ankarada burun için plastik cerah öneren :)

akay hastanesinde bildiğim kadarıyla. Ben orda çalıştım ama açıkçası ameliyatlarını pek gözlemleyemedim. O yüzden de ne iyi ne de kötü diyebilirim...

ben naki beye iki ay once ameliyat oldum amelıyat olmadan once bana yaptıgı ameliyatları göstermiştı tamam demiştşm işte bu hemen aldık amelıyat tarıhını yanı konusmaları fılanda cok mantıklı gelmıstı oldum amelıyat ıkı ay oldu burnumda hafıf bı yaukluk var bende bunu sorun edıyorum ama cok ılgılenıyor gececk dıyor 6 ayı bekle dıyor bakalım ne olacak ama ıyı bı doktor dıyebılırım benım amelıyatım cok rahat oldu sonrasıda cok rahattı yanı agrı fılan cekmedım bakalım 6 ay sonra ne olacak 4 gozle kasımı beklıyorum :)

Resminiz varmı acaba profilde sizi arkadaş olarak ekledim.Bir de ücret olarak ne kadara yaptırdınız Gazide Prof'a?Bilgi verirmisiniz.

merhaba. bende sizinle aynı durumdayım. bu siteye yeni üye oldum. ama teknoloji özürlü olduğum için sizi arkadaş olarak eklemeyi beceremedim.eğer siz beni arkadaş listenize eklerseniz bu konuyu ayrıntılı olarak özelden görüşmek isterim.lütfen yardımcı olun. herşey için şimdiden teşkkürler.

tekrar merhaba, profilime girince sizi arkadaş olarak eklemeyi başardığımı gördüm. ama bu kez de size özelden mesaj atamıyorum. 100 Mesaj yazana kadar sistem özel mesaj yazmama izin vermiyor. ama sanıyorum siz bana mesaj yazabilirsiniz. mail adresinizi yazarsanız çok sevinirim. çok zor durumdayım. ameliyat olacağım ama ne yapacağımı bilmiyorum vebu kez en doğru şekilde hareket etmek istiyorum. yardımınız için teşekkürler

Ben de burun estetiği olmak istiyorum.Bu yüzden yazılanları sürekli takip ediyorum. Maalesef, henüz bunun için verebilecek param yok.Ama işe başlar başlamaz olmak istiyorum. Ve Osman Latifoğlu'nu düşünüyorum.Kuaförüme gittiğimde yaşıtım bir bayan gelmişti.1 ay önce olmuştu ameliyatını Osman Bey'e ve çok memnundu.üstelik konuşurken duymasam anlamazdım ameliyatlı olduğunu.Dr. diğer işlerini de gördüğünü anlatmıştı bana.Doğal burun yapıyor ve benim için de en önemlisi bu. Öyle AJDA PEKKAN burnu çıkartmasın bana yani. (gerçi onun artık burnu yok ama neyse:))

ben de doğal bir burun istiyorum kesinlikle arkadaşım ve mayısta olucam inşallah ama hala doktora karar veremedim, serdar öztürk e yaptıran bir arkadasımızı gördüm ben gayet doğaldı bi ön görüşmeye de gitmeyi düşünüyorum bu aralar ücretsizmiş zaten ön görüşmesi, ama ben istanbuldakileri de araştırıyorum benm nefes problemim de var onu da halletmesi lazım doktorun, ameliyattan sonra en cok bu problemin düzelmemesinden korkuyorum..tavsiyesi olan arkadasların yorumlarını bekliyorum.

ben de doğal bir burun istiyorum kesinlikle arkadaşım ve mayısta olucam inşallah ama hala doktora karar veremedim, serdar öztürk e yaptıran bir arkadasımızı gördüm ben gayet doğaldı bi ön görüşmeye de gitmeyi düşünüyorum bu aralar ücretsizmiş zaten ön görüşmesi, ama ben istanbuldakileri de araştırıyorum benm nefes problemim de var onu da halletmesi lazım doktorun, ameliyattan sonra en cok bu problemin düzelmemesinden korkuyorum..tavsiyesi olan arkadasların yorumlarını bekliyorum.

dr mehmet ketene de iyi benm burnumu yaptı gayet doğal duruyor

Prof. Dr. Osman Latifoğluna 11 gün önce ameliyat oldum, çok mütevazı, ilgili bir dr. Doğal burunlar yaptığını düşünüyorum, henüz şiş olduğum için burnum konusunda çok net birşey söyleyemem ama şekli güzel görünüyor şimdilik. Görüşmenizi öneririm.

bu siteyi iyice araştırın. ben doktorumu bu siteden buldum. 4 ay önce serdar öztürk e ameliyat oldum. fotoğraflarıma bakabilirsiniz. onun hakkında bir tek olumsuz yorum bile görmedim. muayene de ücretsiz gidip konuşabilirsiniz.

bende burnumu hiç beğenmiyorum yüzüme göre çok buyuk çok rahatsızım ama eşimle bile paylaşamıyorum.bi yaptırayım dıyorum sonra korkuk yaptırmayım diyorum.bütün güzel kadınların burnu küçük:((

Prof. Dr. Osman Latifoğluna 11 gün önce ameliyat oldum, çok mütevazı, ilgili bir dr. Doğal burunlar yaptığını düşünüyorum, henüz şiş olduğum için burnum konusunda çok net birşey söyleyemem ama şekli güzel görünüyor şimdilik. Görüşmenizi öneririm.[/QU

Öncelikle geçmiş olsun. Umarım sonuç istediğin gibi olur.Bilgi verdiğin için ayrıca teşekkür ederim . Fiyatı hakkında da bilgi vermeni rica etsem?
Yeni burnunla güzel günlerr dilerim.. :)

Umarım istediğin gibi olur..Yaptırdıktan sonra da yorumlarını bekliyorum..Nefes problemi bende de var. RTP ile burnumdaki etleri yok etmişlerdi 5 yıl önce ama yine tekrarladı.

Prof. Dr. Osman Latifoğluna 11 gün önce ameliyat oldum, çok mütevazı, ilgili bir dr. Doğal burunlar yaptığını düşünüyorum, henüz şiş olduğum için burnum konusunda çok net birşey söyleyemem ama şekli güzel görünüyor şimdilik. Görüşmenizi öneririm.[/QU

Öncelikle geçmiş olsun. Umarım sonuç istediğin gibi olur.Bilgi verdiğin için ayrıca teşekkür ederim . Fiyatı hakkında da bilgi vermeni rica etsem?
Yeni burnunla güzel günlerr dilerim.. :)

Canım tesekkur ederim, insallah. benim kombine ameliyat oldu bu nedenle biraz daha ekonomikti sadece burun yanılmıyorsam 4000tl falan tabi burnuna uygulanacak işleme göre değişebilir fiyat

Prof. Dr. Osman Latifoğluna 11 gün önce ameliyat oldum, çok mütevazı, ilgili bir dr. Doğal burunlar yaptığını düşünüyorum, henüz şiş olduğum için burnum konusunda çok net birşey söyleyemem ama şekli güzel görünüyor şimdilik. Görüşmenizi öneririm.

Fiyatı hakkında bilgi rica etmiştim yukarıdaki mesajımda da, bir şeyi yanlış yapmışım mesajı tekrar gönderiyorum..ehh acemisiyim buraların idare edin :)

Canım tesekkur ederim, insallah. benim kombine ameliyat oldu bu nedenle biraz daha ekonomikti sadece burun yanılmıyorsam 4000tl falan tabi burnuna uygulanacak işleme göre değişebilir fiyat

kombine derken :)) hımm anladım canım çok teşekkür ederim:) bunun sigortanın karşıladığı bir kısmı yok mu yahuuu, pöff :)

Aman sakın dr.a çok doğal olsun demeyin bu sefer sadece kemer alıyolar burun ucuna ellemıyolar burun ucu da şişler indikçe iniyo benden söylemesi kalkık isteyin kızlar

Aman sakın dr.a çok doğal olsun demeyin bu sefer sadece kemer alıyolar burun ucuna ellemıyolar burun ucu da şişler indikçe iniyo benden söylemesi kalkık isteyin kızlar

valla bu doktoruna göre değişir, kalkık isteyince de abartabilirler. riskli bir şey bu söylediğin. en iyisi doktorların daha önce yaptığı ameliyatların fotoğraflarını görerek buna karar vermek.

Üst dudak ile burun ucu arasında yanlış hatırlamıyorsam 110 derecelik bir açının olması gerekiyor.Benim doktorum -Ferruh Bingül- bunu dikkate alarak tüm operasyonlarını gerçekleştiriyor.Bu açının fazla oluşu burun deliklerini çirkin gösterirken açının az oluşu burnu olduğundan uzun gösteriyor.Benim doktorum bunu dikkate aldığından hiçbir şey söyleme gereği hissetmedim.Öncesinde de tasarlatmadım.Gayet memnunum.

meraba evrim06 hacettepede prof.dr.metin önerci yi öneririm kesinlikle.ben onun özel hastanesinde yaptırdım burnumu 17 gün oldu.şu an çok iyiyim.hiç morluğum ve şişliğim kalmadı.hem içten hem dıştan bütün sorunları çok başarılı bi şekilde düzeltiyo.internetten bi sitesine gir.özgeçmişini oku derim.kesinlikle gidip görüşmek isticeksin.kent kbb özel hastanesi.internetten bakıp numarasını alabilirsin canım.tabi hala ameliyat olmadıysan:61:

Bende Metin Hocaya ameliyat olacagim fakat tereddutlerim var .Arkadasim yaptirdi ama seklini cok degistirtmedigi icin fikir sahibi olamadim.Siz memnun kaldiniz mi?17 Martta olmayi dusunuyorum.Hem deviasyin hem estetik yaptiracagim.

Back
X