Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

daha hala kınayıp, lanetleyin diyorlar twitter da.. bir topluluk düşünün ki kınayıp, lanetleyerek terörün biteceğine inansın.. çinliler de hep birlikte zıplayınca dünyanın yörüngesini değiştireceklerini iddia ediyorlardı, bizimkilere bakınca Çinlilerin ki mantıklı geldi..

Alistira alistira veriyorlar ölen sayısını 5 ti 11 oldu maalesef

Ölenler varmiymis?

Ailelerine sabir dilemekten baska birsey diyemiyorum. Yine gitti o kadar can. Bu nasil birsey? Bagirmak, küfür etmek istiyorum! Kim o giden canlarin hesabini verecek? Giden hayaller ve umutlarin?!!!!

o işin magazin kısmı ile ilgilenir genelde pek bi şey anlattığına şahit olan olmadı bugüne kadar.
Ben de pek sanmıyorum bu işlErden anlayacağıni. Facebookta filan büyük resmi görüp ülkemizi masonlara teslim etmiyodur aklınca

Allahım yine mi inşallah ölen yoktur rabbim bu vatanımıza ne oldu böyle rabbim hepsinin cezasını versin yapanların

Patlamanın ardından birçok kişi olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı.

Panikle sokağı terk eden bir grup, karşılarına çıkan sakallı bir adamı IŞİD militanı zannederek linç etti.

Bomba yüklü araçla saldırıldı! Ankara Valisi ölü sayısını açıkladı
17 Şubat 2016 Çarşamba 19:05

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, askeri servis konvoyunda patlama meydana geldiğini, 11 kişinin hayatını kaybettiğiniaçıkladı.

kınıyorum ve lanetliyorum office,hadi hep birlikte kınayalım, belki bir daha patlama falan olmaz böylece,insanlarla dalga geçiyorlar resmen.

11 kisi inşallah daha da artmaz yazık

sehit sayisi 18 olmus , yazik cok yazik , nicin ölüyorlar bir hic ugruna ...
milli istihbarat neyapiyor ....bir iki öfkeli gencler vardi ya hani... terörist dolmus ülke dert suriye ama...yayin yasagii... rezalettt..
türkiye de yasamak bir sans oldu hepinizee bol sanslar -

Bu olaydaki en acı, en ironik sonuç ne yazıkki bu olay üzerinden bile siyaset yaparak başkanlığı getirmek için algısı bozulmuş, insanlar ile başkanlığı poh pohlamak olacak..
Algısı bozuk lafına kimse alınmasın, burada 2 gündür bir arkadaşa örtülü ödeneği anlatamadım.. Anlamamakta direnip eski Cumhurbaşkanına çamur atan, eski iktidara çamur atan tipler.. Bunun üzerinden hala siyaset yapan tipler.. Hala Atatürk ile Rte kıyaslaması yapan tipler..
Bazen okurken elim ayağım titriyor..
Olayın olduğu bölge üst rütbelilerin olduğu yere yakın lojmanlar var (Amiral yada Tuğg.)
Ne olur Troliçelik yapmasın bazı arkadaşlar.. Rte reklamı yapmasın..

iki servis araci kaç kisi alirki
ikiside YAnip kul olmus ya (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…