Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

sosyal medyaya gördüm.radikalın haberi. diyarbakırda patlama diyor. ama sitesinde yok.
umarım yanlıştır

sosyal medyaya gördüm.radikalın haberi. diyarbakırda patlama diyor. ama sitesinde yok.
umarım yanlıştır

Gündem
Diyarbakır'da askeri aracın geçişi sırasında patlama
Paylaş
Paylaş

Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi

Diyarbakır-Bingöl karayolunun Lice Mermer bucağı mevkiinde bugün saat 09.40 sıralarında askeri bir konvoyun geçişi sırasında, karayolunda büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın PKK'lılar tarafından yola döşenen mayının uzaktan kumanda ile patlatılmasından kaynaklandığı belirtilirken, saldırı sonrası yaralanan askerlerin olduğu belirtildi. Patlamadan sonra bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Ayrıntılar gelecek...

umarım yanlıştır
malesef doğru
Diyarbakır Lice Karayolu'nda askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Patlamada 1 asker şehit oldu, yaralılar var

gözlerim doldu ya. nasıl bir acıdır. rabbim herkesin ailesine sabır versin

ABD'den Türkiye'deki vatandaşlarına 'acil uyarı'
Ankara'da gerçekleşen saldırının ardından ABD Dışişleri Bakanlığı, ülkedeki vatandaşları için uyarı yayınladı.
18 Şubat 2016 Perşembe 09:24

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, dünkü basın toplantısında Ankara’daki saldırıyla ilgili olarak,“İyi adamlara verdiğimiz silahlar, bazen kötü adamların eline geçebiliyor. Bu durumdan haberdarız” dedi ve patlama sırasında olay yerinde ABD vatandaşı bulunup bulunmadığını tespit etmeye ve vatandaşlarına her türlü konsolosluk desteğini sağlamaya çalıştıklarını kaydetti.

TÜRKİYE'DEKİ VATANDAŞLARINA ACİL UYARI

Sözcü Toner, Türkiye'de bulunan ABD vatandaşlarına yönelik bir uyarı da yayınlandığını söyleyerek, "Büyükelçiliğimiz ayrıca Amerikan vatandaşları için acil uyarı yayımlayarak bölgeden uzak durmaları ve gelişmeler hakkında haberleri takip etmeleri çağrısında bulundu” dedi.

Allahım hiç bir ülkeye , gözü dönmüş , eli kanlı , vicdandan yoksun düşman vermesin .
Düşmanın bile mertini arar olduk , etraf namert dolu!

Tüm şehitlere rahmet ; ailelerine , ateş düşen ocaklarına sabır , yaralılara şifa diliyorum .

Ve evet , teröre , teröriste , her türlü terör eylemine , dolaylı/dolaysız destek veren kim varsa lanetimi diliyorum .

Türkiye'm zor günler içinde . En acısı da , bu zor günlerin , ölenlerin sebebi "kirli politik oyunlar"

Dava,kin,bir avuç toprak,mevki makam ... hiç birine değişilmez masum bir canın yitişi elbette .

Ama düşmana da biz pes ettik , buyur al senin olsun denmez , denmemeli,demiyeceğiz .

Savaştayız , cephe yok , cephe dört bir yan , cephe içimiz . Cepheyi terk eden korkaktır .

Rabbim o cephe de aklı selim , doğru hamle yapacak liderler nasip etsin !

Şimdi bekar bir öğretmen arkadaşım ile biraz muhabbet ettik, kız diyor ki ne evlenir ne de çocuk yaparım ülke gitgide Ortadoğu ya dönerken ben neden bir çocuk yapıp onun günahına gireyim? ya şehit olur, ya bi bomba patlar öldürülür..deli miyim ben diyor.

Ben çok huzursuzum.

O aracın da İzmirden kiralandığı açığa çıktı hele ya.

Tetikteyim, gece döndüm döndüm 1 saat uyuyabildim o da abuk subuk rüyalar görerek uyudum.

Tek bana olmuyor değil mi bu? Abartmıyorum değil mi?

Anksiyete tavan yaptı şu an. Resmen tehdit altında hissediyorum

Son düzenleme:

işte düşünmek lazım. hükümet en az 3 çocuk diyor..
bu çocukları neyle nasıl geçindirilmesi gerektiği geçtim, bu çocuklar yaşabilecekmi?

bugün kadıköye oradan bağdat caddesine gidecektim. kaldım öylece. gitsemmi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…