anladım tatlım aradığımda zaar zor fiyat bilgisi aldım kadın dediki eğer toplu gelirseniz bi kaç arkdaşınla falan yaptırırsanz baya indirimleri varmı$ mesela 3müz gitsek ke$ke :) genitale 130dan ba$lıyo dedi kadın gayet uygun bence daha gidince indirirz.Ne kadar ücreti canım? ben artık oraya devam etmek zorundayım die bişi yok canım, sözleşme falan olmuyo sonuçta, gittiğin seansın ücretini ödüyosun sadece.
anladım tatlım aradığımda zaar zor fiyat bilgisi aldım kadın dediki eğer toplu gelirseniz bi kaç arkdaşınla falan yaptırırsanz baya indirimleri varmı$ mesela 3müz gitsek ke$ke :) genitale 130dan ba$lıyo dedi kadın gayet uygun bence daha gidince indirirz.
Gidin kızlar gidin, yalnız bi yerde karar kılın; çünkü ömür boyu gideceksiniz büyük bi ihtimalle. ben de 600 le filan başlamıştım 2. 5 yıl önce gide gide 200'e, 150'ye düştü
harbi yaa .s 2.5 yılldır bitmedimi hala oofff böyle $eyler duyunca hevesim kaçıyo benm yaa2.5 yıldır bitmedi mi daha?
valla bilmiyorm bana öyle dediler hatta bnm arkda$ımın kuzeni yaptırıyor kızılayda bi merkeze. bakalım ya hayrlısı ... ama tek gitmektense arkda$larla gitmek daha cazip geliyo da sordum bnmle kimse gelmek istemiyo
Canlarım fiyat ucuz gelmiş size sanırım ama ortalama fiyatlar bu şekildecevap beklerken de sıkılmışsınız sanırım. Ben ilk seansımı kızılayda bir polikinlikte yaptırdım ikincisinde de daha güvenli olduğunu düşündüğüm için şans eseri öğrendiğim özel bi hastanede yaptırdım. Tamamen güvenilir bir yer anlıcanız. Kullanılan cihazları nd-yag ve alex in ikisinin de birlikte uygulanabilidği tek bir cihaz ve Ankda bildikleri kadarıyla bir tek orada varmış. Cihaz da son model sanırım çünkü çok hızlı, saniyede yaptığı atış sayısı fazla olduğundan önceki gittiğim poliknliğe göre daha da detaylı ve dikkatli yapılmasına rağmen iki kat daha çabuk sürede bitti seansım.
Ben genital bölge+tüm bacaklar+yarım kol(dirsekten 4parmak yukarısnına kadar)+bıyık+göbek çevresi(çok az bi alan)+koltuk altlarına yaptırıyorum.
Henüz 2.seansı bitirdiğim için kalıcı sonuçlar olur mu bişey diyemiyorum,ama umutluyum
Genital bölgeniyi açmak konusunda ben de sizler gibi endişeliydim. Ben annemin yanında bile giyinip soyunamayan bir insanım hatta, ama sonuçları düşününce insan motive ediyor kendini. Sonuçta ordaki tüm kıllardan kurtulmuş olucaz sonsuza kadar. İnce ipli bir iç çamaşırıyla da yapılabilceğini sanmıyorum hiç. çünkü normalde bile o bölgeye uygulama yapması biraz uğraştırıcı oluyor. Kalça arası çatala kadar tamamen tarıyorlar bölgeyi, görebildikleri ne kadar kıl varsa yani.
Acı konusunda da şunu diyebilirim, ben hayatımda sadece iki kez agda yaptım genital bölgeme, acısından ölüyodum diyebilirim, ama lazerde yüksek dozdan uygulamalarına ragmen hiç sıkıntı yaşamadım,sadece birazcık dişlerimi sıktım, o da 5-6dk falan sürüyo zaten. Hem acısı çok gelirse dozu da düşürebiliyorlar söylendiğindebilmem anlatabildim mi Biraz uzun oldu ama yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Sormak istediğiniz bişi varsa hemen sorun buralardayım msj atma hakkım olunca da özelden yerin ismini yazarım size
AA evet iyiymiş, pippi nerde acabaOlmadı şöyle yapalım, eğer gelmeyi düşünürseniz bir yer belirleyelim orda buluşalım, ordan birlikte gideriz hastaneye? Tabi önceden karar vermeniz lazım ki ona göre randevu almamız gerek hastaneden. dediğim gibi seans ücretine biz 600e anlaştık. İlk üç seans ki ikisi bitti benim 600er milyon veriliyo sonraki seanslar da kıl yogunluğuna göre fiyat düşüyo
kuzucuum ben bi polikinlik buldum ücreti çook hoşuma gitti ziyagökalp cd.de kızılayda. pippiyle falan ayarla$sakta oraya gitsek bari sen ücretini ödemi$sinkaçı$ın yok orası olcak muhakkak. in$allah verdiğimz paracıklara değer ...
valla bi tanem ben bi gama i$ merkezindeki biliyorum bide ziya gökalp'te var. gamadakine giden arkda$ımın kuzeni var sadece 2 seansta tüğden eser kalmamı$ ..ben baya uzaktayım ama hiç sorun değil. sen batıkent demişsin ya canım ben bi araştırim batıkent'teki özel hastaneleri kaç tane olcak ki? sbalm, ssule07'nin yaptırdığı yer daha uygun. bi de kızılayda izmir caddesinde tüy merkezi mi ne tam adını bilmiyorum, devlete bağlı bi yer varmış araştırma hastanesi gibi. duydunuz mu hiç?
valla bi tanem ben bi gama i$ merkezindeki biliyorum bide ziya gökalp'te var. gamadakine giden arkda$ımın kuzeni var sadece 2 seansta tüğden eser kalmamı$ ..
ben baya uzaktayım ama hiç sorun değil. sen batıkent demişsin ya canım ben bi araştırim batıkent'teki özel hastaneleri kaç tane olcak ki? sbalm, ssule07'nin yaptırdığı yer daha uygun. bi de kızılayda izmir caddesinde tüy merkezi mi ne tam adını bilmiyorum, devlete bağlı bi yer varmış araştırma hastanesi gibi. duydunuz mu hiç?
kısslarrCAnım bu duurmlar lazeri bıraktıktan sonra belli bi süre geçmeyince belli olmuyo, bi altı ay sonra falan kesin bişi söylenebilir. Yani bitmiş gibi görünüp sonradan çıkabiliyo tekrar. Bi de tabi bünyeden bünyeye de değişiyo, bir çok değişken var işin içinde, hormonlar, genetik vs. Benim ilk gittiğim yer de kızılayda Zafer çarşısının yan binasındaydı, orada güvenilirdi ama ben hastane ortamından daha çok güven duydum.
Canım bahsettiğin yeri duymadım malesef. Eğer gelmek isterseniz benimle ona göre randevu almamız gerekir. Bi de hangi bölgelere yaptırmayı düşünüyorsunuz? Benim gittiğim yer nakit de alıyo, kredi kartına tek çekim ya da taksit de yapıolar.
canım mrb ho$ geldin aramızamerhaba kızlar ben izmir caddesinde bahsettiğiniz yere birkaç ay önce gitmişdim bıyık bölgem için ama dökülme olmadı pek bende öle uzun uzun dayanamadı bastım ağdayı yine, ama böle olmıcak sanırım tekrar başlıcam ama size birsey sorucam bu sefer yanak bölgemede yaptırmayı düşünüyorum iğneli epilasyon bu bölgeler için daha mı iyi sizce? birde bana da ankarada önerebileceğiniz bir yer var mı özelden msj atar mısınız
Canım bahsettiğin yeri duymadım malesef. Eğer gelmek isterseniz benimle ona göre randevu almamız gerekir. Bi de hangi bölgelere yaptırmayı düşünüyorsunuz? Benim gittiğim yer nakit de alıyo, kredi kartına tek çekim ya da taksit de yapıolar.
kısslarrben bugn gittim muayene oldum ve 140a sadece gentale anla$tk. gitmek isteyen varsa indirim yaptırabilirm :)) ilk seansım bu c.tesi bakalım hayrlısı
merhaba kızlar ben izmir caddesinde bahsettiğiniz yere birkaç ay önce gitmişdim bıyık bölgem için ama dökülme olmadı pek bende öle uzun uzun dayanamadı bastım ağdayı yine, ama böle olmıcak sanırım tekrar başlıcam ama size birsey sorucam bu sefer yanak bölgemede yaptırmayı düşünüyorum iğneli epilasyon bu bölgeler için daha mı iyi sizce? birde bana da ankarada önerebileceğiniz bir yer var mı özelden msj atar mısınız
selam kızlar ilk lazer denemem 2yıl önceydi diod lazerdi hiçççç memnun kalmadım 6 seans gıttım bışeye yaramadı..suan farklı bi lazere gıdıyorum.3.seansım ve sonuç gercekten muhteşem.45 gun arayla gıttım ılk 3 seansa 4.seansımıda 2 ay sonraya verdıler..bende çok çekındm ılk başlarda ama ınanın onlar artık aşmışlar benı çok rahatlattı yapan kişi saolsun...
ben bacaklar+genital+koltuk altına alex düşünüyorum. bi de tek tük yerlerde iğneli düşünüyorum canım. senin gittiğin yer bana çok uygun geldi. seninle gelmek isterim tabi ama ikimiz de özelden yazamıyoruz. ben iyisi mi, batıkent'teki özel hastaneler buldum tek tek arayıp sorayım seninle aynı fiyatı veren yerden de randevu alayım
cnm muayeneye gitmeden 3 gün önce jilet vuruyosun minicik bile uzasa lazer onun köküne kadr iniyomu$. elektrk verdiği için biraz canın acıyo ama sonra alı$ıyosun uyu$uyo çnküaa hayırlı olsun canımmuayeneye giderken tüylerinin uzunluğu ne kadardı, yani ne kadar olması gerekiyormuş? 140 genital bana sanki çok gibi. çünkü ben bütün vücut düşünüyorum. hadi seanstan sonra da yaz.
bi de başka bi yerde yazmışsın ya, doktora sorulması gereken, dudakların kenarına yapılmasının zararlı olup olmadığı, onu sordun mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?