- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
Bende sıkıntı yok ondaWattsap nasıl ?
Benimki yavaş baya
Çok zor. Korkudan kılını kıpırdatamıyor millet. ve her olayın üstü örtülüyor her patlamanın. Hadi diyelim karşı geldin,ölürsün öldüğünlede kalırsın bu kadar.Bizler çözüm üretmeye mecburuz
Oy verenler görmüyor ki
Onlara göre devletimizin istikrarlı gidişini engellemek isteyen dış güçler üzerimizde oyun oynuyor
21 ölü maalesef18 olu 62 yaralı
İsteseler bal gibi temizlerlerofffffff defne keşke açmasaydım içim çok kötü oldu.. kıyamam yavrum nasıl sürüklemişler polisi.. it sürüleri.. işte haftalardır anlatmak istediğim bu benim, doğuda sokağa çıkma yasağı ile halledileceğini düşünenler bu pislikleri İstanbul ve Ankarada nasıl temizlemeyi düşünüyorlar acaba?
Maalesef oky21 ölü maalesef
Polisi döverek ayağına sıkan dhkpclilerin görüntüsünü izlediniz mi ?
Biraz önce oldu ?
Polis şehrin göbeğinde linç edildi kursunlandi
Ülkenin güvenliğini temin ve tahsis etmesi gereken hükümetin bu işte parmağı var mı sorusuna cevap veremiyoruz ki biz daha.Nefret geldi inanın... Gene bir sürü masum bir hiç için toprağa düştü. Yok işıd, yok ypg, yok pkk.
Hiçbiri beni ilgilendirmiyor.
Ben ülkemin güvenliğini bana vaat etmesi gereken hükümete bakarım!
Devlet nerde? Güvenliğimiz nerde?
Her ay düzenli olarak birkaç patlama yaşıyoruz rutin şehit haberleri yanında tabii ki.
Lanetleyip iki de üzgün smiley koyunca bitmiyor.
Ölüler üstünden siyaset yapmıyoruz!
Fakat artık Cidden bıktık!
ne dedim yazının başında alıştıra alıştıra söylüyorlar,pat diye 70 deseler daha büyük yankı olur,önce ufaktan başlıyorlar ki kulaklar alışsın...Yayın yasağı da geldi,twitter,face gibi sosyal medyaya da yavaşlama getirdiler tamamdır.Yarın sabah biraz daha konuşuruz sonra nasıl olsa unuturuz,birkaç ay sonra yine bir patlama olur sonra yukarıda yazdıklarım tekerrür eder,hep bir kısırdöngü ama çözüm yok.21 ölü maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?