Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

işte düşünmek lazım. hükümet en az 3 çocuk diyor..
bu çocukları neyle nasıl geçindirilmesi gerektiği geçtim, bu çocuklar yaşabilecekmi?
çocuk hakları sözleşmesi der ki bir cocugun en temel hakkı yaşam hakkıdır. biz bu sözleşmeye imza atmış ülkelerden biriyiz ancak bizim çocuklarımızın ne kadar yaşam hakkı var sorgulanması lazım.

bugün kadıköye oradan bağdat caddesine gidecektim. kaldım öylece. gitsemmi bilemiyorum

Ya ankaradaki tanıdıklara, arkadaşlara ulaştım.

Uzak durun diyecektim, ama sonra düşündüm nereden uzak dursunlar?

Diyemedim , Cidden nereden uzak duracağımızı bilmiyoruz ki her yerde olabiliyor artık

bu kadar olur..az önce onu yazacaktım vazgeçtim.sırf anne olmak için evlenmeyi düşünüyordum.şimdide manyakmıyım böyle bir ülkeye çocuk getirilirmi diyorum.ne evlenirim nede çocuk yaparım artık.rabbim bütün çocuklarımızı korusun

Türkiye'nin sınırını korumasi konusunda yildirmaya calisiyorlar. Sınırda istedikleri gibi cirit atsınlar ama Türkiye onlara müdahale etmesin istiyorlar. Düşman bir tane değil ki bin tane. Allah yardimcimiz olsun. Allah askerlerimizin yardımcısı olsun

DHA ANKARA

Genelkurmay Başkanlığı, dün gece Haftanin bölgesinde, aralarında bölücü terör örgütünün üst düzey sözde liderlerinin de bulunduğu belirlenen terörist grubuna hava harekatı icra edildiğini bildirdi.Genelkurmay Başkanlığından verilen bilgiye göre, dün gece Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde, aralarında bölücü terör örgütünün üst düzey sözde liderlerinin de bulunduğu belirlenen 60-70 kişiden oluşan terörist grubu tespit edildi.Bunun üzerine terörist grubuna yönelik olarak 20.30 ile 21.30 saatleri arasında hava harekatı icra edildi.

Operasyonun Ankara’da 28 kişinin öldüğü ve 61 kişinin yaralandığı terör saldırısından sonra gerçekleşmesi dikkat çekti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklaması

Başbakan Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Akar'ı ziyareti sonrası yaptığı açıklamada; "Bu terör saldırısı sonrası, operasyonlarımız devam ediyor. Dün, Haftanin kampına hava kuvvetlerimiz yoğun bir operasyonda bulundu. 60-70 civarında, aralarında bazı elebaşlarınında olduğu terörist etkisiz hale getirildi... Bu saldırının bedeli kesinlikle ödetilecektir. Her türlü meşru müdafada dahil, her türlü tedbiri sınırda alacağız'' dedi.

Üzüntüden ne yapacagimi bilmiyorum. Haberi duyar duymaz ISID oldugunu cok iyi biliyordum ve hic sasirmadim.
Sadece su kurnaz ülkeleri cok kiskaniyorum, hani insanlarini huzur icinde yasatan ülkeler varya, iste onlari ve insanlarini cok kiskaniyorum !!!
Onlar neden böyle mutlu yasiyorlar ? Neden onlarin derdi sadece hava durumu, nasil güzel yasasam, nerede tatil yapsam, bizlerinki ölümle burun buruna yasam mücadelesi ?
Biz neden birlik, beraberlik icinde, hic kimseye muhtac olmadan bir ülke olamiyoruz, neden Amerika`nin kuklasiyiz ?
Atamiz oysa yolumuza yön vermisti, biz sadece onun bastigi ayak izlerinden devam edecektik.

Tabiiki de devam edecek. Meydanı iki üç ite mi birakacaktik!

Başınız sağolsun ipek. Rabbim tüm ölenlerin ailelerine sabır versin.

Ne diyecekler gelip. En fazla herşeyi devletten bilmeyin diyecekler standart.

Amin canım. Biten son umut olsa keşke, ağlayan son ana olsa keşke.

Ülke elden gidiyor dün akşam “başkanlık sistemi hayata geçecek” diyor birileri.

Ben artık cidden şüpheleniyorum kime çalıştıklarına dair?

aralarında bölücü terör örgütünün üst düzey sözde liderlerinin de bulunduğu belirlenen 60-70 kişiden oluşan terörist grubu tespit edildi
Neden daha önce degil. Sormazlarmi adama ???
Neyin icindeyiz? Hangi oyunu oynuyoruz biz ?

Senin kaynağın kim Olivia? saldırıyı pkk/pyd nin iti yapmış

Olivia işid degil ypg çıktı saldırıyı yapan
İşid'de olsa fark etmez gerçi.
Biran önce önlem alınmalı artık

Şunlara oy verip de şu hale gelmemize neden olan insanlar silah tutan insanlar kadar sorumlular bu tabloya.

Ankara ki Cumhuriyet kurulmadan önce en güvenli yer olarak düşünülmüş, şu an ne durumda.

Tek soru soruyorum Bilal nerede? Ne yapıyor?

1 gün de o gitsin çarpışmaya.. Bir gün de onun anası eli yüreğinde beklesin.

Vatan evladını göndermek kolay. Çok kötü günler bekliyor bizi sanki.

Neden daha önce degil. Sormazlarmi adama ???
Neyin icindeyiz? Hangi oyunu oynuyoruz biz ?

Neden daha önce değil mi? Türkiye yilanin kuyrugunu ezdigi için bugün bu saldırı yapıldı. Türkiye'yi yildirmak için. Türkiye'de operasyonlari durdurmayarak pes etmeyeceginin sinyalini verdi

Bilal şu an İtalyada kara para aklamadan açılan soruşturmalarla meşgul : D

http://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/02/160217_italya_bilal_erdogan

ek: bu arada aynısını ben de düşündüm, Ankara en güvenli yer olarak seçilmişken...

Senin kaynağın kim Olivia? saldırıyı pkk/pyd nin iti yapmış

Kimin yaptığının ne önemi var ki?

Bu kadar içimize sızana kadar neredeydi bu ülkenin başındakiler? 1 kasım öncesi meydan meydan geziyorlarken şimdi ülkeyi satmak için anayasa-başkanlık tartışıyorlar.

Kimin yaptığından çok neden oluyor diye sorgulamak gerekmez mi?

Emine Erdoğan ‘teselli’si: Şehit yakınları, siz, Kurban Bayramı’nı çoktan idrak ettiniz

19/09/2015 12:48

PrintPocketPinterestGoogle+TumblrWhatsAppTwitterTelegramFacebook1,474

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, PKK saldırılarında hayatını kaybeden güvvenlik görevlilerinin aileleriyle bayramlaşırken, “Sizler Kurban Bayramı’nı çoktan idrak ettiniz” dedi.

Aile ve Sosyal Politiklar Bakanlığı’nın düzenlediği törende konuşan Erdoğan, “Sizler, şehit yakınları, bu adayışı en fedakar biçimde gerçekleştirdiniz. Bir adanış ve teslimiyet bayramı olan Kurban Bayramını sizler çoktan idrak ettiniz.”

Emine Erdoğan daha önce de evladını kaybeden anneleri, “Sabır acı ama meyvesi tatlıdır” diye ‘teselli etmişti.’

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da, çatışmalarda hayatını kaybeden askerlerle ilgili aileleri ‘teskin etmeye’ çalışırken, “Ne mutlu onun ailesine, ne mutlu onun tüm yakınlarına” ifadesini kullanmıştı.

işte millet böyle kandırılır
bilal yüksek lisansa devam biz senin yerine ölürüz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…