canım bi soru ben sorabilirmiyim bende asırı dercede dis eti cekilmesi var bir disciye gittigimde ameliyat dedi saglam yerden kesip oraya dikecez fala dedi korkudan gitmiyorum dislerim düsürse diyede üzülüyorum
Slm dişetlerim kanıyor ve bastırınca acıyor dişlerimi düzenli fırçalarım vitamin kullanmammıgerek ne den oluyor yardımcı olurmusunuz
Merhaba.Emzirme döneminde kanal tedavisi yaptırılablirmi?Dişe konulan ilaç süte geçermi?
mrb doktor hanım ben yaklsık 1 ay once 20 dısım nedenıyle dışcıye gıttım
cene kıtlenmesı yasadım dısımın 4 de 3'ü çıkmıs antıbıyotık kullandım
ancak suan hamıleyım doktora gıttıgımde bılmıyordum acaba bı sorun olurmu
zaten antıbıyotıgın hepsını bıtırmedım 2 gunde 4 tane ıctım dısım gecınce bıraktım
ayrıca doktor dısımın cekılmesı gerektıgını soyledı
hamılelıgımde bı sorun yaratırmı
tesekkurler....
merhaba doktor hanım;
ben dişlerimi fırçalarken kanıyor doktora gittim diş taşları temizlendi,düzenli fırçalamaya da devam ediyorum ama kanama devam ediyor ayrıca dişlerim de soğuga ve sıcağa karşı çok hassasiyet var .
acaba diş eti kanamasının ilaçla tedavisi oluyor mu?
ayrıca 2 tane eksik azı dişim var bu dişleri nasıl yaptırırım hangi yöntemle tamamlayabilirim acaba
teşekkürler....
Merhaba doktor hanım,benim sorunum bir kaç tane dişimin sızlaması.özellikle soğuk hava ve soğuk su değdiğinde çok sızlıyor dişlerim.dolgulu olanlarda var ama dolgusuzlarda sızlıyor.dişlerimi hergün fırçalarım bir kere de olsa.teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?