canım batıkentte bi yere gittim ben. tüm bacak, koltukaltı, genital 600 lira. evet söylediler, 3 gün önce jiletlememi söylediler. ben iki gün önce jiletledim. hiç çıkmadı tabi. ben de arayıp bir gün sonrasına mı alsak randevuyu dedim. onlar da hayır, biz zaten sıfır olmasını istiyoruz dediler. ben yıllardır hep jilet yapıyorum zaten. o yüzden de tüylerim lazer epilasyon için çok ideal. hatta lazerde iyi sonuç almak için bikaç ay öncesinden jilet yapmaya başlayın deniyo. çünkü tüyler kalınlaşmış, sertleşmiş ve koyulaşmış oluyo. cihaz bunları çok iyi görüyor. bir de ten açıksa, böyle ciltte koyu ve sert tüy en ideali (alex cihazı için). dediğin haklı bir korku ama, hormon sorunların yoksa, cilt ve tüy tipin uygunsa, yüze uygulatmıyorsan ortalama bir sürede kesinlikle sonuç alırsın. bildiğim kadarıyla daha koyu tenlerde veya daha açık renk tüylerde daha fazla etkili olan başka cihazlar var. bunları bilip de başlamak gerekiyor hayal kırıklığı yaşamamak için. sen kendi araştırmanı kendin yap derim, çünkü merkezler sırf para almak için herkese garanti verebilirler diye düşünüyorum. ben başladım ve üzerimden dünyanın yükü kalktı. bu sürecin sonunda çok olumlu sonuçlar alacağıma inanıyorum. sen de bir an önce başla ve süreç başlasın. fırsat buldukça yazıcam canım.