Lazer Epilasyon Ankara'da alex ile bütün vücuda lazer

Kızılayda gittiğin poliklinik zafer çarşısının yanundaki yer mi? Bu hafta ben de oraya gitmeyi düşünüyorum. Sen niye değiştirdin bir sorun mu yaşadın? Benim gördüğüm biraz fiyatları pahalı. Ama forumda memnun kalanlar var gibi gördüm..

Evet canım oraya gidiyordum, şimdiki gittiğim yere göre sanki daha pahalı gibi bölge bölge yapılırsa ama ben tüm vücut paket yaptırıyorum o yüzden ikisinde de fiyat aynı. Değiştirmemi sebebi ise herhangi bir memnuniyetsizlik deil, ben batıkentte oturuyorum, burada bir özel hastanede de varmış yeni öğrendim, hem yakın hem de hastane olunca kar amacı güdülmüyor, daha az müşteri var sanki. Bir de karşımda büyük bir kurum olursa daha iyi olur diye düşündüm. Hastanedeki kullanılan cihaz da Ankara'da bir tek burda varmış, nd-yag ve alex aynı cihazda. Oldukça da yeni ve hızlı bir cihaz sanırım. kızılaydakine göre daha dikkatli tek tek yapmasına ragmen 45 dkda bitti seansım, kızılayda baştan savma gibi olduğunu hissetmiştim ama 2 saate yakın sürmüştü. yarın da kontrol seansıma gidicem inşallah..

Anladım ben perşembeye randevumu aldım kızılaydakine. Eğer memnun kalmazsam değiştiririm o zaman. Sanırım burda hastane ismi belirtilmesi yasak. Ben bu sitede yeniyim. Hastanenin adını nasıl öğrenebilirim senden?

Birde kime yaptırdın kişi olarak. Ben önce doktora yaptırayım dedim ama benim gideceğim saatte orada olmayacakmış. Daha erken veya haftasonu gelebilirsen olur dediler. O da bana uymadı. Kişi olarak tavsiyen var mı?

Birde kime yaptırdın kişi olarak. Ben önce doktora yaptırayım dedim ama benim gideceğim saatte orada olmayacakmış. Daha erken veya haftasonu gelebilirsen olur dediler. O da bana uymadı. Kişi olarak tavsiyen var mı?

Canım bana lazer uygulayan bayanın adını hatırlamıyorum malesef,hafiften toplu bi bayandı. doktor pek uygulamaya girmiyor polikinlik olduğundan sanırım, çok müşterileri olduğundan olsa gerek. Bana uygulamayı yapan kişi de uzman deildi zaten. arkeoloji mi ne okumuştu yanılmıyosam. ben de bu yüzden hastane tercih ettim zaten, en azından işin uzmanı yapıyor uygulamayı. sen hangi bölgelere yaptıracaksın ve ne fiyat verdiler sana? istersen ben yarın gittiğimde fiyat sorarım senin için. hastane adını da özelden yazarım şimdi.

Teşekkür ederim hastanenin adı için:) Ben yarım bacak, koltuk altı ve genitale 350 ye anlaştım.. Eğer ordan da fiyat alırsan sevinirim.. Bir de çok canı yanıyor mu insanın.. Benim canım azcık tatlıdır da:)

Benim de canım çok tatlıdır, özellikle genital bölgeden çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı çok şükür, çok canın yaanrsa söyleyebilrsin uygulama yapan kişiye, o da buna göre dozunu düşürür. daha da olmadı emla krem sürenler var uyuşturmak için seanstan 40dk kadar önce. Ama ben hiç kullanmadım, dayanılmıcak bir acı değil yani. Canın hiç yanmazsa da söyle ki dozunu biraz artırsın. Bu arada üst bacak mı yoksa alt mı?

Alt bacak.. Sağol verdiğin bilgiler için

bebeem msj attım özelden..

canım ilk msjını okudum hotmailini ezberledim ama ancak bugün ekleyebildim seni msn e. kadınlar kulübünden çıkış yapmıyorum ben genelde. bilgisayarın başından kalkınca hala online görünüyorum o yüzden. sen gitmiş olmalısın. ben de en geç 20sinde bitirmek istiyorum artık bu işi.

hadi hayırlısı olsun bakalım darısı bizim başımıza :13:

Aynen benim de özel msj atma hakkım yok. Bahsettiğim merkez Batıkent'te siz nerde oturuyorsunuz?

selam kızlar ben bikini bölgemi uzun yılar makineyle kendim aldım ara ara ağda yaptırdım şu son dönemde yine ağda yaptırıyorum. makineyle alınca 1 hafta sonra yavaştan çıkmaya başlıyo 2 hafta sonra alınacak hala geliyo ama ağdayla bu süre 1 aya uzadı. uzun lafın kısası hiç lazer epilasyon düşünmemiştim ankaranın ilçesinde olduğum için buralarda öle şey yok. ama ankarada tavsiye ettiğiniz yerler varsa isimlerini özelime yazarsanız sevinirim özellikle şu batıkentte ki hastanenin sitesi filan varsa.

birde bikini bölgesi için ilk randevuya nasıl gitmek geriyo tüylümü tüysüz mü ilk seansa nasıl gidiliyo kökünden alarak mı? tüysüz gidiyosak sonra uzayop dökülmesini mi bekliyoruz bu süre ne kadar sürüyor. yani 2 seans arası ne kadar oluyor. bu 2 sean arasında tüylümü dolaşıyoruz ağda yapabiliyomuyuz çok soru sordum dimi daha bugün üye oldum özele yazamıyorum sanırım ama ankarada temiz yerlerin özellikle batıkentekinin isimlerini bilen varsa yazabilirmi şimdiden teşekkür ederim

Batıkentteki yeri özelden msj atarım ben sana, öncelikle burdan sorularına cevap veriyim. Seansa gitmeden 2 gün öncesinde jiletle temizlemiş olman gerekiyo bölgeyi. Ama seanstan da en az 4 hafta önce kökten alma işlemini bırakmış olman gerekiyor, Seans sonrası tüyler uzuyo ve dökülüyo, bu durum on ya da on beş günde gerçekleşiyo, 10-15 gün sonra da kontrol seansı oluyor, dökülmeyen tüylere ücretsiz atışlar yapılıyor,iki seans arası da kişiye göre değişebiliyo, kontrol seansından sonra yaklaşık bir ayda çıkıyor tekrar tüyler, o zaman da yeni seansa gidiliyor, yani ücretli seanslar yaklaşık 45 günde bir oluyor ilk 3 seansta falan. Daha sonra tüyler azaldıkça seans araları da uzuyo. Doktor duruma göre söylüyor ya da zaten tüyler ne zaman çıkmaya başlarsa o zaman gidiyorsun. Seanslar arasında da asla kökten alım işlemi yapılmıyor. İlk üç seansta bölge bölge kıllar içte kalıp deri yüzeyine ulaşmayıp siyah siyah nokta nokta görünebiliyo, ama vücut bunu bi süre sonra atıyo zaten. yani kısaca seanslara başladıktan sonra dökülme zamanına kadar uzasa da sonrasında hep temiz gezmiş oluyorsun. umarım yardımcı olabilmişimdir.

çok teşekkür ederimm ben batıkentekinin adını alayımda en iyisi kışın başlamak olacak heralde jiletlemekten yana değilim ama sonunda temiz bir cilt için değer diye düşünüyorum. tek tek cevap verdiğin için gönülden teşekkür ederim.

Ankara'da esladerm diye bi yere gidiyorum yıllardır.Yüzüm için, daha sonra başka bölgeler için gittim.Memnunum fakat son gittiğimde lazer yapan bayan yerine başkasını almışlardı aynı zamanda doktor da bulunduğu için güveniyorum oraya ve hiç sorun yaşamadım ama fiyat olarak çok pahalılar.gerçi ben eski müşteri olduğum için biraz indirim yapıyorlar ama bacak gibi büyük bölgelere gidemiyorum

yılldır gidiyorsun sonuç alamadın mı hangi bölgeler için gittin suan ki sonuç ne acaba ben koltun altımı makineyle alıyorum çok az çıkıyoo bikini bölgemi makineyle alıyodum ağdayla aldırmaya başlayınca azaldı gibi benm tüyler seyrek sanırım sadece bikini bölgesini aldırmak istiyorum koltuk altı bacak bıyık filan düşünmüyorum herkesin takıntısı başka oluyo benim takıntımda belim karnım ilerde ucuzlarsa tüm sırtımı bile düşünebilirim o derece takıntılıyım. sizin orası bikini bölgesini kaça yapıyo acaba

bu arada batıkenttekinin adını hala bekliyorumm

Cihaz isimlerini pek bilmiyorum ama tüyleri sonradan döken cihazdan hoşlanmıyorum. o cihaz için sanırım kısaltılmış da olsa tüyleri biraz görmesi gerekiyor ve sonrasın uzayarak dökülüyor bu tüyler ki bu süre 2-3 hafta belki daha uzun sürüyor.Hepsi farklı zamanlarda döküldüğünden yine farklı zamanlarda çıkıyorlar. Bir kez böyle bir cihazla bacaklarıma lazer yaptırmıştım istanbulda, bir daha da yaptırmadım. Ankarada bahsettiğim yerde diğer cihaz kullanılıyor ve lazer yapıldığı an tüyler kökleri ve deri üstündekilerle birlikte yanıyor, yaklaşık 50 gün kadar da çıkmıyor. Bana bu şekilde çok daha mantıklı geliyor.O sürenin sonunda tüyler azalmış olarak aynı anda çıkıyor ve seansı yeniliyorlar.Sonuç olarak tüylü gezmek gerekmiyor :) seansa gitmeden önce jiletle ya da makasla kısaltabilirsiniz(tabi bence yüzünüze öyle jilet vurmayın) ben koltuk altıma jilet kullanıyordum eğer seansa geç gideceksem.Zaten 4 seans sonra bitti diyebilirim.tek tük birşeyler çıkıyor. Yüzüme çok daha uzun süre hatta yıllar boyunca gittim diyebilirim.Yüzdeki favori bölgesi, dudak çevresi gibi yerler 8 seans sonra yok kadar azalıyor ama yanaklardaki ve çenedeki ince tüyler için yıllarca gittim ben ama görünürde rahatsız eden hiçbir şey olmuyordu.Şimdi yılda 2 kez gidiyorum(kendime göre ayarlıyorum bu süreyi) Sonuç olarak asıl rahatsız eden kalın tüyler kısa sürede bitiyor ama çok ince belli olmayan tüyler için temizlik olsun diye yılda 1 ya da 2 gidilebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…