- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
Yayın yasağı geldi sosyal medyadan haber takip edilmiyor. Facebook ta sıkıntılı. Haber siteleri sürekli güncellendiğinden midir nedir açılmıyor. Belkide benim bağlantım sıkıntılıdırTwitter kitlendi... Oraya da mı müdahale ettiler ben mi açamıyorum?
Harika :) galeyana gelip napabiliriz ki zaten?oda facede. engellediler . giremiyoruz
Olay yerini görünce cok cok fazla olacağını düşündüm cok korkunctu18 ölü oldugu soyleniyor..nedense bana daha fazla gibi geliyor..rabbim rahmet eylesin..guzel ulkemin haline bak. Korku filmindeyiz sanki..
egem abla başımız sağolsunolayları kınım kınım kınıyorum.
ohhh görevimi yaptım çekiliyorum.sorumluluğum bitmiştir.
Ruyalarima giriyor benim. Cocuklari bota koyup kacmaya çalışıyorum. Sonumuz hayırlı görünmüyor. Allah yardımcımız olsunKızlar ne yapmalıyız ? Nasıl olacak bu iş
Suriye gibi mi olcaz çözümü ne bu işin ?
amin canım.geride kalanlara Allah yardım etsin.yaralılar acil şifa bulsun inşallah.çok üzgünüm.ankarada yakınlarım hep.başlarına bir şey gelecek diye çok korkuyorum.egem abla başımız sağolsun
amin ablacım aminamin canım.geride kalanlara Allah yardım etsin.yaralılar acil şifa bulsun inşallah.çok üzgünüm.ankarada yakınlarım hep.başlarına bir şey gelecek diye çok korkuyorum.
Link verir misin.... bu nasıl bir şey allahım aklım almıyor!!Polisi döverek ayağına sıkan dhkpclilerin görüntüsünü izlediniz mi ?
Biraz önce oldu ?
Polis şehrin göbeğinde linç edildi kursunlandi
https://eksisozluk.com/17-subat-polisin-dovulerek-bacagindan-vurulmasi--5043411?a=popular çok vahşi görüntüler haberin olsunLink verir misin.... bu nasıl bir şey allahım aklım almıyor!!
maalesef sonumuzu iyi görmüyorum terör tehdit ediyor yaptırımlar için bizi resmen santaj yapıyorlarRuyalarima giriyor benim. Cocuklari bota koyup kacmaya çalışıyorum. Sonumuz hayırlı görünmüyor. Allah yardımcımız olsun
Bütün ölenlerin gazabı sorumluların üstüne olsun.
Odatv @odatv şimdi27 saniye önce
Sağlık Bakanı: Olay yerinde 20-21 kişi hayatını kaybetti, yaralı sayısı 61
Bu nasıl bir vicdansızlıkhttps://eksisozluk.com/17-subat-polisin-dovulerek-bacagindan-vurulmasi--5043411?a=popular çok vahşi görüntüler haberin olsun
Wattsap nasıl ?Yayın yasağı geldi sosyal medyadan haber takip edilmiyor. Facebook ta sıkıntılı. Haber siteleri sürekli güncellendiğinden midir nedir açılmıyor. Belkide benim bağlantım sıkıntılıdır
Şehirleri bu kopeklerle doldurdular çözüm diye.Bu nasıl bir vicdansızlık
Bizler çözüm üretmeye mecburuzBizler çözüm üretemeyiz. Kendi görevimizi sandık başında yapıyoruz. Çözümü bunca olaydan sonra onlara itaat edenlere sormak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?