ankarada burun için plastik cerah öneren :)

Üst dudak ile burun ucu arasında yanlış hatırlamıyorsam 110 derecelik bir açının olması gerekiyor.Benim doktorum -Ferruh Bingül- bunu dikkate alarak tüm operasyonlarını gerçekleştiriyor.Bu açının fazla oluşu burun deliklerini çirkin gösterirken açının az oluşu burnu olduğundan uzun gösteriyor.Benim doktorum bunu dikkate aldığından hiçbir şey söyleme gereği hissetmedim.Öncesinde de tasarlatmadım.Gayet memnunum.

bunu dikkate alarak gerçekleştirdiği için mi acaba çoğu hastası mutsuz:):) ben dahil bir çok kişinin burnunu batırdı kendisi,ve ilgisiz biri.

Osman latifoğlu ne kadar ücret alıyor bilen var mı arkadaşlar? Sigortam var ve burnum şekilsel olarak ve işlevsel olarak bozuk.

gazi hastanesinde selahattin özmen hakkında bilgisi olan var mıı

selahattin özmele ilgili çok iyi şeyler duydum.hastaneye gidincede biriki kişiyle karşılaştım.tavsiye üzerine ona gelip yaptırmışler.zaten o geçenlerde yüz nakli yapıldıya,onu yapan doktor.gazinin sitesinden özgeçimişini inceleyin başarılı bay.ama yinede etkilememek istememe iyice araştırmak lazım

Prof. Dr. Osman Latifoğluna 11 gün önce ameliyat oldum, çok mütevazı, ilgili bir dr. Doğal burunlar yaptığını düşünüyorum, henüz şiş olduğum için burnum konusunda çok net birşey söyleyemem ama şekli güzel görünüyor şimdilik. Görüşmenizi öneririm.

eminim ki güzel olur ilerde de :) teşekkürler tavsiye için

Son düzenleme:
@ebru_can,canım bende ankarada revizyon olmayı düşünüyorum,sende yazmıssın memnunum diye,nasıldı ameliyatın hangi doktora olmuştun,hala memnun musun burnundan?

Ankarada revizyon yaptırmış arkadaşlar varsa eski ve yeni hallerini ekleyebilirler mi acaba ? en azından doktorların tarzıyla ilgili bir fikrimiz olur,benim acil ihtiyacım var şu anda buna....

kızlar amalyt olalı 2 sene oldu yaklaşık pek memnn değilm ben..sanki burnmn ucunda çökme oldu böle durumda olan var mı????*

kızlar bana yardımcı olun ankara maltya antep maraş izmir hepsi uyar ama yeterki adam gbi bi dr olsun sorun yaşamk istemiyorum çok problemli bi burnum yok zaten ben taktım işte yüzüme göre geniş vede burun ucu top gbi..kanatların daralması lazım bi dr a gttim oda dediki burun ucuna destek yaparız kanatları yukarı toplar ama ne bilim benim pek aklıma yatmadı okul başlamdan halletmem lazım nası olcak bilemiyorum

kızlar amalyt olalı 2 sene oldu yaklaşık pek memnn değilm ben..sanki burnmn ucunda çökme oldu böle durumda olan var mı????*

canım bende de burnumun ortasında çökme oldu,2 bucuk sene kadar oldu ameliyatıma,şimdi ikinci ameliyatı kesin istiyorum ama kime gidecegim hiç bilmiyorum;/

gilebek sen amlyt oldun mu?

ben buraya yazdığımı bile unutmuşum kusura bakam:)tesadüfen gördüm.ben oldum evet.11 haziranda.gazide baş asistan bora özele oldum.bir ayı geçti biraz işte.burnum genel olarak doğal oldu memnunum ama hala nefesim düzelmedi.içi çok ödemliymiş.krem ve temizlemeye devam ediyorum.masaj yapıyorum bide.burnumun sol yanında hafif bi çıkıntı var ve bana hiçte ödemmiş gibi gelmiyo:(kemik gibi.doktora söyledim.pek net bişey söylemedi.artık sabırla beklemekten başka yapacak bişeyim yok:/Allah herkesin yardımcısı olsun.bu iş zor iş:))

gilebek çok geçmiş olsun.1 aydan fazla olmuş.ödemlerin ve şişliklerin azaldı mı. dilerim sonuç güzel olur.

damili siteyi çok takip edemiyorum. sen ne zaman amlyt düşünüyorsun. dr. hakkında karar verdin mi?

ben kemal fındıkçıoğlu' na karar verdim canım :) ağustos gibi olacağım

Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum. Bazi albumlere bakmak istedim ama site buna izin vermiyor.

arkadaşlar kendisine 24.07.2012 tarihinde ameliyat oldum kesinlikle çok başarılı çok dürüst bir insan ve işinde kesinlikle bir numara kesinlikle öneririm ;)

arkadaşlar kendisine 24.07.2012 tarihinde ameliyat oldum kesinlikle çok başarılı çok dürüst bir insan ve işinde kesinlikle bir numara kesinlikle öneririm ;)

recorder hangi hastanede amlyt oldun.fiyat hakkında bilgi verebilirmisin. çok geçmiş olsun. tamponlumu tamponsuzmu amlyt oldu.

Back
X