- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Vedebu hdp'ye oy verirken rahat olan vicdanın onları kusursuz barış güvercini diye algılarken Akp'ye oy verenin samimiyetini mi sorgulamaya başladın ?
O da güzelmiş
Bu da ayrı bir ironi işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vedebu hdp'ye oy verirken rahat olan vicdanın onları kusursuz barış güvercini diye algılarken Akp'ye oy verenin samimiyetini mi sorgulamaya başladın ?
O da güzelmiş
kakao ile seni asla aynı kefeye koymam bence diğer arkadaşlar da koymaz. aynı fikirde olmasak hatta bazen sert tavır da takinsak ben senin yorumlarını değerli ve kaliteli siyasi içeriği olan yorumlar olarak görüyorum.Kakaoyu ve beni de kastediyorlar sanırım.Kakao banlanmış,bende yorumumu yazdım zaten,ama amaç sanki üzüm yemek değil de bağcıyı dövmek gibi,anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz zaten.
Diyebileceğim tek şey.Kahrolsun terör.Ateş düştüğü yeri yakar demişler.Allah yakınlarına sabır versin.
aa demeyin öyle. bilal kıymetlisi onların italyada keyif çatsın. diğerlerinin oğulları bilalin eline su dökemez. kurban bayramında kurban olurlar işteOff ya nasıl bir yaklaşımdır bu ya?
Artık haya edip susmalı insanlar.
Azıcık da siz varın o ulviyete.. Mağaza kapatıp çanta almakla empati yapılmıyor. Oturduğun yerden başkasının yazdıklarını okumak marifet değil.
Ama sizlere göre AKPyi seven bir insan Atatürkü sevemez mantığı yaşıyorsunuz.Emin olun Atatürkü sevmeyenlerin çoğu sizler gibi düşünenler yüzünden.Benim için bu ülkeye hizmet eden herkes değerlidirAçıkca evet maalesef. Kakao da sevdiğim bir arkadaşım kesinlikle ama eleştirmeyeceğim anlamına gelmez bu. Dün koyduğunuz resimle RTE kıyaslanmadı mı? Kıyaslandı? Denmedi mi? Atamla RTE el ele verseydi keşke.
Ağızlara sakız olan Ata yoktan savaşı kazandı, tükenmiş bir halktan bir millet yarattı. Kendini ortaya koydu ülkesi uğruna ama şunlara bakarsanız eğer oyları aldık da gerisi mühim değil havasında. İşlerine gelmeyen bir kaç maddenin de tozunu aldıktan sonra artık kasap vitrinine koymaya tam hazır ve nazır hale geleceğiz.
Çok sert olmuş beeeVedebu hdp'ye oy verirken rahat olan vicdanın onları kusursuz barış güvercini diye algılarken Akp'ye oy verenin samimiyetini mi sorgulamaya başladın ?
O da güzelmiş
evet canim, simdi bir Türkiye görüsmesinde dogrulari ögrendim, cok cok üzgünüm pyd dede ayni Isid gibi. Ama yanlis böyle cözülmez politik konular. Cok yanlis.Senin kaynağın kim Olivia? saldırıyı pkk/pyd nin iti yapmış
hayırmı diyeceksin. şokkkkKimse kimseye masal anlatmasın artık.
birlikte iyi salladık diyenler bu laftan ötürü partisine sırtını dönmediyse
Bunu karşı taraftan da beklemesinin bir anlamı yok
Ben yine seçim olsa yine veririm başbakanlık için oyumu.
Sadece başkanlık için referandum olursa Hayır diyecegim.
Çok emin konuşuyorsun kendinden ama şahsen öyle düşünmüyorum. Buradaki bir çok arkadaşın da dediğin şekilde düşündüğünü sanmıyorum. Belki buradaki yazışmalardan dolayı öyle düşünmeye sevk ediliyor olabilir. Çünkü dün koyulan şu resimden sonra ve alışlayan arkadaşlar için daha farklı ben kendi adıma düşünemiyorum.Ama sizlere göre AKPyi seven bir insan Atatürkü sevemez mantığı yaşıyorsunuz.Emin olun Atatürkü sevmeyenlerin çoğu sizler gibi düşünenler yüzünden.Benim için bu ülkeye hizmet eden herkes değerlidir
Niye şok oldun ki oky ?hayırmı diyeceksin. şokkkk![]()
Peki sadece sarı olan yazıyı okumuş olsaydınız fikriniz değişir miydi?Kendinizle yüzleşin Kemelistler sözünden bende rahatsız oldum ama orayı silme şansım yoktu.Ne amaçla koyduğumu defalarca anlattım.Yine yormayın artık beni lütfen rica ediyorum.Çok emin konuşuyorsun kendinden ama şahsen öyle düşünmüyorum. Buradaki bir çok arkadaşın da dediğin şekilde düşündüğünü sanmıyorum. Belki buradaki yazışmalardan dolayı öyle düşünmeye sevk ediliyor olabilir. Çünkü dün koyulan şu resimden sonra ve alışlayan arkadaşlar için daha farklı ben kendi adıma düşünemiyorum.Eki Görüntüle 1776579
yok ilk defa okudum. gözümden kaçmış..Niye şok oldun ki oky ?
Bunu daha önce de yazdım burada ve okumuşsundur da.
Bu olaylardan sonra alınmış bir karar degil bu
Daima aklımda olan bir durumu tekrar yineledim hepsi bu.
Aile fertlerimde dahil çocugumuz başkanlık için Hayır diyecegiz
Şu konudan son derece emin olabilirsin dün yapılan yorumları A,B,C şahıslarından kimler yaptı hatırlamıyorum. Sadece atayla el ele verme mevzusunu çok net hatırlıyorum. Ancak yazıyı silmeye teşebbüs edecek insan silemediği için bile olsa koyuyorsa bu resmi en az %50 katılıyordur duruma. Kimin ne düşündüğü kendisini bağlar muhakkak ama bizim de kendimizi ifade etme hakkımız var terbiye sınırlarında.Peki sadece sarı olan yazıyı okumuş olsaydınız fikriniz değişir miydi?Kendinizle yüzleşin Kemelistler sözünden bende rahatsız oldum ama orayı silme şansım yoktu.Ne amaçla koyduğumu defalarca anlattım.Yine yormayın artık beni lütfen rica ediyorum.
Keşke canım keşke.Amin canım. Biten son umut olsa keşke, ağlayan son ana olsa keşke.
Ülke elden gidiyor dün akşam “başkanlık sistemi hayata geçecek” diyor birileri.
Ben artık cidden şüpheleniyorum kime çalıştıklarına dair?
Artı biz kendi iç sorunlarımızı halledemiyoruz, kendi meselemizde bir adım öte gidemiyoruz, insanımızı doyurmak için vergileri, zamları basıyoruz, bir de başımıza mülteciler çıktı. Kesinlikle üzücü bir durum onlar için de, bizim de başımıza gelebilir ancak mülteci görünümlü kaç hain barındırıyoruz, kaç tane besliyoruz kendi elimizle Allah bilir. Yanı başında petrol zengini Katar, Sudi Arabistan, Kuveyt din kardeşlerine kapılarını sonuna kadar kilitledi. Neden????? Mutlaka ki kendi iç güvenliklerini bilmem neyini göz önüne aldılar. Daha ne kadar sürecek bu durum? Sınırdan her gün kaç kişi geçiyor? Allah Allah akıl alır gibi değil. Topraklarımız ciddi tehlikede.Keşke canım keşke.
Ben artık bu insanların,seçim, referandum vb hesaplar uğruna katledildiğini düşünüyorum. O dereceye geldim. Başka türlüsünü aklım hayalim almıyor. Nasıl bu kadar bitleri kanlandı bu katliamlari yapanların. Ellerinde top, tüfek ,bomba her imkanlari var ki bahsedilen bir Suriye'li hangi ara geldin,hangi ara kinlendin de intikam topuna döndün,onca insanı öldürdün.
Yo Akp li az da olsa insan Atatürk ü sever, enazından nankör gelmez.Ama sizlere göre AKPyi seven bir insan Atatürkü sevemez mantığı yaşıyorsunuz.Emin olun Atatürkü sevmeyenlerin çoğu sizler gibi düşünenler yüzünden.Benim için bu ülkeye hizmet eden herkes değerlidir
"Devletin ve istihbaratın sadece ve sadece Tayyip Erdoğan ın güvenliği dışında hiç ilgilenmemesi" şu cümle ne kadar da doğru.Yo Akp li az da olsa insan Atatürk ü sever, enazından nankör gelmez.
-Ama bazıları DİN=AKP olarak görüyor
Yani Atatürk seven, ilke ve inkılaplarına bağlı insanlar dinsiz yobaz görüyor.. Konuşurkende Rte-Atatürk kıyaslaması yapıyor.
Hatta öyleki sanki konuşurken bu ülkede doğmamış, sanki hep Tayyp Erdoğan varmış, ama insanlar huzur vermiyor gibi davranıyor..
Bak şimdiki olayda Tayyip Erdoğana ve Davutoğluna çok net eleştirim var.. Burada diyelimki Kılıçdaroğlu yada benzeri biri olsa, asla ve kat-a acımam.. Aynını hatta beterini söylerim, Chp ye verdiğim oyumu haram ederim.. Diyelimki Cumhur başkanı Kılıçdaroğlu, yada benzeri biri benim oyumla adama bak coştu kudurdu, şımardı derim!
Suçları ne bence söyleyeim..
-Şu suriye vs olurken, güvenlik konusunda yetersizlik..
-Devletin ve istihbaratın sadece ve sadece Tayyip Erdoğan ın güvenliği dışında hiç ilgilenmemesi, hatta bu konuda deli paralar harcanması! Örnek uçakla zırhlı aracını güney amerikaya taşıtması..
-Bu tip şatafatı şu güne kadar hiç bir Cumhurbaşkanının yapmamış olması..
-Yaşanan bu olaylarda hç sorumluluk alınmaması.. Yani biz nerede hata yaptık denmemesi..
Bir yanım Onlar için üzülüyor.Geçen gün haberlerde ülkelerinde yaşadıkları sıkıntıları gördüm.Bebeklerine otu haşlayıp suyu içirmelerini,çocukların muhabire ekmeğin var mı açım diye yalvarmalarını,soğukta titremelerini,Bir yandan da güvenemiyorum ,komşu olmayı istemeyecek kadar korkuyoruz.Belki sınıra yakın bir yerde kalmalıydılar çözüm ne idi bilmiyorum.Ama acizliklerinden mi yararlanıyorlar,gerçekten kötüler mi bilemiyorum.Artı biz kendi iç sorunlarımızı halledemiyoruz, kendi meselemizde bir adım öte gidemiyoruz, insanımızı doyurmak için vergileri, zamları basıyoruz, bir de başımıza mülteciler çıktı. Kesinlikle üzücü bir durum onlar için de, bizim de başımıza gelebilir ancak mülteci görünümlü kaç hain barındırıyoruz, kaç tane besliyoruz kendi elimizle Allah bilir. Yanı başında petrol zengini Katar, Sudi Arabistan, Kuveyt din kardeşlerine kapılarını sonuna kadar kilitledi. Neden????? Mutlaka ki kendi iç güvenliklerini bilmem neyini göz önüne aldılar. Daha ne kadar sürecek bu durum? Sınırdan her gün kaç kişi geçiyor? Allah Allah akıl alır gibi değil. Topraklarımız ciddi tehlikede.