kızlar ben kızılayda necatibey caddesinde bi klinik e gidiyorum.yarım bacak ve kol altım için gidiyorum 230 tl ödüyorum seans ücreti.yarım bacak 200 ama nakit olursa indirimleri var ve 160 oluyo,ben 150 ödüyorum.tüm bacak da 400 ona da nakitte indirim var 320 oluyo,kol altı da 80 tl.ama diğer bölgeleri bilemiyorum.kol altıma cuma 2.seansıma gittim bacaga da ilk seansıma.acıkcası cok canım yandı.ben ipl e gitmiştim tüm bacaga bi kere ve kol altıma 4 seans ama hiçbir acı hissetmemiştim.yani o üst bacak beni öldürdü desem yeridir.bi de her seans dozu arttırcaklarmıs.ben alex epicare marka lazere gittim.15 le başladılar ilk seansa bacakta,kol altım da ilk seasım 15ti bu sefer 16 yaptılar ama onu bile fark ettim hemen.off bi de en az 8 seans gitmek lazım etkili olması için,bu da 22 doza kadar cıkacak demek,15 bile beni mahvetti ya.emla krem falan da çok pahalı zaten,öğrenci oldugum için lazer paramı zor denkleştiriyorum,napcagımı bilmiyorum.bu arada üst bacak ve kol altı toplam 20 dk civarı falan sürüyo
dün taze çıktım 22'den,ben de ilk 14 ile başladım,çok acı da hissetmedim,sonra 18 yaptık,dünkü 3. seanstı ve 22 yaptık. 14 ile canın bu kadar yandıysa emla kullanması tavsiye ederdim ama hesabım belli diyorsun. bu arada soğutucu hava üfleyen makina mı kullanılan?
Son düzenleme: