Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

Genelkurmay'ın ve kuvvet komutanlıklarının ortasında patlama oluyor, güçlü türkiyeydik değilmi.

Oyle deme simdi mit in kelle koltukta is yaptigini iddia edenler gelecek.. cehaletin bu kadar ukalaca haykirildigi kac ulke var bilemiyorum.. neyse dun bu ulkeden gitmek isteyenlere cemkirenler buraya da gelse keske.. litfin ilkimizi kitilimiyin..

Olay yerinden görüntü yayınlamak yasaklandı.

Oyle deme simdi mit in kelle koltukta is yaptigini iddia edenler gelecek.. cehaletin bu kadar ukalaca haykirildigi kac ulke var bilemiyorum.. neyse dun bu ulkeden gitmek isteyenlere cemkirenler buraya da gelse keske.. litfin ilkimizi kitilimiyin..
Yayin yasagi da geldigine gore artik rahatca unutabiliriz.!

Yayin yasagi da geldigine gore artik rahatca unutabiliriz.!

Tabi hem sehit de oldular zaten daha ne? Simdi rahatlikla Amerikaya falan kafa tutabiliriz, neydi o? Hah kimse Turkiyenin sabrini sinamasin.. agzimizin icindeki patlamayi bilmiyoruz ama olsun sinamasinlar..

Babam da askeriyede farklı şehirde, önemli bir üs.. Daha dün ihbar geldi demişti, güvenlik artırılmış. Bugün de Ankara'da benzer bir yerde patlama.. Korkuyorum.

Şu bdv de konu açan bir arkadaş vardı,
Türkiyeden ayrılıyoruz diye. Gerçekten onun yerinde olmak isterdim.
bunu ofis ile hep konuşuyoruz o yakında gidecek inşallah ama ben ülkem dışında bir yerde nefes almam gibi hissediyorum gerçi ülke Arabistana döndü bu halde de nefes alınamıyor ama ben Türkiye dışında mutlu olamam, biliyorum manyağım. Ancak eğer gitmek isteyen varsa bence gitsin kendini kurtarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…