mrb. bende ankarada ya$ıyorum ve lazer epilasyon dü$ünüyorum. yaza düğünüm var bi an önce ba$layıp bitsin istiyorum fakat nere güvenlidir bilmiyorum :2: off
benim araştırmalarım sürüyo canım uygun bi yer bulunca yardımcı olmaya çalışırım. ssule07'nin gittiği yer çok uygun geldi bana. şimdi netten ankara'daki özel hastanelerde lazer diye araştırcam.
ama ssule07cim tüm vücut 600 lira az değil mi? cihaz alex mi diye başka bi yerde sormuştum sana.
tüm vücut 600 olması imkansız bencede sanırım tıp merkezi değil orası
burdan konu$ması çok sıkıyo insan beklerken bunalıyo vallac.tesine kadar biyer bulmamz lazım bak sende ankaradaymı$sın aslında birliktede gidebilirz :)) msn verilmiyomuki burdan
ben bi polikniliğe sordum tüm vücut ki$iye göre deği$irmi$ ama 1200 1500 civarında ...
valla bilmiyorm bana öyle dediler hatta bnm arkda$ımın kuzeni yaptırıyor kızılayda bi merkeze. bakalım ya hayrlısı ... ama tek gitmektense arkda$larla gitmek daha cazip geliyo da sordum bnmle kimse gelmek istemiyosbalm gideriz tabi, de msn verilmiyosa sakata gelmeyelim silmesinler biziben de yeni üyeyim sırf bunun için girdim. özel bölgelerimi nasıl açıcamı düşündükçe fena oluyorum :18: inan sırf bu yüzden önümüzdeki ay önümüzdeki ay diye diye 2 yıldır erteliyorum. ilk seans bi geçse o kadar büyük bi yük kalkacak ki üzerimden. ama 1200 1500 de çok yaa....
sbalm gideriz tabi, de msn verilmiyosa sakata gelmeyelim silmesinler biziben de yeni üyeyim sırf bunun için girdim. özel bölgelerimi nasıl açıcamı düşündükçe fena oluyorum :18: inan sırf bu yüzden önümüzdeki ay önümüzdeki ay diye diye 2 yıldır erteliyorum. ilk seans bi geçse o kadar büyük bi yük kalkacak ki üzerimden. ama 1200 1500 de çok yaa....
valla bilmiyorm bana öyle dediler hatta bnm arkda$ımın kuzeni yaptırıyor kızılayda bi merkeze. bakalım ya hayrlısı ... ama tek gitmektense arkda$larla gitmek daha cazip geliyo da sordum bnmle kimse gelmek istemiyo
Canlarım benim önümüzdeki pazartesi kontrol seansım var, isterseniz sizler de gelin, beraber gidebiliriz.
Tabi gittiğim hastanenin yeri size de uygun düşerse. Bu arada benim dediğim ücret tek seans için, ilk üç seans için aynı fiyatı alıyorlar, sonraki seanslarda kıl yoğunluğundaki azalmalara göre fiyatı düşürüyorlar. Benim tüm vücut seansım yaklaşık 45dk sürdü, buna soyunma ve giyinme süresi de dahil:)
ayyy ke$ke öyle bi $ansımz olsa tatlım yaaa birlkte gidebilsek. özel msj atmaya rütbem yetmiyo yetseydi daha rahat konu$urduk
ben etimesguttayım :) yakınmı$ kızAynen benim de özel msj atma hakkım yok. Bahsettiğim merkez Batıkent'te siz nerde oturuyorsunuz?
ben etimesguttayım :) yakınmı$ kız
AA evet iyiymiş, pippi nerde acabaOlmadı şöyle yapalım, eğer gelmeyi düşünürseniz bir yer belirleyelim orda buluşalım, ordan birlikte gideriz hastaneye? Tabi önceden karar vermeniz lazım ki ona göre randevu almamız gerek hastaneden. dediğim gibi seans ücretine biz 600e anlaştık. İlk üç seans ki ikisi bitti benim 600er milyon veriliyo sonraki seanslar da kıl yogunluğuna göre fiyat düşüyo
kuzucuum ben bi polikinlik buldum ücreti çook hoşuma gitti ziyagökalp cd.de kızılayda. pippiyle falan ayarla$sakta oraya gitsek bari sen ücretini ödemi$sinkaçı$ın yok orası olcak muhakkak. in$allah verdiğimz paracıklara değer ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?