- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 652
- 163
tüm suçlu sokaktaki kediler teröristi gördüler ama haber vermedilerOlmazmı. arada hükümeti suçlamayın diye yazıp,gidiyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüm suçlu sokaktaki kediler teröristi gördüler ama haber vermedilerOlmazmı. arada hükümeti suçlamayın diye yazıp,gidiyorlar
çocuk hakları sözleşmesi der ki bir cocugun en temel hakkı yaşam hakkıdır. biz bu sözleşmeye imza atmış ülkelerden biriyiz ancak bizim çocuklarımızın ne kadar yaşam hakkı var sorgulanması lazım.işte düşünmek lazım. hükümet en az 3 çocuk diyor..
bu çocukları neyle nasıl geçindirilmesi gerektiği geçtim, bu çocuklar yaşabilecekmi?
bugün kadıköye oradan bağdat caddesine gidecektim. kaldım öylece. gitsemmi bilemiyorum
bu kadar olur..az önce onu yazacaktım vazgeçtim.sırf anne olmak için evlenmeyi düşünüyordum.şimdide manyakmıyım böyle bir ülkeye çocuk getirilirmi diyorum.ne evlenirim nede çocuk yaparım artık.rabbim bütün çocuklarımızı korusunŞimdi bekar bir öğretmen arkadaşım ile biraz muhabbet ettik, kız diyor ki ne evlenir ne de çocuk yaparım ülke gitgide Ortadoğu ya dönerken ben neden bir çocuk yapıp onun günahına gireyim? ya şehit olur, ya bi bomba patlar öldürülür..deli miyim ben diyor.
Allahım hiç bir ülkeye , gözü dönmüş , eli kanlı , vicdandan yoksun düşman vermesin .
Düşmanın bile mertini arar olduk , etraf namert dolu!
Tüm şehitlere rahmet ; ailelerine , ateş düşen ocaklarına sabır , yaralılara şifa diliyorum .
Ve evet , teröre , teröriste , her türlü terör eylemine , dolaylı/dolaysız destek veren kim varsa lanetimi diliyorum .
Türkiye'm zor günler içinde . En acısı da , bu zor günlerin , ölenlerin sebebi "kirli politik oyunlar"
Dava,kin,bir avuç toprak,mevki makam ... hiç birine değişilmez masum bir canın yitişi elbette .
Ama düşmana da biz pes ettik , buyur al senin olsun denmez , denmemeli,demiyeceğiz .
Savaştayız , cephe yok , cephe dört bir yan , cephe içimiz . Cepheyi terk eden korkaktır .
Rabbim o cephe de aklı selim , doğru hamle yapacak liderler nasip etsin !
![]()
DHA ANKARA
Genelkurmay Başkanlığı, dün gece Haftanin bölgesinde, aralarında bölücü terör örgütünün üst düzey sözde liderlerinin de bulunduğu belirlenen terörist grubuna hava harekatı icra edildiğini bildirdi.Genelkurmay Başkanlığından verilen bilgiye göre, dün gece Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde, aralarında bölücü terör örgütünün üst düzey sözde liderlerinin de bulunduğu belirlenen 60-70 kişiden oluşan terörist grubu tespit edildi.Bunun üzerine terörist grubuna yönelik olarak 20.30 ile 21.30 saatleri arasında hava harekatı icra edildi.
Operasyonun Ankara’da 28 kişinin öldüğü ve 61 kişinin yaralandığı terör saldırısından sonra gerçekleşmesi dikkat çekti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklaması
Başbakan Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Akar'ı ziyareti sonrası yaptığı açıklamada; "Bu terör saldırısı sonrası, operasyonlarımız devam ediyor. Dün, Haftanin kampına hava kuvvetlerimiz yoğun bir operasyonda bulundu. 60-70 civarında, aralarında bazı elebaşlarınında olduğu terörist etkisiz hale getirildi... Bu saldırının bedeli kesinlikle ödetilecektir. Her türlü meşru müdafada dahil, her türlü tedbiri sınırda alacağız'' dedi.
Başınız sağolsun ipek. Rabbim tüm ölenlerin ailelerine sabır versin.
Ne diyecekler gelip. En fazla herşeyi devletten bilmeyin diyecekler standart.
Neden daha önce degil. Sormazlarmi adama ???aralarında bölücü terör örgütünün üst düzey sözde liderlerinin de bulunduğu belirlenen 60-70 kişiden oluşan terörist grubu tespit edildi
gece,olaydan hemen sonra yerlerini tespit ettiler zaar.Neden daha önce degil. Sormazlarmi adama ???
Neyin icindeyiz? Hangi oyunu oynuyoruz biz ?
Üzüntüden ne yapacagimi bilmiyorum.Haberi duyar duymaz ISID oldugunu cok iyi biliyordum ve hic sasirmadim.
Sadece su kurnaz ülkeleri cok kiskaniyorum, hani insanlarini huzur icinde yasatan ülkeler varya, iste onlari ve insanlarini cok kiskaniyorum !!!
Onlar neden böyle mutlu yasiyorlar ? Neden onlarin derdi sadece hava durumu, nasil güzel yasasam, nerede tatil yapsam, bizlerinki ölümle burun buruna yasam mücadelesi ?
Biz neden birlik, beraberlik icinde, hic kimseye muhtac olmadan bir ülke olamiyoruz, neden Amerika`nin kuklasiyiz ?
Atamiz oysa yolumuza yön vermisti, biz sadece onun bastigi ayak izlerinden devam edecektik.![]()
Olivia işid degil ypg çıktı saldırıyı yapanÜzüntüden ne yapacagimi bilmiyorum.Haberi duyar duymaz ISID oldugunu cok iyi biliyordum ve hic sasirmadim.
Sadece su kurnaz ülkeleri cok kiskaniyorum, hani insanlarini huzur icinde yasatan ülkeler varya, iste onlari ve insanlarini cok kiskaniyorum !!!
Onlar neden böyle mutlu yasiyorlar ? Neden onlarin derdi sadece hava durumu, nasil güzel yasasam, nerede tatil yapsam, bizlerinki ölümle burun buruna yasam mücadelesi ?
Biz neden birlik, beraberlik icinde, hic kimseye muhtac olmadan bir ülke olamiyoruz, neden Amerika`nin kuklasiyiz ?
Atamiz oysa yolumuza yön vermisti, biz sadece onun bastigi ayak izlerinden devam edecektik.![]()
Neden daha önce degil. Sormazlarmi adama ???
Neyin icindeyiz? Hangi oyunu oynuyoruz biz ?
Şunlara oy verip de şu hale gelmemize neden olan insanlar silah tutan insanlar kadar sorumlular bu tabloya.
Ankara ki Cumhuriyet kurulmadan önce en güvenli yer olarak düşünülmüş, şu an ne durumda.
Tek soru soruyorum Bilal nerede? Ne yapıyor?
1 gün de o gitsin çarpışmaya.. Bir gün de onun anası eli yüreğinde beklesin.
Vatan evladını göndermek kolay. Çok kötü günler bekliyor bizi sanki.
Senin kaynağın kim Olivia? saldırıyı pkk/pyd nin iti yapmış
Emine Erdoğan ‘teselli’si: Şehit yakınları, siz, Kurban Bayramı’nı çoktan idrak ettinizŞunlara oy verip de şu hale gelmemize neden olan insanlar silah tutan insanlar kadar sorumlular bu tabloya.
Ankara ki Cumhuriyet kurulmadan önce en güvenli yer olarak düşünülmüş, şu an ne durumda.
Tek soru soruyorum Bilal nerede? Ne yapıyor?
1 gün de o gitsin çarpışmaya.. Bir gün de onun anası eli yüreğinde beklesin.
Vatan evladını göndermek kolay. Çok kötü günler bekliyor bizi sanki.