• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

bunu ofis ile hep konuşuyoruz o yakında gidecek inşallah ama ben ülkem dışında bir yerde nefes almam gibi hissediyorum gerçi ülke Arabistana döndü bu halde de nefes alınamıyor ama ben Türkiye dışında mutlu olamam, biliyorum manyağım. Ancak eğer gitmek isteyen varsa bence gitsin kendini kurtarsin.
40 yaşıma girmeme ramak kalmışken anladığım sey kendi ülkende hakkını arayamıyorsan başka hiçbir yerde arayamazssın,yaşamak ve ölmek vatanımda

bunu ofis ile hep konuşuyoruz o yakında gidecek inşallah ama ben ülkem dışında bir yerde nefes almam gibi hissediyorum gerçi ülke Arabistana döndü bu halde de nefes alınamıyor ama ben Türkiye dışında mutlu olamam, biliyorum manyağım. Ancak eğer gitmek isteyen varsa bence gitsin kendini kurtarsin.
Sevgili kadesa,bende nefes alamam ailemi göremem diye düşünüyorum fakat ülkenin haline bakarmısın.
Daha bugün bir taksinin yanından geçerken ya patlarsa diye düşündüm. O derece bozuldu psikolojimiz. 3 kişi toplanıp slogan atamıyoruz aramızda canlı bombalar kol geziyor diye.Gidişat hiç iyi değil hiç.

Tabi hem sehit de oldular zaten daha ne? Simdi rahatlikla Amerikaya falan kafa tutabiliriz, neydi o? Hah kimse Turkiyenin sabrini sinamasin.. agzimizin icindeki patlamayi bilmiyoruz ama olsun sinamasinlar..
Reyhanlidan beri ayni hikaye. Yiyen cok ne diyelim afiyet olsun

19.33 Sabah gazetesi ölü sayısının 11'e yükseldiğini iddia etti ancak bilgi henüz doğrulanmadı

Kurtulamiyoruz .
Bundan da başkanlık propagandasi yapacaklar
Twitter da ak hesaplara bakin
Allah belalarini versin

evet başkan olunca teröristler korkacak.. "yo dostum yo artık başkanımız var terör eylemi yapamayız" diyecekler.. işin komiği cidden böyle olacağına inanıyorlar..

Bu daha baslangici. O baskanlik sistemini alincaya kadar böyle devam ederler. Tipki secimleri aldiklari gibi. Umarim ölüler yoktur. Olmasa bile agir yarililar varmis. Yine analar agliyor. Ama kimin umrunda, yarin birgün hastaneye gidip sehit/onurlu yaralilar naralarini atip, halki uyutmaya devam..

Ay sinirimden kuduruyorum
Bir tane istifa eden çıkmayacak bir tane .
Ne istifası defne? Adamlar memleketi terorist yuvasina cevirdi . Ne oldu ? Hata dediler o dediler bu dediler sutten çıkmış ak kaşık oldular.

Simdi gelip diyecekler ki; " yia o kadar insan ölmüş siz Erdoğan nefretinden siyaset yapiyorsunuz". Herkes kendileri gibi hakkini aramasin otursun oturdugu yerde onu istiyorlar.

Somada agzimizi actik susun simdi zamani mi dediler , Ermenek oldu. Çözüm sureci ihanettir dedik sehit kaniyla besleniyorsunuz dediler , Güneydoğu terör yuvasi oldu. Cemaate guvenilmez cemaat memleket meselelerine mudahil edilemez dedik cemaat devleti ele geçiriyomus buna kargalar bile guler dediler , cemaat teror orgutu oldu.

Vallahi bıktım usandim yıldım.
Sesinizi çıkarın artık yahu! Yeter! Ne zaman isyan edeceksiniz? Savasin icinde kaldigimizda mi?

Back