ankarada burun için plastik cerah öneren :)

Mehmet Ketene den vazgeçtim onun yerine Zühtü Demiri ekliyorum listeye..iyice zorlaşıyor bu iş..

mrb mehmet keteneden nıe vazgeçtınız bn bu hafta onla ve zühtü demirle görüşcem gerçi sız olup kurtulduhuz kararınız nıe serdar öztürk oldu

slm , bende burun estetiği olmak istiyorum bana da Selahattin beyi önerdiler.bir arkadaşım Selehattin bey tarafından amaeliyat edilen birini tanıyor çok doğal ,güzel olmuş dedi.
ama fiyat hakkında bir bilgim yok aranızda bilen varmı , ayrıca muayene ücreti nedir. ve son bir soru meme esteği içinde önerirmisiniz selahattin beyi.

Prof. Dr. Osman Latifoğluna 11 gün önce ameliyat oldum, çok mütevazı, ilgili bir dr. Doğal burunlar yaptığını düşünüyorum, henüz şiş olduğum için burnum konusunda çok net birşey söyleyemem ama şekli güzel görünüyor şimdilik. Görüşmenizi öneririm.

osman latifoğlundan herkes övgüyle bahsediyor gerçekten ben de ona olmayı düşünüyorum sizin fotoğrafınızı görmem mümkün mü ?

ben kemal beye oldum ve çok memnunum ama karar senin tabi :)

Merhaba Damili,
Ben de Kemal Bey'e ameliyat olacağım. Ameliyat tarihimi bile belirledik. Senin nasıl oldu burnun, hala memnun musun? Sonradan bir aksilik çıkmadı değil mi?

Merhaba Damili,
Ben de Kemal Bey'e ameliyat olacağım. Ameliyat tarihimi bile belirledik. Senin nasıl oldu burnun, hala memnun musun? Sonradan bir aksilik çıkmadı değil mi?

Ben pek sıkıntı çekmedim ama forumdan okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlarımız yaşamış bazı sıkıntılar. Ben öbür burun şeklimden memnun olmadığım için şimdi gayet seviyorum :) Bence Kemal Bey doğal burun konusunda başarılı ama bu işler biraz da şans. Umarım içine sinen bir ameliyat olur ve memnun kalırsın :))

ankar ünü doktoru plastik cerrah prf dr zeki can sıddetle onerıyorum .

Ben pek sıkıntı çekmedim ama forumdan okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlarımız yaşamış bazı sıkıntılar. Ben öbür burun şeklimden memnun olmadığım için şimdi gayet seviyorum :) Bence Kemal Bey doğal burun konusunda başarılı ama bu işler biraz da şans. Umarım içine sinen bir ameliyat olur ve memnun kalırsın :))

Umarım. Teşekkür ederim :)

Slm arkadaşlar,

Dr Metin Önerci'ye ameliyat olan veya yakını, yakınının yakını vs var mı? Varsa yardım dileniyorum.. :) Teşekkür ederim.. ;)

Selam bayanlar şimdi de Osman Latifoğlunu araştırıyorum.. Bana yardımcı olmanı çok isterim fikir sahibi olmam için.. Doğru dr u bulamadım gitti.. ;)

son zamanlarda ferruh bingüle ameliyat olan var mı. daha önce Ameliyat olan arkadaşların da fotolarını görmem mumkun mü. ne olur arkadaşlar karar vermem gerek. revizyon olacak ve çok korkuyorum. doğru bir doktor bulmak ve doktorun gununde olması çok önemli. lütfen tavsiyelerde bulunun

son zamanlarda ferruh bingüle ameliyat olan var mı. daha önce Ameliyat olan arkadaşların da fotolarını görmem mumkun mü. ne olur arkadaşlar karar vermem gerek. revizyon olacak ve çok korkuyorum. doğru bir doktor bulmak ve doktorun gununde olması çok önemli. lütfen tavsiyelerde bulunun

kuzum ya zor bi süreç Allah kolaylık versin ben de araştırıyorum Tevfik Bey ve Ferruh Bey ile görüşcem yaza kısmetse.
Tevfik Beyin hastası çok ama Ferruh Beyin bir kişi var gördüğüm.

ilk ameliyatını kime yaptırmıssın tatlım bide ne gibi bi sorunun var :(

kuzum ya zor bi süreç Allah kolaylık versin ben de araştırıyorum Tevfik Bey ve Ferruh Bey ile görüşcem yaza kısmetse.
Tevfik Beyin hastası çok ama Ferruh Beyin bir kişi var gördüğüm.

Gerçekten çok zor bir süreç . Ferruh beyin gördüğünüz hastasının burnu güzel miydı hoşunuza gitti mi. ben de Tevfik beyle Görüşcem.
Volkan Tayfurla görüştüm ama tavır hiç hoşuma gitmedi.

ilk ameliyatını kime yaptırmıssın tatlım bide ne gibi bi sorunun var :(

benim ilk ameliyatım deviasyondu. ama doktor kıkırdk bırakmamış aynı zamanda nefes problemimde çözülmedi. burun şekil olarak da bozuldu. önu düştü. üstte kemik eğriliği var. ve etli bir burun ucum var. sizin burnunuz nasıl sorununuz nedir

benim ilk ameliyatım deviasyondu. ama doktor kıkırdk bırakmamış aynı zamanda nefes problemimde çözülmedi. burun şekil olarak da bozuldu. önu düştü. üstte kemik eğriliği var. ve etli bir burun ucum var. sizin burnunuz nasıl sorununuz nedir

benim burnum hafif kemerli bide ucu uzun biraz nefes problemim var mı bilmiyorum hiç muayene olmadım çok korkuyorum :((

doktoru iyi araştırmak lazım şans faktörünü de es geçmemek lazım :)

Gerçekten çok zor bir süreç . Ferruh beyin gördüğünüz hastasının burnu güzel miydı hoşunuza gitti mi. ben de Tevfik beyle Görüşcem.
Volkan Tayfurla görüştüm ama tavır hiç hoşuma gitmedi.

doktorun tavrı çok önemli bence ya ilgisiz gözünü para bürümüş tiplerle olmaz bu iş psikolojimiz daha önemli ://
Ferruh Beyin burdaki hastaasının fotoları çok küçük açıkçası tam olarak anlayamadım nasıl olduğunu :D

Back
X