın olarak kalayım hayatında dedi ne zaman duygusal birsey acsa ya engelledim ya da ona engel oldum bir gün şak diye diz çöküp evlilik teklidi etti bi nevi agzim dilim baglandi hic sevgili olmadan nisanlanmistim esim hic evlilik yapmamis biri ailesi ne der diye cok cekindim ama esim hic sorun etmedi ettirmedi de 17 de bulmuştum belayi ama cok şükür rabbime 25 yasinda güldürdü yüzümü polyanna olamam tabi ki sorunlarımız oluyor ama evliligin tuzu biberi bunlarda :)

Maşallah daim olsun 💙🧿 kader ağlarını örmüş olacak kişi ne olursa olsun çıkıp gelmiş bir şekilde 🌸
Amin, çok teşekkür ederim. İkimizin de ikinci evliliği olacak, o kadar benzer şeyler yaşamışız ki, yıllar sonra denk gelmemiz de mucizeydi, Allah'tan işte 💜
Herkesin nasibi, kaderi, hayatı farklı farklı, kıyaslamamak ve ümitsiz olmamak lazım, meşhur "akışta kalmak" kavramı gerçekten çok değerli.
İlişkide aşk, sevgi mutlaka gerekli ama kesinlikle yeterli değil bi ilişkiyi sürdürmek için. Ben mantık yönünden asgaride de olsa uyum olması taraftarıyım. Başta içe sinmeyen şeyler sonradan daha çok göze batıyor. Aile, görgü, seviye, kültür, eğitim, bakış açısı vs çok çok önemli şeyler, taviz verilecek şey var verilmeyecek şey var. Kendini iyi tanımak, olmazsa olmazlarını, beklentilerini ve sınırlarını iyi bilmek gerekiyor. İnsan mutlu olmak için biriyle olur/olmalı. Rahatsız eden, hoşa gitmeyen, içe sinmeyen durumlarda oldurmaya çalışıp zaman kaybetmeye gerek yok.
Dilerim en güzel ve kolay şekilde çok mutlu olursunuz 🌸👭

Ben 30 o 25 yaşında ailesi normal klasik Türk ailesi utangaç bir yapısı var sessiz sade ama çok merhametli birisi

Ben 30 o 25 yaşında ailesi normal klasik Türk ailesi utangaç bir yapısı var sessiz sade ama çok merhametli birisi
Kişiden kişiye çok değişken bir durum..Mutlu olan da var mutsuz olan da. Ama bence şu önemli ..Kadın 35 erkek 30 olsa veya biraz daha üstü sanki daha makul olabilir. Erkekler genel olarak geç olgunlaşır, 25 yaş bir erkek için erken bir yaş. Bunu da dikkate alarak değerlendirme yapın..Bizim bir tanıdığımız arasında 7 yaş fark var..2 çocukları var, erkek 14 yaşında kız da 9 yaşlarında.. Evliliklerinde sorun yok aslında, hatta adam karısının ağzının içine bakıyor, bazı konularda da çok zıtlar..Adamın ailesi ilk zaman yaşı çok sorun etmiş ve istememiş ama yeme içmeden kesilmiş, ailesi de sen nasıl istersen öyle olsun, madem bu kadar seviyorsunuz evlenin demişler ama mesela benim ilişki yürümemisti, ailesi istemedi ve geri adım atmadı, benim için böylesi hayırlı oldu ama o dönem çok üzülmüştüm. Hakkınızda hayırlısını diliyorum 🌺

Back
X