Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 yaşıma girmeme ramak kalmışken anladığım sey kendi ülkende hakkını arayamıyorsan başka hiçbir yerde arayamazssın,yaşamak ve ölmek vatanımdabunu ofis ile hep konuşuyoruz o yakında gidecek inşallah ama ben ülkem dışında bir yerde nefes almam gibi hissediyorum gerçi ülke Arabistana döndü bu halde de nefes alınamıyor ama ben Türkiye dışında mutlu olamam, biliyorum manyağım. Ancak eğer gitmek isteyen varsa bence gitsin kendini kurtarsin.
amin!Bu olaylara sebep olan, çanak tutan kim varsa Allah belalarını versin.
Sevgili kadesa,bende nefes alamam ailemi göremem diye düşünüyorum fakat ülkenin haline bakarmısın.bunu ofis ile hep konuşuyoruz o yakında gidecek inşallah ama ben ülkem dışında bir yerde nefes almam gibi hissediyorum gerçi ülke Arabistana döndü bu halde de nefes alınamıyor ama ben Türkiye dışında mutlu olamam, biliyorum manyağım. Ancak eğer gitmek isteyen varsa bence gitsin kendini kurtarsin.
defnehan hükümet sözcüsü gibi konuştun vallahiIstikrarimiza yapılan bir saldırı bu
Bizi yildiramazlar
Sorumlular en ağır şekilde cezalandirilacak
Ezberlemedik mi kadesa? 947478484 kere aynı şeyi duyduk.defnehan hükümet sözcüsü gibi konuştun vallahi
Reyhanlidan beri ayni hikaye. Yiyen cok ne diyelim afiyet olsunTabi hem sehit de oldular zaten daha ne? Simdi rahatlikla Amerikaya falan kafa tutabiliriz, neydi o? Hah kimse Turkiyenin sabrini sinamasin.. agzimizin icindeki patlamayi bilmiyoruz ama olsun sinamasinlar..
Ay sinirimden kuduruyorum
Bir tane istifa eden çıkmayacak bir tane .
ülke nasıl korunur bilgisi olan varmı?Ay sinirimden kuduruyorum
Pardon, niye istifa etsinler ki?Ay sinirimden kuduruyorum
Kurtulamiyoruz .neden etsinler ki? kader..
Kurtulamiyoruz .
Bundan da başkanlık propagandasi yapacaklar
Twitter da ak hesaplara bakin
Allah belalarini versin
Ne istifası defne? Adamlar memleketi terorist yuvasina cevirdi . Ne oldu ? Hata dediler o dediler bu dediler sutten çıkmış ak kaşık oldular.Ay sinirimden kuduruyorum