• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankara'da alex ile bütün vücuda lazer

sagol canım çok teşekkür ederim son bir soru ama bu tüm ankarada oturanlara gelsin bari :61: şimdi ben ilçesinde oturuyorum randevu aldım varsayarak aştiden o hastaneye en kısa nasıl gidebilirim kısa birde yol tarifi alabilirsem sevinirim şimdiden teşekkür ederimmm

aştiden bilmiyorum da, kızılay'dan gmk'dan tandoğan'dan vs. 220-221'e binersen önünde inersin. önü diyorum ama binanın arkası, patika yoldan girişe ulaşıyorsun. ama metro ile de gidiliyomuş. sanırım batıkent'te inip belediye otobüsleriyle aktarma ile aynı yerde iniliyomuş

kızlarrr ben de şeytanın bacağını kırdım ve tüm vücut alex yaptırdım. detayları daha geniş bi zamanımda paylaşıcam şimdi çoook uykum var:75:

Son düzenleme:
aştiden bilmiyorum da, kızılay'dan gmk'dan tandoğan'dan vs. 220-221'e binersen önünde inersin. önü diyorum ama binanın arkası, patika yoldan girişe ulaşıyorsun. ama metro ile de gidiliyomuş. sanırım batıkent'te inip belediye otobüsleriyle aktarma ile aynı yerde iniliyomuş

çok teşekkür ederim kızılaydan binersem deaha iyi olcak sanırım çok sağol

kızlar bende lazer yaptırmayı düşünüyorum batıkentteki yerin adını özelden msj atabilirmisiniz

Kızlar sizler ne kadar ucuza gidiyormuşsunuz öyle :26:
Kendimi kazıklanmış hissettin bir an için :37:
Ben alt , üst bacak ve koltuk altı için 2000 tl ye gidiyorum
6 seans olacak , ilk seansıma 20 gün önce gittim , yarın da 2. seansıma gidecem
Azalma var gibi gibi.. Ağda yaptırırken hiç acı hissetmiyen ben
Lazerde utanmasam acıdan ağlıyacaktım , çok canım acıdı çook hemde:59:

Bu verdiğin ücret 6seansın ücretiyse kazık falan yememişsin az bile almışlar. Bir de kızlar kötü yorumları okuduğunuzda hemen aldanmayın, çünkü forumda yazılan kötü yorumlar genelde lazer başlıkları altında söyleniyor, yani IPL'e gidip memnun olmayanalr da lazer düşüncesiyle kötü yorumlarını ekleyebiliyorlar. Size tavsiyem memnuniyetsizlik belirtenlere hangi cihazın kullanıldığını sormanız, emin olun yüzde doksanı IPL olduğunu söyler, alex konusunda memnun olmayanlarsa, ya yüz bölgesine uygulatanlar ya da sarı tüyleri olanlarla genetik veya hormonal sebeplerle etkisini göremeyenler..

kızlarrr ben de şeytanın bacağını kırdım ve tüm vücut alex yaptırdım. detayları daha geniş bi zamanımda paylaşıcam şimdi çoook uykum var:75:

Canım hayrlı olsun, benim gittiğim yere başladın sanırım? Tüm vucut derken nerelere yaptırdın, fiyat konusunda anlaşabildin mi? Gerekirse benim ismimi verebilirsin demiştim, adımı verdin mi :D

Canım hayrlı olsun, benim gittiğim yere başladın sanırım? Tüm vucut derken nerelere yaptırdın, fiyat konusunda anlaşabildin mi? Gerekirse benim ismimi verebilirsin demiştim, adımı verdin mi :D

evet canım senin gittiğin yere gittim. tüm bacak, genital ve koltuk altı 600 lira. ben vermeyecektim baştan ama, kendisi özellikle sordu biri aracılığıyla mı geldin diye o zaman söyledim

kızlar nihayet ben de başladım. tüm bacak, genital ve koltukaltına alex yaptırdım. sıfır tüylerle gitmemi söylediler. bu kadar kısa süreceğini hiç düşünemezdim. ben emla sürerek gittim. ama her yerime değil. emla 54 olmuş bu arada. bazı yerlerim hiç acımadı. bazı yerlerim de gerçekten acıdı. her yerime sürmedim gerçi. şimdi sürmediğim yerler mi acıdı tam hatırlamıyorum :D acıyan yerler de sanki birsürü sinek aynı anda ısırıyor ya da küçücük çimdikler gibi. sonrasında da tatlı bi kaşıntı oluyordu. herhangi bir yanık olmadı. bazı yerlerim çok az kızardı. onlar da hemen geçti. 1 gün su değmesin dedi. 10 gün sonrasına kontrolüm var. cildim kuru olduğu için ozanlanmış zeytinyağı ile masaj yapmamı söylediler. bu tüylerin daha çabuk dökülmesine yarayacakmış, sanırım sonuca da daha çabuk ulaştıracakmış? özellikle kontrol seansından 1 gün önce önce zeytinyağını sür, sonra duşta güzelce liflen dediler. tüyleri kısaltmadan gidecekmişim bu sefer.
işte böyle kızlar :46:

kızlar nihayet ben de başladım. tüm bacak, genital ve koltukaltına alex yaptırdım. sıfır tüylerle gitmemi söylediler. bu kadar kısa süreceğini hiç düşünemezdim. ben emla sürerek gittim. ama her yerime değil. emla 54 olmuş bu arada. bazı yerlerim hiç acımadı. bazı yerlerim de gerçekten acıdı. her yerime sürmedim gerçi. şimdi sürmediğim yerler mi acıdı tam hatırlamıyorum :D acıyan yerler de sanki birsürü sinek aynı anda ısırıyor ya da küçücük çimdikler gibi. sonrasında da tatlı bi kaşıntı oluyordu. herhangi bir yanık olmadı. bazı yerlerim çok az kızardı. onlar da hemen geçti. 1 gün su değmesin dedi. 10 gün sonrasına kontrolüm var. cildim kuru olduğu için ozanlanmış zeytinyağı ile masaj yapmamı söylediler. bu tüylerin daha çabuk dökülmesine yarayacakmış, sanırım sonuca da daha çabuk ulaştıracakmış? özellikle kontrol seansından 1 gün önce önce zeytinyağını sür, sonra duşta güzelce liflen dediler. tüyleri kısaltmadan gidecekmişim bu sefer.

hayırlı olsun
bende ankarada biyerle anlaştım tüm vücuda gidicem.sen kaç tl ye anlaştın.

nereye gittin kaça gidiyosunn tüylerini jiletlemeni filan söylemişlermiydi ben jilete karşıyımda durduk yere sonuç alamazsam kalınlaşsın istemem gelişmelerini yazarsan sevinirim bende başlamak istiyorumm :(

1.5-2 ayda bir gidiyordum ve o zaman tüylerin çok azı çıkmış oluyodu bende azalma var sanıyordum son seansa 2.5 ay aradan sonra gittim o zaman farkettim ama paket bitmişti söyledim seviyeyi biraz artırdılar falan ama oda fayda etmedi. tam tersine artırdığınıda zaten bırakınca anladım 3 ay sonra fazlasıyla çıkmaya başladı tüyler şimdi biryere gitmiyorum bakalım bi araştırıyımda öle gidicem sonuçta çok para vermek kaliteli yer odlunu göstermiyo 1500 liraya bir yıl yapan yerlere gitmedim iyisi olsun die seansına 700 lira verdim burda ama bir işe yaramadı

cihaz alex miydi canım? bana IPL gibi geldi..

arkadaşlar ben mersinde koltuk altı yaptırdım 2,5yılda tam olarak bitmedi, hormonlarla alakalıymış. Şimdi ankarada tüm vücuda gitmek istiyorum, bitene kadar tek fiyat olan yer biliyomusunuz? Meşrutiyette 900e yapan vardı ama araştırmak istiyorum ora IPL di

bitene kadar tek fiyat olan yerlere asla gitme canım. onlar lazer epilasyon değil. 900 olan yer de IPL'miş zaten. IPL lazer epilasyon değil, foto epilasyon. jel sürüp mavi ışıkla tarıyorlar. IPL'e sosyetik ağda da deniyomuş. kalıcılık süresi 5 ay kadar. yani son seanstan sonra bir daha uygulama yapılmayınca 5 ay kadar sonra tekrar çıkmaya başlıyormuş, üstelik daha yoğun olarak. bunu ruhsatsız yerler yapıyormuş daha çok zaten. yani kesinlikle uzak dur. hem zamanın, hem paran, hem de umutların boşa çıkmasın.

arkadaşlar merhaba.
dün akşam bacaklarımı makineyle alırken kesin karar verdim lazere gitmeye acıdan =) yazdıklarınızı okudum benim sorunum biraz daha büyük nerde kılsız hiç bi yerim yok nerdeyse =) giden arkadaşlar tüm bölge için fiyat alır mısınız bi de gittiğiniz yerlerin adresini verir misiniz?

canım hormonlarla ilgili bi problemin olmasın? ben tüm bacak, genital, koltukaltı için 600 verdim. cihaz alex. en iyi epilasyon cihazı bu deniyor. gittiğim merkezin adını burdan yazamıyorum çünkü yasak. özel msj atmaya da hakkım yok. olduğunda bilgilendiririm seni :)

hayırlı olsun
bende ankarada biyerle anlaştım tüm vücuda gidicem.sen kaç tl ye anlaştın.

saol canım sana da hayırlı olsun. benim tüm bacak, koltukaltı, genital 600 lira. alex cihazı ile. sende nasıl?

nereye gittin kaça gidiyosunn tüylerini jiletlemeni filan söylemişlermiydi ben jilete karşıyımda durduk yere sonuç alamazsam kalınlaşsın istemem gelişmelerini yazarsan sevinirim bende başlamak istiyorumm :(

canım batıkentte bi yere gittim ben. tüm bacak, koltukaltı, genital 600 lira. evet söylediler, 3 gün önce jiletlememi söylediler. ben iki gün önce jiletledim. hiç çıkmadı tabi. ben de arayıp bir gün sonrasına mı alsak randevuyu dedim. onlar da hayır, biz zaten sıfır olmasını istiyoruz dediler. ben yıllardır hep jilet yapıyorum zaten. o yüzden de tüylerim lazer epilasyon için çok ideal. hatta lazerde iyi sonuç almak için bikaç ay öncesinden jilet yapmaya başlayın deniyo. çünkü tüyler kalınlaşmış, sertleşmiş ve koyulaşmış oluyo. cihaz bunları çok iyi görüyor. bir de ten açıksa, böyle ciltte koyu ve sert tüy en ideali (alex cihazı için). dediğin haklı bir korku ama, hormon sorunların yoksa, cilt ve tüy tipin uygunsa, yüze uygulatmıyorsan ortalama bir sürede kesinlikle sonuç alırsın. bildiğim kadarıyla daha koyu tenlerde veya daha açık renk tüylerde daha fazla etkili olan başka cihazlar var. bunları bilip de başlamak gerekiyor hayal kırıklığı yaşamamak için. sen kendi araştırmanı kendin yap derim, çünkü merkezler sırf para almak için herkese garanti verebilirler diye düşünüyorum. ben başladım ve üzerimden dünyanın yükü kalktı. bu sürecin sonunda çok olumlu sonuçlar alacağıma inanıyorum. sen de bir an önce başla ve süreç başlasın. fırsat buldukça yazıcam canım.

canım batıkentte bi yere gittim ben. tüm bacak, koltukaltı, genital 600 lira. evet söylediler, 3 gün önce jiletlememi söylediler. ben iki gün önce jiletledim. hiç çıkmadı tabi. ben de arayıp bir gün sonrasına mı alsak randevuyu dedim. onlar da hayır, biz zaten sıfır olmasını istiyoruz dediler. ben yıllardır hep jilet yapıyorum zaten. o yüzden de tüylerim lazer epilasyon için çok ideal. hatta lazerde iyi sonuç almak için bikaç ay öncesinden jilet yapmaya başlayın deniyo. çünkü tüyler kalınlaşmış, sertleşmiş ve koyulaşmış oluyo. cihaz bunları çok iyi görüyor. bir de ten açıksa, böyle ciltte koyu ve sert tüy en ideali (alex cihazı için). dediğin haklı bir korku ama, hormon sorunların yoksa, cilt ve tüy tipin uygunsa, yüze uygulatmıyorsan ortalama bir sürede kesinlikle sonuç alırsın. bildiğim kadarıyla daha koyu tenlerde veya daha açık renk tüylerde daha fazla etkili olan başka cihazlar var. bunları bilip de başlamak gerekiyor hayal kırıklığı yaşamamak için. sen kendi araştırmanı kendin yap derim, çünkü merkezler sırf para almak için herkese garanti verebilirler diye düşünüyorum. ben başladım ve üzerimden dünyanın yükü kalktı. bu sürecin sonunda çok olumlu sonuçlar alacağıma inanıyorum. sen de bir an önce başla ve süreç başlasın. fırsat buldukça yazıcam canım.

çok sağoll ya hayırlı olsun seninkide eminim iyi sonuçlar alacaksın batıkentte hastanede olanı diyosun sanırım burdan bi arkadaş banada vermişti ismini ben ilçesinde olduğum için git gel sorun olacak ama bakalım inşallah bende ilk adımı atabilirim

çok sağoll ya hayırlı olsun seninkide eminim iyi sonuçlar alacaksın batıkentte hastanede olanı diyosun sanırım burdan bi arkadaş banada vermişti ismini ben ilçesinde olduğum için git gel sorun olacak ama bakalım inşallah bende ilk adımı atabilirim

inşallah canım :)

Back