ben kemal fındıkçıoğlu' na karar verdim canım :) ağustos gibi olacağım
tarihi belli mi cnm. bu ay içerisinde bende amlyt olacam. dr araştırıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kemal fındıkçıoğlu' na karar verdim canım :) ağustos gibi olacağım
tarihi belli mi cnm. bu ay içerisinde bende amlyt olacam. dr araştırıyorum.
oldum bile benn :)
damili bnde aralık ta olacagım memnun musun ..........
Serdar öztürk..
Kemal fındıkçıoğlu..
osman latifoğlu..
mehmet ketene.
figen özgür (bunu da yeni duydum hacettepe de prof.baya tercih edilen bi doktormuş)
Kararsızım kızlar yardımcı olabilir misiniz ?..:18::18:
ben kemal beye oldum ve çok memnunum ama karar senin tabi :)
Canım Kemal beyin methini çok duyuyorum. Şu an gazideki hocalarla serdar öztürk arasında gidip geliyorum. Gazide olunca uygun fiyatlı oluyor galiba. Bi mahsuru yoksa ne kadara olduğunu sorabilir miyim ?:26:
yaklaşık 1000 civarı oluyor benim sağlık problemim de olduğu için daha az olmuştu :)
Tahmin ettiğim gibi uygunmuş canım. Ama benim nefes almamda falan sorun yok yani sadece estetik amaçlı olacak belki biraz daha fazla olur :) En kısa zamanda randevu almaya çalışıcam inşallah verirler. Teşekkür ederim canım![]()
Serdar öztürk..
Kemal fındıkçıoğlu..
osman latifoğlu..
mehmet ketene.
figen özgür (bunu da yeni duydum hacettepe de prof.baya tercih edilen bi doktormuş)
Kararsızım kızlar yardımcı olabilir misiniz ?..:18::18:
Ben de burun estetiği olmak istiyorum.Bu yüzden yazılanları sürekli takip ediyorum. Maalesef, henüz bunun için verebilecek param yok.Ama işe başlar başlamaz olmak istiyorum. Ve Osman Latifoğlu'nu düşünüyorum.Kuaförüme gittiğimde yaşıtım bir bayan gelmişti.1 ay önce olmuştu ameliyatını Osman Bey'e ve çok memnundu.üstelik konuşurken duymasam anlamazdım ameliyatlı olduğunu.Dr. diğer işlerini de gördüğünü anlatmıştı bana.Doğal burun yapıyor ve benim için de en önemlisi bu. Öyle AJDA PEKKAN burnu çıkartmasın bana yani. (gerçi onun artık burnu yok ama neyse:))
ben inanılmaz memnunum iyi ki kemal hoca oldu ve iyi ki ameliyat oldum diyorum :) o kadar doğal oldu ki söylemesem kimse fark etmiyor ve çok temiz bir ameliyattı en ufak sıkıntı yaşamadım hiçbir aşamasında .. 10 günde her şey normale dönmüştü zaten şişlik ve morluğum azdı sonra sararmaların geçmesi 10 gnü buldu , alçı çıktıktan sonra da hiçbir şey yoktu yüzümde :) kesinlikle öneririm :))
Elsa87 ameliyatını oldun mu acaba Osman Bey'e. Bende araştırma yapıyorum şuan ama internette ne muayenehanesinin telefonunu bulabildim ne de ameliyat olanlardan fikir edinebildim. Yardımcı olursan sevinirim.
estetik olduğu belli olmayan doğal bir burun isteyenlere kendi dr umu önerebilirim. Hacettepe yüz naklinin geçekleştiren ekibin başında olan prof dr Gökhan Tunçbilek keyfi estetiğe karşı olduğundan çok doğal sonuçlar çıkarıyor burnumu gören 3 kişi ona gidip yaptırdı düşünebilirsiniz![]()