- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
sosyal medyaya gördüm.radikalın haberi. diyarbakırda patlama diyor. ama sitesinde yok.
umarım yanlıştır
malesef doğrusosyal medyaya gördüm.radikalın haberi. diyarbakırda patlama diyor. ama sitesinde yok.
umarım yanlıştır
Gündem
Diyarbakır'da askeri aracın geçişi sırasında patlama
Paylaş Paylaş
Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi
Diyarbakır-Bingöl karayolunun Lice Mermer bucağı mevkiinde bugün saat 09.40 sıralarında askeri bir konvoyun geçişi sırasında, karayolunda büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın PKK'lılar tarafından yola döşenen mayının uzaktan kumanda ile patlatılmasından kaynaklandığı belirtilirken, saldırı sonrası yaralanan askerlerin olduğu belirtildi. Patlamadan sonra bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.
Ayrıntılar gelecek...
http://www.haberturk.com/gundem/haber/1197350-diyarbakirda-askeri-aracin-gecisi-sirasinda-patlamasosyal medyaya gördüm.radikalın haberi. diyarbakırda patlama diyor. ama sitesinde yok.
umarım yanlıştır
Olmazmı. arada hükümeti suçlamayın diye yazıp,gidiyorlarNeden 1 tane bile RTE ci yok burada?
Daha dün uzun adam da uzun adam atamla el ele verse diyorlardı.
bizdede olacak aynısı.bir hafta sonra başkanlık muhabbeti başlayacak göreceksiniz.alıntı.
"suriye'den gelen bir mülteci şöyle demişti;
ülkemizde ara sıra bombalar patlıyordu, aldırış etmiyorduk. ta ki uçaklar evlere bomba yağdırana kadar."
önce operasyonlar. şukadar terorist öldürük demeler..bizdede olacak aynısı.bir hafta sonra başkanlık muhabbeti başlayacak göreceksiniz.
umarım doğru değildirDiyarbakır'da en az 7 şehit deniyor suan
Başınız sağolsun ipek. Rabbim tüm ölenlerin ailelerine sabır versin.Neden 1 tane bile RTE ci yok burada?
Daha dün uzun adam da uzun adam atamla el ele verse diyorlardı.
of ki offf. ..Diyarbakır'da en az 7 şehit deniyor suan
Şimdi bekar bir öğretmen arkadaşım ile biraz muhabbet ettik, kız diyor ki ne evlenir ne de çocuk yaparım ülke gitgide Ortadoğu ya dönerken ben neden bir çocuk yapıp onun günahına gireyim? ya şehit olur, ya bi bomba patlar öldürülür..deli miyim ben diyor.
bugün kadıköye oradan bağdat caddesine gidecektim. kaldım öylece. gitsemmi bilemiyorumBen çok huzursuzum.
O aracın da İzmirden kiralandığı açığa çıktı hele ya.
Tetikteyim, gece döndüm döndüm 1 saat o da abuk subuk rüyalar görerek uyudum.
Tek bana olmuyor değil mi bu? Abartmıyorum değil mi?
Anksiyete tavan yaptı şu an. Resmen tehdit altında hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?