Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

Bir çocuk suç işlediğinde ya da bir ihmal sonucu öldüğünde ebeveynine dava açılır .Çocuktan sorumlu olana devlet hesap sorar yani.Biz de devlet babadan hesap soruyoruz ,benim güvenliğim nerede ,ben korkuyorum diye .Bu bizim en doğal hakkımız .

Yahu zaten akpnin ne suçu var? Suç pkknın olabilir, pydnin olabilir, amerikanın olabilir hatta kuzey korenin dahi olabilir ama akpnin? Asla...

Yeni Türkiye bu işte ne bekliyordunuz ki? Tayyip ak pak tertemiz, zaten ülkenin askeriyesi, istihbaratı vs vs Akpnin elinde mi sanki? Niye hükümeti suçluyorsunuz bre gafiller?

Allahım sen biliyorsun... Aklıma mukayyet olmalıyım..

bir çocuk suç işlediğinde ebeveynine dava açılmaz. çocuk mahkemeleri var. ve çocuklar da aynı sanıklar gibi yargılanır sadece isimleri ssç ' dir. yanlış biliyorsunuz. doğruymuş gibi çok kesin yazmışsınız da ona şaşırdım

evet suça sürüklenen çocuk.
akşamları gitar ya da flüt çalarak para toplayan çocukların ebeveynlerine bir sorun dava açılıyor mu açılmıyor mu ya da balkondan düşerek ölen çocukların ana babalarına bir sorun isterseniz .

iyi de akşamları gitar çalan çocuk ve balkondan düşen çocuk vs. suç işlemiş olmuyor. siz suç işleyen çocuk için ebeveynine dava açılır yazmışsınız. aynı şey değil.

Yine şiddetle kınıyorlar,lanetliyorlar...Eeee?Alçakça saldırmışlar...Bunun alçak olmayanı var mı?Tabii ki alçakça...Aşağalıkça...Yahu Ankara'nın göbeği ya...Genel Kurmay,Hava Kuvvetleri,Kara Kuvvetleri,Deniz Kuvvetleri,Genel Kurmay,Meclis...Nasıl olabiliyor ya.İzmit'te yapılan asma köprünün halatının kopmasından kendini sorumlu tutan japon mühendis intihar etti ya,hatırlayın...Hiç mi kimse sorumluluk hissetmiyor ya,bu nasıl vicdansızlık...Hala çıkmış kınıyorlarmışmış.Ya bi gidin ya...

iyi de akşamları gitar çalan çocuk ve balkondan düşen çocuk vs. suç işlemiş olmuyor. siz suç işleyen çocuk için ebeveynine dava açılır yazmışsınız. aynı şey değil.
suçtur.
siz şuna bir cevap verin
siz neden celallendiniz
devletimize hesap soracağız demem sizi neden bu kadar rahatsız etti.

suçtur.
siz şuna bir cevap verin
siz neden celallendiniz
ne alakası var arkadaşım. burda yanlış bir şeyi doğruymuş gibi kesin bir dille yazmışsın. onu düzelttim.
ben burada ölen insanların üzerinden siyaset konuşacak kadar vicdansız değilim ayrıca.

suçtur.
siz şuna bir cevap verin
siz neden celallendiniz

Burda çocuğun işlediği bir suc yok. Sizin verdiğiniz örnekte sadece ebeveyn istismari var. Hanımefendi de bunu açıklamaya çalışıyor. Neyse konu dışı yorum yapmadan daha fazla çıkıyorum burdan

ne alakası var arkadaşım. burda yanlış bir şeyi doğruymuş gibi kesin bir dille yazmışsın. onu düzelttim.
ben burada ölen insanların üzerinden siyaset konuşacak kadar vicdansız değilim ayrıca.
ölen şehitlerin ardından bile siyaset yapılıyor .
ölen insanların ardından siyaset yapmam ne demek?
Hiç bir mantığı yok bu sözlerinizin.
Peki tamam herşeye eyvallah yarabbi şükür diyelim .
başka bir arzunuz var mı?

öncelikle uslubunuza dikkat edin.
bu usluba da verebileceğim son cevabım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…