• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankara'da alex ile bütün vücuda lazer

kızlar ben kızılayda necatibey caddesinde bi klinik e gidiyorum.yarım bacak ve kol altım için gidiyorum 230 tl ödüyorum seans ücreti.yarım bacak 200 ama nakit olursa indirimleri var ve 160 oluyo,ben 150 ödüyorum.tüm bacak da 400 ona da nakitte indirim var 320 oluyo,kol altı da 80 tl.ama diğer bölgeleri bilemiyorum.kol altıma cuma 2.seansıma gittim bacaga da ilk seansıma.acıkcası cok canım yandı.ben ipl e gitmiştim tüm bacaga bi kere ve kol altıma 4 seans ama hiçbir acı hissetmemiştim.yani o üst bacak beni öldürdü desem yeridir.bi de her seans dozu arttırcaklarmıs.ben alex epicare marka lazere gittim.15 le başladılar ilk seansa bacakta,kol altım da ilk seasım 15ti bu sefer 16 yaptılar ama onu bile fark ettim hemen.off bi de en az 8 seans gitmek lazım etkili olması için,bu da 22 doza kadar cıkacak demek,15 bile beni mahvetti ya.emla krem falan da çok pahalı zaten,öğrenci oldugum için lazer paramı zor denkleştiriyorum,napcagımı bilmiyorum.bu arada üst bacak ve kol altı toplam 20 dk civarı falan sürüyo

dün taze çıktım 22'den,ben de ilk 14 ile başladım,çok acı da hissetmedim,sonra 18 yaptık,dünkü 3. seanstı ve 22 yaptık. 14 ile canın bu kadar yandıysa emla kullanması tavsiye ederdim ama hesabım belli diyorsun. bu arada soğutucu hava üfleyen makina mı kullanılan?

Son düzenleme:
dün taze çıktım 22'den,ben de ilk 14 ile başladım,çok acı da hissetmedim,sonra 18 yaptık,dünkü 3. seanstı ve 22 yaptık. 14 ile canın bu kadar yandıysa emla kullanması tavsiye ederdim ama hesabım belli diyorsun. bu arada soğutucu hava üfleyen makina mı kullanılan?

evet sogutucu kullanılandı,hatta yapan bayan sogutucu seviyesini arttırdı cok canım yanınca ama o da işe yaramadı.şimdi de bacaklarımın genitale dogru iç kısımları hani düşünce falan dizimiz kabuk olur ya ama kalın kabuk deil de böyle kahverengi ince olarak,öyle oldu.bi de ben alt bacagımı alırken falan güle eglene alırım hiç bi şey hissetmem ama üst bacagımı bugüne kadar tam olarak hiç alamadım acısından,o yüzden zaten lazere gideyim dedim ama bu da pek farklı olmadı.diz kapagı falan da felaket acıyo,zaten kemik olan yerler daha cok acırmıs,hatta bayan alt bacak üst bacaktan daha cok acır falan dedi.şimdi napcagımı bilemiyorum,emlayı alsam bu sefer de 2 üst bacagıma yeter mi pek emin değilim acıkcası.o kadar para verip bi de yetmezse kötü olur.bi ara lazer yaparken yeter vazgeçtim yapmayalım demeyi bile düşündüm ya:25::25::25:

kaç çeşit makine tipi var acaba çok merak ediyorum hangisi daha iyi onuda merak ettim kime hangisi iyi geliyo acaba...

şimdi tüysüz şekilde gidiliyo sonra uzaması bekleniyo bu uzama kaç gün sürüyo acaba uzadıktan sonra dökülmesimi bekleniyo 2. seansa tüylümü tüysüz mü gidiliyo. yada lazere başladıktan sonra tüy alımı yapılmıyo mu hiç. şimdiye kadar hiç ilgilenmedigim araştırmadığım çevremde duymadığım şeyler bu zamana kadar niye araştırma yapmadım diye kendime kızıyorumo yüzden sorularımı mazur görün. yaz da geliyo denizede gidilecek tüylü tüylü mü gidilecek kısa şortlart etkeller elbiseler giyilecek bacakğın bi kısmında tüy var bi kısmında yok erkek arkadaşım demezmi yeni trend bu mu die :37:

kaç çeşit makine tipi var acaba çok merak ediyorum hangisi daha iyi onuda merak ettim kime hangisi iyi geliyo acaba...

şimdi tüysüz şekilde gidiliyo sonra uzaması bekleniyo bu uzama kaç gün sürüyo acaba uzadıktan sonra dökülmesimi bekleniyo 2. seansa tüylümü tüysüz mü gidiliyo. yada lazere başladıktan sonra tüy alımı yapılmıyo mu hiç. şimdiye kadar hiç ilgilenmedigim araştırmadığım çevremde duymadığım şeyler bu zamana kadar niye araştırma yapmadım diye kendime kızıyorumo yüzden sorularımı mazur görün. yaz da geliyo denizede gidilecek tüylü tüylü mü gidilecek kısa şortlart etkeller elbiseler giyilecek bacakğın bi kısmında tüy var bi kısmında yok erkek arkadaşım demezmi yeni trend bu mu die :37:
canım zaten denize gitceksen güneşleneceksen lazere gidemezsin,çünkü lazer için güneş banyosu yapmamıs olman lazım,yoksa lazer kılları görmez koyu renkte.lazer yapacaksan da güneşlenemezsin çünkü bu sefer de leke olabilir lazer yapılan yerler,50 faktörlü güneş kremi kullanmak lazım ama bu yine de rahat rahat güneşlenebilecegimiz anlamına gelmiyo bildiğim kadarıyla.lazere gitmeden önce agda,epilasyon falan yapmayacaksın 1 ay boyunca öyle gitceksin.giderken de uzayan tüylerini sadece jiletle ya da su erkeklerin traş makineleri oluyo ya kısaltıcı baslıklı falan onunla kısaltacaksın.çünkü uzun kıllar lazerin derinlere kadar emilmesini zorlastırır.sen kısaltmazsan zaten orda kısaltıyolar.seans aralarında da yine kısaltabilirsin tabi,yazın kol altı uzun uzun olmaz neticede.ama yaz dısında düşünürsek kısaltmamak daha iyi ne kadar etkili gözlemlemek için

canım zaten denize gitceksen güneşleneceksen lazere gidemezsin,çünkü lazer için güneş banyosu yapmamıs olman lazım,yoksa lazer kılları görmez koyu renkte.lazer yapacaksan da güneşlenemezsin çünkü bu sefer de leke olabilir lazer yapılan yerler,50 faktörlü güneş kremi kullanmak lazım ama bu yine de rahat rahat güneşlenebilecegimiz anlamına gelmiyo bildiğim kadarıyla.lazere gitmeden önce agda,epilasyon falan yapmayacaksın 1 ay boyunca öyle gitceksin.giderken de uzayan tüylerini sadece jiletle ya da su erkeklerin traş makineleri oluyo ya kısaltıcı baslıklı falan onunla kısaltacaksın.çünkü uzun kıllar lazerin derinlere kadar emilmesini zorlastırır.sen kısaltmazsan zaten orda kısaltıyolar.seans aralarında da yine kısaltabilirsin tabi,yazın kol altı uzun uzun olmaz neticede.ama yaz dısında düşünürsek kısaltmamak daha iyi ne kadar etkili gözlemlemek için

en iyisi sonbahar, kış aylarında başlamak olacak sanırım. niye bu zamana kadar hiç akıl etmediysem zaten bunce sene ağdayla makineyle boşa vakit harcamışım...
ömür boyu rahatlık

nette gezinirken bi sitede okudum lazer epilayson yaptırmış 2 seneye yakın bi süre sonra eski haline geri dönmüş. hücreler 6ay-2 sene içinde kendini yenilediği için lazer uygulamasıda tekrarlanmış olacak 2 sene lazere gittim 2 seneye yakın rahattım şimdi tekrardan başladım diyor. sizce doğruluk payı nedir.

nette gezinirken bi sitede okudum lazer epilayson yaptırmış 2 seneye yakın bi süre sonra eski haline geri dönmüş. hücreler 6ay-2 sene içinde kendini yenilediği için lazer uygulamasıda tekrarlanmış olacak 2 sene lazere gittim 2 seneye yakın rahattım şimdi tekrardan başladım diyor. sizce doğruluk payı nedir.

ben de baska bi sitede bi doktorun yazdıgını okumustum.boyundan asagısı için sıfır tüy elde edilirmiş lazerle,ama boyun ve yüz için amaç en az kıl olmalıymıs,bazen sıfır tüy elde edilmeyebiliyomus o bölgelerde.yani her konuda bir sürü şey yazılıyo,denemeden bilinmiyo

bence olmaz öyle şey,o zaman her yıl ölen hücrelerdeki tüylerimizi dökerdik ve yenilenen hücrelerdeki tüylerimiz çıkardı. aynen havyanlardaki tüy dökme zamanı gibi.(tabii uzman değilim,şahsi kanaatimdir)

ben de güneş sezonu başlamadan(haziran sonu gibi) seansımı ayarlayacağım. uzmanım yazı rahat geçirirsin diyor. 4. seans olacak bacak için. ama geçen yıl haziranda yaptırmıştım koltukaltıma 3. senası,ağustosa kadar götürdü. arada çıkanları da jiletle alıyordum,çabuk da çıkmıyorlardı.umarım bacak da öyle olur.

Hoşgeldin canım ya nerlerdesin :) Biz de seni özledik. Valla ben bidahaki hafta 3.seansıma gidicem, maşallah deyim de sanki artık gitsemesem bile olur gibi :D 4gün önce kısalttım jilette her yerimi ama hala bişi çıkmış değil. Önceden olsa ertesi güne çıkıyordu hemen mübarek :D Pippi de tavsiyem üzerine benim gittiğim yere geliyor ama o daha birinci seansa gitti, yani sonuç alabilmesi için çok erken henüz. Senin de alt taraflarının dökülmemesi normal, oraları kontrolde tekrar tarar büyük ihtimal, altlar daha açık renk benimkiler, haliyle o bölgelerde de deri rengi daha koyu olduğu için lazerin bi kısmını derideki melanin emiyor ve etki azalıyor. Bu yüzden altlarda sonuç geç alınıyr ya da kimi durumlarda sonuç alınamadığı bile görünüyor malesef.

ma$allah ma$allah :)) ben nisan 9.da gittim 11 12si gibi dökülmeye ba$ladı üst taraflar tamamen bitti ,tekrar çıkan olmadı m$allahhh :)) altt taraflar önemli benm için. sadece bana özell geç dökülme olmamasına sevindim :9: in$allah 2. seansta dökülmeye ba$lar :8:

hoşgeldinnn :46: şimdi canım benim ilk seansıma 20 nisanda gittim. 2 mayısta da kontrole gidicem. ssule07'nin gittiği yere gittim ben de. oh oh sen ilk meyveleri almaya başlamışsın :66: kontrol seansına gittin mi? bana gün vermediler diyordun..

hafiften dökülmeye ba$lamı$tır genede :21: nasılldı çekindinmi soyunurken falan :9: acı durumu cimcikler gibi sanki ama genede terletiyo yani ,sonuçta elektirk veriliyo vücuda olacak okdr :17: emla krem tavsiye ediyolar fakt ben daha önce denemi$tim uyu$trma olmamı$tı ... canım kontrole çağırmadılar 45 gün sonra 2. randevunu al dediler. siz aramycakmısınz dedim hayr sen arayıp alcaksn dediler ,eyv dedm çıktım :))

bend eilk açıldığında dediğiniz yere gittim yüz için hızlı ve etkili bir makine ama maaleseff yüz için hiç bir lazer etkili deill..

y,nede sonuçtan memnun kalmıştımm....soğuk hava üflemesi ve hızı mükemmel ve temiz çalışıyorlarr..

reklam yapmamalarınında anlamış deilim aslında ilk açıldığında sitede reklamıda vardı sonradan kaldırmışlar kar amaç gütmüyoruz demeleri dışında başka bişey var sanırım ama anlamadımm..

bu yaz bende üst bacak ve pakete gideceğim..

alt bacak ve koltuk altımı lazerle başka yerde daha önce bitirmiştimm..

bend eilk açıldığında dediğiniz yere gittim yüz için hızlı ve etkili bir makine ama maaleseff yüz için hiç bir lazer etkili deill..

y,nede sonuçtan memnun kalmıştımm....soğuk hava üflemesi ve hızı mükemmel ve temiz çalışıyorlarr..

reklam yapmamalarınında anlamış deilim aslında ilk açıldığında sitede reklamıda vardı sonradan kaldırmışlar kar amaç gütmüyoruz demeleri dışında başka bişey var sanırım ama anlamadımm..

bu yaz bende üst bacak ve pakete gideceğim..

alt bacak ve koltuk altımı lazerle başka yerde daha önce bitirmiştimm..

alt bacağı hangi cihazla kaç seansta bitirdin? benim tüm bacak ama alt bacak biraz çetin gözüküyor. fikir edinmek için daldım kusura bakma lütfen.:26:

alt bacağı hangi cihazla kaç seansta bitirdin? benim tüm bacak ama alt bacak biraz çetin gözüküyor. fikir edinmek için daldım kusura bakma lütfen.:26:

canımm ben 2 veya 3 çok net hatırlamıyorum ama 2 çok büyük ihtimal 2 seansta bitirdim hatta şöle hatırlıyorumm çok az saysan 8 tüyü geçmeyecek kılım vardı 200 tl ye yaptırıyordum onun için 200 vermeye gerek yok diye gitmemiştimm....

sonra hamile kaldımmm gitmedim zaten vede 8 kıl bana bir rahatsızlık vermedi..
ama üst bacak için gittim 200 dendi onadaa dedim 250 vereyim 8 kılı da tarayın yok dediler aradanda 4 sene geçti.... yokd ediler 8 kılı taramak içinde 200 tl isteyince rahatsız olmadığım kıllar için havadan para vermek istemedim....ve sadece üst bacağa bir ekre gittim oda 100da 60 azaldı zaten . için bidahaki ay gidecem sanırım paketede gidecem ama gittiğim yere en az 10 müşteri götürdüm biride kız akrdeşim tüm kıllı bölgelerini yaptırdı paket dahill ama onun mesala 4 5 senasta bitti..

benim tenim beyaza yakın kıllarımda çok syah oyüzden çabuk sonuç alıyorumm..koltuk altımda 4 seans ta bitti...

umarım işine yarar bu bilgi..

şuda var alet önemli yapan yer önemli yapan kişide önemli ışını bilerek az tutup senas sayısını bilerek uzatabilirler buna dkkat etmek gerek..

makineyide sormuşsun canım

alex ama apicare olsa gerek devamını tam bilmiyorumm..

Son düzenleme:
Back