- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Olivia işid degil ypg çıktı saldırıyı yapan
İşid'de olsa fark etmez gerçi.
Biran önce önlem alınmalı artık
Emine Erdoğan ‘teselli’si: Şehit yakınları, siz, Kurban Bayramı’nı çoktan idrak ettiniz
19/09/2015 12:48
PrintPocketPinterestGoogle+TumblrWhatsAppTwitterTelegramFacebook1,474
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, PKK saldırılarında hayatını kaybeden güvvenlik görevlilerinin aileleriyle bayramlaşırken, “Sizler Kurban Bayramı’nı çoktan idrak ettiniz” dedi.
Aile ve Sosyal Politiklar Bakanlığı’nın düzenlediği törende konuşan Erdoğan, “Sizler, şehit yakınları, bu adayışı en fedakar biçimde gerçekleştirdiniz. Bir adanış ve teslimiyet bayramı olan Kurban Bayramını sizler çoktan idrak ettiniz.”
Emine Erdoğan daha önce de evladını kaybeden anneleri, “Sabır acı ama meyvesi tatlıdır” diye ‘teselli etmişti.’
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da, çatışmalarda hayatını kaybeden askerlerle ilgili aileleri ‘teskin etmeye’ çalışırken, “Ne mutlu onun ailesine, ne mutlu onun tüm yakınlarına” ifadesini kullanmıştı.
Emine Erdoğan ‘teselli’si: Şehit yakınları, siz, Kurban Bayramı’nı çoktan idrak ettiniz
19/09/2015 12:48
PrintPocketPinterestGoogle+TumblrWhatsAppTwitterTelegramFacebook1,474
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, PKK saldırılarında hayatını kaybeden güvvenlik görevlilerinin aileleriyle bayramlaşırken, “Sizler Kurban Bayramı’nı çoktan idrak ettiniz” dedi.
Aile ve Sosyal Politiklar Bakanlığı’nın düzenlediği törende konuşan Erdoğan, “Sizler, şehit yakınları, bu adayışı en fedakar biçimde gerçekleştirdiniz. Bir adanış ve teslimiyet bayramı olan Kurban Bayramını sizler çoktan idrak ettiniz.”
Emine Erdoğan daha önce de evladını kaybeden anneleri, “Sabır acı ama meyvesi tatlıdır” diye ‘teselli etmişti.’
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da, çatışmalarda hayatını kaybeden askerlerle ilgili aileleri ‘teskin etmeye’ çalışırken, “Ne mutlu onun ailesine, ne mutlu onun tüm yakınlarına” ifadesini kullanmıştı.
Kimin yaptığının ne önemi var ki?
Bu kadar içimize sızana kadar neredeydi bu ülkenin başındakiler? 1 kasım öncesi meydan meydan geziyorlarken şimdi ülkeyi satmak için anayasa-başkanlık tartışıyorlar.
Kimin yaptığından çok neden oluyor diye sorgulamak gerekmez mi?
kraldan çok kralcısınız onlar bile zaman zaman politikalarında yanlışlar olabileceğini vurgularken sizin için bu kadar kusursuz mu bunlarSiz çok güzel sorguluyorsunuz buyrun devam edin katil devlet minvalinde yazmaya ama benden aynı şeyi beklemeyin. Bir de arada bir yapanlara da iki şey soyleyin de samimiyetinizden emin olalim.
Sürekli hükümete oy verenleri cagirip duruyorsunuz. Derdiniz olan ölümler değil gibi... sanki fırsat bulmusken vuralim sunlara biraz der gibi haliniz.
Hükümeti ya da istihbaratı elestirenlere değil bu sözlerim. Ben de kızıyorum istihbarat neden bu kadar zayıf diye. Böyle bir olay karşısında eleştiri hak tabiki. Benim kizdigim nokta sürekli hükümete oy verenlerin cagirilmasi. Geldim ben burdayım hadi alin hincinizi benden!
kraldan çok kralcısınız onlar bile zaman zaman politikalarında yanlışlar olabileceğini vurgularken sizin için bu kadar kusursuz mu bunlar
isid yapmış deniliyordu dün gerçi hepsi aynı pislik. bir tarafımız pkk bir tarafımız isid olmuş.Bu arada pyd saldiriyi ustlenmemis.
2009 dan beri KK dayım. 2009 dan beri tüm yazdıklarımın arkasındayım ve hiç bir zaman anti hükümet karşıtı yazmadım. Fırsat kollamadım olaylardan. Yeri geldi alkışladım. Yeri geldi hepsine aynı mesafede durdum.Benim için din, dil, ırk kavramlarından öte vatan kavramı önemlidir buna ne kadar sahip çıktığı. Ancak olanları görmek için illa hükümet karşıtı olmaya gerek yok.Kafaları biraz sağa sola çevirin bakın tabloya.Siz çok güzel sorguluyorsunuz buyrun devam edin katil devlet minvalinde yazmaya ama benden aynı şeyi beklemeyin. Bir de arada bir yapanlara da iki şey soyleyin de samimiyetinizden emin olalim.
Sürekli hükümete oy verenleri cagirip duruyorsunuz. Derdiniz olan ölümler değil gibi... sanki fırsat bulmusken vuralim sunlara biraz der gibi haliniz.
Hükümeti ya da istihbaratı elestirenlere değil bu sözlerim. Ben de kızıyorum istihbarat neden bu kadar zayıf diye. Böyle bir olay karşısında eleştiri hak tabiki. Benim kizdigim nokta sürekli hükümete oy verenlerin cagirilmasi. Geldim ben burdayım hadi alin hincinizi benden!
Türk ordusunun gucu malum izin verilirse taş üstünde bırakmazlar ancak daha cizrede beş katlı binaya dahi girememişken askere giriş izni verilememisken, üstelik orada sivil halk değil pkk nin üst düzey yöneticilerinin olduğu tüm haber kanallarında söylenirken o binadan askere, polise, doktora ateş açılırken ve hatta o ateş sonucu toplamda beş asker sehit olmuşken kimse bana bizden korkuyorlar sınırları temizletmek istemiyorlar vs.masalı anlatmasin.kendi toprağında ki bir ilin ilçesine o ilçede ki bir binaya dahi operasyon izni verilmiyor ise bu söylenenler havada kalıyor demektir.
Kakaoyu ve beni de kastediyorlar sanırım.Kakao banlanmış,bende yorumumu yazdım zaten,ama amaç sanki üzüm yemek değil de bağcıyı dövmek gibi,anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz zaten.Bak bakalim iyi oku ben ne demişim? Hükümeti istediğiniz kadar elestirebilirsiniz ama ikide birde oy vernlerde yapanlar kadar sorumlu hani nerdeler gelsinler buraya diyemezsiniz diye yazmışım. Sen de fırsatı bulmusken iyice okumadan hemen saldirayim diye düşündün zaar... neyse buyur canım bir de soldan vur
en son hala oradalardi yaralı dedikleri kisiler sivil falan değil pkk li yöneticiler.Bu aralar gundemi pek takip edemiyorum kadesa. O bodrumda duran itlere ne oldu? geberdiler mi? Bir de gerçekten müdahaleye izin verilmedi mi? Ben yaralilarin alinmasina izin verilmedi diye biliyorum. Yanlış mi biliyorum
Sivil olduklarına inanmıyorum zaten. Dediğim gibi çok takip edemiyorum. Ben hdp.nin yaralılari almaya çalıştığını ve onlara izin verilmedigini biliyorum. Askere tabii ki izin verilmeli ki gebertsinler itleri.en son hala oradalardi yaralı dedikleri kisiler sivil falan değil pkk li yöneticiler.
Eğer askere izin verilseydi çok farklı olurdu sivil varsa onlar da kurtarılirdı.
Vedebu hdp'ye oy verirken rahat olan vicdanın onları kusursuz barış güvercini diye algılarken Akp'ye oy verenin samimiyetini mi sorgulamaya başladın ?kraldan çok kralcısınız onlar bile zaman zaman politikalarında yanlışlar olabileceğini vurgularken sizin için bu kadar kusursuz mu bunlar
Vedebu hdp'ye oy verirken rahat olan vicdanın onları kusursuz barış güvercini diye algılarken Akp'ye oy verenin samimiyetini mi sorgulamaya başladın ?
O da güzelmiş
Burdaki herkes kendine göre haklı canım bide cidden orda olan herşey başına yansıdığı gibi değil askere izin verilse diyoruz ya biz aslında orası çok değişik orda olan biten herşey başında ki gibi değil ama cidden o yaralılar dediğiniz gibi imiş yaralı değl pkk yöneticileriymiş belediyenin ambulansını istiyolardı ya belediye kendilerine ait kendi adamlarının gitmesini istiyolarmış onları kurtarabilmek içinen son hala oradalardi yaralı dedikleri kisiler sivil falan değil pkk li yöneticiler.
Eğer askere izin verilseydi çok farklı olurdu sivil varsa onlar da kurtarılirdı.
Açıkca evet maalesef. Kakao da sevdiğim bir arkadaşım kesinlikle ama eleştirmeyeceğim anlamına gelmez bu. Dün koyduğunuz resimle RTE kıyaslanmadı mı? Kıyaslandı? Denmedi mi? Atamla RTE el ele verseydi keşke.Kakaoyu ve beni de kastediyorlar sanırım.Kakao banlanmış,bende yorumumu yazdım zaten,ama amaç sanki üzüm yemek değil de bağcıyı dövmek gibi,anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz zaten.
Diyebileceğim tek şey.Kahrolsun terör.Ateş düştüğü yeri yakar demişler.Allah yakınlarına sabır versin.
Daha şimdiden " referandum yapılırsa evet oyu verecegim, alsın başkanlığı ne yaparsa yapsın ama yeter ki durdursun şu olayları" diyen bi kesim türedi tam da istenildiği gibi.önce operasyonlar. şukadar terorist öldürük demeler..
sonra başkanlık sistemi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?