Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

öncelikle uslubunuza dikkat edin.
bu usluba da verebileceğim son cevabım.
siz vicdansız deyin üsluplu olun ama ben başka bir arzunuz var mı dediğim için üslupsuz olayım . :))))))))))))))))))))

yorumlara bakıyorum tartışmalar, laf söylemeler, yazık yazık üzülürken bile siyaset. Bu ne biçim iş arkadaş, yapanların elleri kırılsın Allah ıslah etsin, yanlarına bırakmasın inşallah. Mesele sıcağı sıcağına böyle mi konuşulur. İçi yandı milletin. Mhp Akp Chp meselesimi bu bırakın devleti mevleti yazık günah.

başımız sağolsun
ölenler servis aracına binen orada çalışan evine ekmek götürmek isteyen zavallı insanlardı
siyasetle uzaktan yakından ilgi kurulmamalı onlar eve ekmek götürmek için iş çıkışında tesadüfen orada olan anne babalardı...Allah rahmet eylesin...

Bu ulke bu saatten sonra huzur bulmaz
Bu ulkeyi siyasetciler yonetiyor akp yonetiyor tabikde onlari konusacagiz onlarin basiretsizliği yuzunden bu hale geldi ulke ... patlama anadolunun ucra bir koyunde degil ulkenin baskentinde hemde genel kurmay baskanligi basbakanlik yakininda oldu... hesabı onlar verecek o

Evet mesele mhp akp chp degil. Ama teroru bitirdik artik analar aglamiyor deyip oy dilenen bir hukumet vardi hep. Bu kadar cok şehit verildiginde ben kimi elestirecegim?

Bizler hep hep bi kavga tartişma içindeyken bu saldıriyi düzenleyenler çokda zorlanmiyor bence

O masumları koruyabilecek tek yol siyasetten geçiyordu; siyaset iktidarıyla, muhalefetiyle, seçmeniyle, sivil toplumuyla üzerine düşeni yapamadığı için cansız bedenler topluyoruz sokaklardan.

İşinden evine, karısına, çocuğuna dönmeye calışan bi babanın cansız bedenine az buçuk akıl, izan, vicdan sahibi her insan üzülür. Ama arkasını deşmeden, sorumluluk almadan, hesabını sormadan sadece üzülmek yok yere ölecek yeni babalar, anneler, evlatlar demek sadece.

Yani demeye çalıştığım şey kendi cıkarlarına malzeme etmemek kaydıyla elbette politika konusulacak böyle bi zamanda. Güvenlik güclerinin açıkları da konuşulacak, istihbarat da tartışılacak. Ülkedeki atmosferi ben yönetmiyorum ki; cumhurbaşkanı, başbakanı, muhalefeti yönetiyor. Mecliste sandalyesi bulunan her parti, her vekil vebal altındayken, iç ve dış politikada verilen her kararda yeni bi terör örgütü etrafımızda cirit atarken nasıl görmezden gelebiliriz ki olayın siyasi yönünü?
Görmezden gelerek sadece acı çekip üzülerek nasıl önleriz ki yeni kayıpları?

Ne zaman ve nerde oldu ben gormedim Allaha havale ediyorum polise el kaldiranları

Sehit haberleri bile artik sayi olarak 10 taneyi gecmeden gormezden gelinip uzerinde durulmuyor.Burdan hesap edin.Gecen haftalarda yazmistim yine buraya 3 haftada verilen sehit sayisi 30 kusur diye.Pek dikkat cekmedi.Ozamanin ne farki var? Cunku yavas yavas,sindire sindire sindirildik,normallestirildi...Neyse..Sehitlerin anisina daha fazla girmeyecegim bu mevzulara..

bu mesajın altına imzamı atıyorum.
devletin görevi vatandaşını korumaktır. bir değil iki değil bu kaçıncı. başaramıyorsada istifa eder. ben yapamıyorum bu kadar can kaybettik. diyerek çekilir. sabrında bir sınırı var.
yapamıyorsan bırak yapan biri bulunur buna dur diyen
ayrıca sorumlu kimse elbette konuşulacak.
ona yasak buna yasak onu konuşma bunu konuşma,yettiniz artık.

Ne zaman ve nerde oldu ben gormedim Allaha havale ediyorum polise el kaldiranları

bu akşam İstanbul'un göbeğinde.. Ama tek kişi olduğu için dikkat çekmez, 20 kişinin üzerinde olsa 24 saat kadar dikkat çekerdi!!!

protesto adamların ruhuna aykırı zaten .ben şaşırmıyorum.

Aalllahim icim yaniyo !
Tam yemek yerken gordum haberlerde yemegimi yiyemedim gitmedi bogazimdan ben boyleysem aileleri nasil
Allahim sen yardimcilari ol nolursun
28 olmus olu sayisi

ne alakası var arkadaşım. burda yanlış bir şeyi doğruymuş gibi kesin bir dille yazmışsın. onu düzelttim.
ben burada ölen insanların üzerinden siyaset konuşacak kadar vicdansız değilim ayrıca.
Dememis miydim?

Yetti be ! Vallahi yetti!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…