• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankara'da alex ile bütün vücuda lazer

yılldır gidiyorsun sonuç alamadın mı hangi bölgeler için gittin suan ki sonuç ne acaba ben koltun altımı makineyle alıyorum çok az çıkıyoo bikini bölgemi makineyle alıyodum ağdayla aldırmaya başlayınca azaldı gibi benm tüyler seyrek sanırım sadece bikini bölgesini aldırmak istiyorum koltuk altı bacak bıyık filan düşünmüyorum herkesin takıntısı başka oluyo benim takıntımda belim karnım ilerde ucuzlarsa tüm sırtımı bile düşünebilirim o derece takıntılıyım. sizin orası bikini bölgesini kaça yapıyo acaba

bu arada batıkenttekinin adını hala bekliyorumm :53:

Çok eski müşterileri olduğum için indirim yapıyorlar bana, normal fiyatlarını bilmiyorum. Ama dediğim gibi güvenilir bir yer.Hiç öyle kampanyaları falan olan bi yer değil. Kendilerine sormuştum hatta başka yerler daha uygun vs diye ama güvenilir olmadıklarını söylemişlerdi.Bikiniye gitmediğim için bilmiyorum.Yüz,koltukaltı,karın ve kol fiyatlarını biliyorum.Özelden söyleyebilirim ama dediğim gibi bana yaptıkları fiyat.

Batıkentteki yeri özelden msj atarım ben sana, öncelikle burdan sorularına cevap veriyim. Seansa gitmeden 2 gün öncesinde jiletle temizlemiş olman gerekiyo bölgeyi. Ama seanstan da en az 4 hafta önce kökten alma işlemini bırakmış olman gerekiyor, Seans sonrası tüyler uzuyo ve dökülüyo, bu durum on ya da on beş günde gerçekleşiyo, 10-15 gün sonra da kontrol seansı oluyor, dökülmeyen tüylere ücretsiz atışlar yapılıyor,iki seans arası da kişiye göre değişebiliyo, kontrol seansından sonra yaklaşık bir ayda çıkıyor tekrar tüyler, o zaman da yeni seansa gidiliyor, yani ücretli seanslar yaklaşık 45 günde bir oluyor ilk 3 seansta falan. Daha sonra tüyler azaldıkça seans araları da uzuyo. Doktor duruma göre söylüyor ya da zaten tüyler ne zaman çıkmaya başlarsa o zaman gidiyorsun. Seanslar arasında da asla kökten alım işlemi yapılmıyor. İlk üç seansta bölge bölge kıllar içte kalıp deri yüzeyine ulaşmayıp siyah siyah nokta nokta görünebiliyo, ama vücut bunu bi süre sonra atıyo zaten. yani kısaca seanslara başladıktan sonra dökülme zamanına kadar uzasa da sonrasında hep temiz gezmiş oluyorsun. umarım yardımcı olabilmişimdir.

canım özelden mesajını aldım teşekkür ederim. netten sitesinede baktım ama anlamadım hangi bölüme gidiyoruz gitmeden önce elden arayıp randavu almak gerekiyomu yoksa geçerken uğradım yapsakda oluyomu birde bikini bölgesi ve kolun seans fiyatı nedir biliyormusun ımm birdeeeeee seanstqan sonra kontrole çağrıyoarlarmı muayene etmek için onun herhangi bir ücreti varmı acaba ne çok soru soruyorum dimi yaa ufff :S

canım özelden mesajını aldım teşekkür ederim. netten sitesinede baktım ama anlamadım hangi bölüme gidiyoruz gitmeden önce elden arayıp randavu almak gerekiyomu yoksa geçerken uğradım yapsakda oluyomu birde bikini bölgesi ve kolun seans fiyatı nedir biliyormusun ımm birdeeeeee seanstqan sonra kontrole çağrıyoarlarmı muayene etmek için onun herhangi bir ücreti varmı acaba ne çok soru soruyorum dimi yaa ufff :S

Canım özel hastane olduğu için reklamını yapmıyorlar lazer biriminin, ben 5 senedir ara ara gerekli oldukça bu hastaneye gidiyorum, yaklaşık 2 yıldır da lazer birimi varmış ama hiç farketmedim bile, gerisini sen düşün artık :D yani sitelerinde bu yüzden bilgi vermemiş olabilirler bence. Randevu alıp gidersen daha sağlıklı olur, çünkü gittiğinde dolu olabilir ve sana başka bi güne randevu verebilirler, git gel boşa masraf olur yani. Ben tüm vücut gidiyorum canım, öyle olunca fiyatlar da daha uygun oluyor, koltuk altı, kollar, bacaklar, genital, bıyık ve göbek çevresinde küçük bi bölge, hepsi 600 tl seans ücreti, 3 seans bu şekilde veriliyo sabit, sonraki seanslarda kıllardaki azalmaya göre fiyatı da düşürüyorlar. Kontrol seansı da oluyo on gün sonrasına ve kontrol seansı ücretsiz oluyor, orda da ücretli seansta lazerin görmediği dökülmeyen kılları tekrar tarıyorlar.

merhaba kızlar ben izmir caddesinde bahsettiğiniz yere birkaç ay önce gitmişdim bıyık bölgem için ama dökülme olmadı pek bende öle uzun uzun dayanamadı bastım ağdayı yine, ama böle olmıcak sanırım tekrar başlıcam ama size birsey sorucam bu sefer yanak bölgemede yaptırmayı düşünüyorum iğneli epilasyon bu bölgeler için daha mı iyi sizce? birde bana da ankarada önerebileceğiniz bir yer var mı özelden msj atar mısınız

canım özelime yazmışsın tşk ederim. benim daha msj atma hakkım yok o yüzden ordan yazamadım. bahsettiğin yere bakarım :54:

Canım özel hastane olduğu için reklamını yapmıyorlar lazer biriminin, ben 5 senedir ara ara gerekli oldukça bu hastaneye gidiyorum, yaklaşık 2 yıldır da lazer birimi varmış ama hiç farketmedim bile, gerisini sen düşün artık :D yani sitelerinde bu yüzden bilgi vermemiş olabilirler bence. Randevu alıp gidersen daha sağlıklı olur, çünkü gittiğinde dolu olabilir ve sana başka bi güne randevu verebilirler, git gel boşa masraf olur yani. Ben tüm vücut gidiyorum canım, öyle olunca fiyatlar da daha uygun oluyor, koltuk altı, kollar, bacaklar, genital, bıyık ve göbek çevresinde küçük bi bölge, hepsi 600 tl seans ücreti, 3 seans bu şekilde veriliyo sabit, sonraki seanslarda kıllardaki azalmaya göre fiyatı da düşürüyorlar. Kontrol seansı da oluyo on gün sonrasına ve kontrol seansı ücretsiz oluyor, orda da ücretli seansta lazerin görmediği dökülmeyen kılları tekrar tarıyorlar.

sagol canım çok teşekkür ederim son bir soru ama bu tüm ankarada oturanlara gelsin bari :61: şimdi ben ilçesinde oturuyorum randevu aldım varsayarak aştiden o hastaneye en kısa nasıl gidebilirim kısa birde yol tarifi alabilirsem sevinirim şimdiden teşekkür ederimmm

Kızılayda gittiğin poliklinik zafer çarşısının yanundaki yer mi? Bu hafta ben de oraya gitmeyi düşünüyorum. Sen niye değiştirdin bir sorun mu yaşadın? Benim gördüğüm biraz fiyatları pahalı. Ama forumda memnun kalanlar var gibi gördüm..

o dediğin yere ben 5 seans gittim 4+1 paketi uyguladı 2800 lira verdim toplamda ama tek tüy bile azalmadı aksine olanlar arttı minik tüyler saç gibi uzamaya başladı

Canlarım fiyat ucuz gelmiş size sanırım ama ortalama fiyatlar bu şekilde :D cevap beklerken de sıkılmışsınız sanırım. Ben ilk seansımı kızılayda bir polikinlikte yaptırdım ikincisinde de daha güvenli olduğunu düşündüğüm için şans eseri öğrendiğim özel bi hastanede yaptırdım. Tamamen güvenilir bir yer anlıcanız. Kullanılan cihazları nd-yag ve alex in ikisinin de birlikte uygulanabilidği tek bir cihaz ve Ankda bildikleri kadarıyla bir tek orada varmış. Cihaz da son model sanırım çünkü çok hızlı, saniyede yaptığı atış sayısı fazla olduğundan önceki gittiğim poliknliğe göre daha da detaylı ve dikkatli yapılmasına rağmen iki kat daha çabuk sürede bitti seansım.
Ben genital bölge+tüm bacaklar+yarım kol(dirsekten 4parmak yukarısnına kadar)+bıyık+göbek çevresi(çok az bi alan)+koltuk altlarına yaptırıyorum.
Henüz 2.seansı bitirdiğim için kalıcı sonuçlar olur mu bişey diyemiyorum,ama umutluyum :D
Genital bölgeniyi açmak konusunda ben de sizler gibi endişeliydim. Ben annemin yanında bile giyinip soyunamayan bir insanım hatta, ama sonuçları düşününce insan motive ediyor kendini. Sonuçta ordaki tüm kıllardan kurtulmuş olucaz sonsuza kadar. İnce ipli bir iç çamaşırıyla da yapılabilceğini sanmıyorum hiç. çünkü normalde bile o bölgeye uygulama yapması biraz uğraştırıcı oluyor. Kalça arası çatala kadar tamamen tarıyorlar bölgeyi, görebildikleri ne kadar kıl varsa yani.
Acı konusunda da şunu diyebilirim, ben hayatımda sadece iki kez agda yaptım genital bölgeme, acısından ölüyodum diyebilirim, ama lazerde yüksek dozdan uygulamalarına ragmen hiç sıkıntı yaşamadım,sadece birazcık dişlerimi sıktım, o da 5-6dk falan sürüyo zaten. Hem acısı çok gelirse dozu da düşürebiliyorlar söylendiğinde :D bilmem anlatabildim mi :D Biraz uzun oldu ama yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :D Sormak istediğiniz bişi varsa hemen sorun buralardayım :D msj atma hakkım olunca da özelden yerin ismini yazarım size :D

merhabalar, ben de batıkentte otuyorum hangi hastane oldugunu ögrenebilir miyim. Bir de senin 2. seansın bitmiş sanırım azalma var mı, memnun musun ?

merhabalar, ben de batıkentte otuyorum hangi hastane oldugunu ögrenebilir miyim. Bir de senin 2. seansın bitmiş sanırım azalma var mı, memnun musun ?

xxxxxxxx canım benim gittiğim yer.2.seansım ve kontrol seansım bitti, şimdi üzerinden biraz zaman geçip de kıllar çıkmaya başlayana kadar temiz olduğu için insan pek anlamıyor, kıllar uzamaya başlayınca daha iyi farkederim sanırım biten yerleri, o zaman yorum yapabilirim ancak. Şimdi bişi desem sizi yanıltmış olurum çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet tahmin ettiğim yermiş :) orda lazer olduğu aklıma gelmemişti hiç ama ben baska bir yerden sadece tum bacak için 400 lira fiyat aldım o yuzden burası hem daha uygun hem de yakın.
peki yapanlar fln uzman mı sence nasıldı senin izlenimlerin seans sırasında bide su jilet olayına pek sıcak bakamıyorum ben, işe yaramazsa bir de kalınlaştırdığımla kalırım diye endişeleniyorum

evet tahmin ettiğim yermiş :) orda lazer olduğu aklıma gelmemişti hiç ama ben baska bir yerden sadece tum bacak için 400 lira fiyat aldım o yuzden burası hem daha uygun hem de yakın.
peki yapanlar fln uzman mı sence nasıldı senin izlenimlerin seans sırasında bide su jilet olayına pek sıcak bakamıyorum ben, işe yaramazsa bir de kalınlaştırdığımla kalırım diye endişeleniyorum

Hastane olduğu için uzman olmak durumunda canım, servisi de var buranın, ben servisle gidip geliyorum ne güzel. Ben de hiç duymamıştım orda lazer olduğunu, sordum ne zamandır geliyorum buraya ama hiç haberim yoktu die, hastane bünyesinde olunca reklam yapılmıyor, kar amacı güdülmediği için demişlerdi.

evet benim de en büyük korkum o :44:

Kızlar göğüs ve yüz bölgesi dışına yaptırırsanız kalınlaşma olmaz ama yüzle göğüs kalınlaşıyor ve de yayılıyor ben de öyle oldu. yarın 12. seansıma gideceğim artık tarama yaptırmayacağım her tüye tek tek atış yaptıracağım. diğer yerlerdeki tüyler de öncekine göre ince ama daha uzun çıkıyorlar artık cihazdan mı benden mi kaynaklanıyor bilemem. şu batıkentteki hastaneyi merak ettim, özelimden bana ismini yazabilir misiniz?

o dediğin yere ben 5 seans gittim 4+1 paketi uyguladı 2800 lira verdim toplamda ama tek tüy bile azalmadı aksine olanlar arttı minik tüyler saç gibi uzamaya başladı
Devam ederken niye müdahale etmedin. :26: Çünkü forumda okuduğum kadarıyla bir iki seansta azalması lazım. Ben ilk seansıma gittim ama yorum yapamıyorum şu an. Çünkü daha çok yeni.. Şimdi nereye gidiyorsun? Memnun musun?

Devam ederken niye müdahale etmedin. :26: Çünkü forumda okuduğum kadarıyla bir iki seansta azalması lazım. Ben ilk seansıma gittim ama yorum yapamıyorum şu an. Çünkü daha çok yeni.. Şimdi nereye gidiyorsun? Memnun musun?

1.5-2 ayda bir gidiyordum ve o zaman tüylerin çok azı çıkmış oluyodu bende azalma var sanıyordum son seansa 2.5 ay aradan sonra gittim o zaman farkettim ama paket bitmişti söyledim seviyeyi biraz artırdılar falan ama oda fayda etmedi. tam tersine artırdığınıda zaten bırakınca anladım 3 ay sonra fazlasıyla çıkmaya başladı tüyler şimdi biryere gitmiyorum bakalım bi araştırıyımda öle gidicem sonuçta çok para vermek kaliteli yer odlunu göstermiyo 1500 liraya bir yıl yapan yerlere gitmedim iyisi olsun die seansına 700 lira verdim burda ama bir işe yaramadı

Arkadaşlar ankarada alexle lazer epilasyona gidip tamamen bitti artık gitmiyorum diyen var mı? Benim yakın arkadaşım alexle yapılan yere gitmişti bitmiş ama ne yazık ki ankarada değil.. Forumda okuyorum ama memnun olanlar da hala gidenler.. Yani sonuç gören yok.. Mesela şöyle 6 ay veya bir yıl oldu hala çıkmadı diyen yok mu??

arkadaşlar ben mersinde koltuk altı yaptırdım 2,5yılda tam olarak bitmedi, hormonlarla alakalıymış. Şimdi ankarada tüm vücuda gitmek istiyorum, bitene kadar tek fiyat olan yer biliyomusunuz? Meşrutiyette 900e yapan vardı ama araştırmak istiyorum ora IPL di

Kızlar sizler ne kadar ucuza gidiyormuşsunuz öyle :26:
Kendimi kazıklanmış hissettin bir an için :37:
Ben alt , üst bacak ve koltuk altı için 2000 tl ye gidiyorum
6 seans olacak , ilk seansıma 20 gün önce gittim , yarın da 2. seansıma gidecem
Azalma var gibi gibi.. Ağda yaptırırken hiç acı hissetmiyen ben
Lazerde utanmasam acıdan ağlıyacaktım , çok canım acıdı çook hemde:59:

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba.
dün akşam bacaklarımı makineyle alırken kesin karar verdim lazere gitmeye acıdan =) yazdıklarınızı okudum benim sorunum biraz daha büyük nerde kılsız hiç bi yerim yok nerdeyse =) giden arkadaşlar tüm bölge için fiyat alır mısınız bi de gittiğiniz yerlerin adresini verir misiniz?

Kızlar sizler ne kadar ucuza gidiyormuşsunuz öyle :26:
Kendimi kazıklanmış hissettin bir an için :37:
Ben alt , üst bacak ve koltuk altı için 2000 tl ye gidiyorum
6 seans olacak , ilk seansıma 20 gün önce gittim , yarın da 2. seansıma gidecem
Azalma var gibi gibi.. Ağda yaptırırken hiç acı hissetmiyen ben
Lazerde utanmasam acıdan ağlıyacaktım , çok canım acıdı çook hemde:59:

20 gün seans arası çok kısa. en az 2 ay olmalı. ilk seansta zaten geç dökülüyor tüyler. 20 gün önce yaptırmışsın hele bi dökülsünler. kontrol seansıysa o başka. nereye gidersen git, ilk müşteri olduğun için biraz tuzlu yaparlar. sen 20 günde bi yaptırırsan 4 ayda biter, bitti kurtuldum dersin 3 ay sonra şehram şehram hepsi yerli yerince geri gelir, demedi deme. gittiğin yerle konuş, 2.5 ayda bi yaptır. sana söylemeleri gerekiyor ama bu memlekette lazer yapıp da insanlara yolunacak kaz gözüyle bakmayan bir yer yok maalesef. halbuki dürüst olsalar, 5-6 seansta bitirseler daha çok kazanırlar ama açgözlülükle hem kendilerini mağdur ediyorlar hem de bizleri

20 gün seans arası çok kısa. en az 2 ay olmalı. ilk seansta zaten geç dökülüyor tüyler. 20 gün önce yaptırmışsın hele bi dökülsünler. kontrol seansıysa o başka. nereye gidersen git, ilk müşteri olduğun için biraz tuzlu yaparlar. sen 20 günde bi yaptırırsan 4 ayda biter, bitti kurtuldum dersin 3 ay sonra şehram şehram hepsi yerli yerince geri gelir, demedi deme. gittiğin yerle konuş, 2.5 ayda bi yaptır. sana söylemeleri gerekiyor ama bu memlekette lazer yapıp da insanlara yolunacak kaz gözüyle bakmayan bir yer yok maalesef. halbuki dürüst olsalar, 5-6 seansta bitirseler daha çok kazanırlar ama açgözlülükle hem kendilerini mağdur ediyorlar hem de bizleri

Kontrol seansı canım , aslında gittiğim yer biraz , biraz değil bayağı lüks bir yer
Sanırım o yüzden bu kadar pahalı , çünkü her yerde yaptıramam , bana güven vermeliydi
Burasıda iyi olduğu için bu kadar pahalıya gittim
Ama iyimi yaptım , kötümü yaptım bilmiyorum :26:

Back