Lazer Epilasyon Ankara'da alex ile bütün vücuda lazer

pippi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
124
1
116
Diğer
merhaba kızlar ankara'da alex cihazı ile bütün vücuduma lazer yaptırmak istiyorum. merkez önerisi almak yasak sanırım. ben ilk etapta tecrübe almak istiyorum. ama dediğim gibi bütün vücuduna yaptıran kızlardan. bacağı, koltuk altını falan boşverin onları çekinmeden yaptırırım ama, genital bölge tamamı nasıl oluyo kafayı yiycem. hele ilk seferinde ne yaparım bilmiyorum. zaten ortalama 3 seansta bitiyomuş oralar galiba. çok özel bölgelerine yaptıran arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi yazar mısınız? yani ne kdarını açmak lazım, ne kadar sürüyor...:18:

Canım ben de tüm vücut lazer yaptırıyorum ankda, ilk seansım 1.5 ay önceydi, ikincisi de yarın olacak. Genital bölgenin tamamını açman gerekiyor, ben de ilk başta soyunurken falan cok sıkıntı cektim ama karşıdaki insna bu işi sürekli yapan biri olduğundan çok rahat ve profesyonel davranıyor. böylece bir kaç dakika sonra sen de rahatlamış oluyosun.Ben acıdan çok korkmuştum emla krem falan da kullanmadım ama sandığım kadar acı duymadım. Yani ben agda acısına dayanamamıştım ama bunda dişimi bile sıkmadım. Genital bölge için de süre bölgenin büyüklüğüne ve yoğunluğuna göre değişir, üstelik hassas bi bölge olduğundan daha yavaş ve dikkatli ilerliyor. bikini bölgesi, dudaklar ve kalça arası tamamen taranıyor. sormak istediğin başka bişi varsa cevaplayabilirim.

ssule07 cvbın için tşk ederim. sen tam aradığım kişisin. ama senin de özelden msj atma hakkın yok henüz sanırım. yoksa gittiğin merkezin ismini rica edecektim senden. kalça arası demişsin ya yani tamamen en arkaya kadar mı kastediyorsun, çatala kadar? sorarken bile nasıl ifade edeceğimi şaşırıyorum bir de bazı arkadaşlar ben yaparken gazlı bezle kapatıyorum çok özel yerleri falan diyenler var. olabilir mi böyle, ya da çok ince ip çamaşır falan giyilse? ilk seansı yaptırmadan rahatlayamayacağım sanırım canım son bi soru, tüm vücut için ne kdar ücret ödüyorsun, bi de sakıncası yoksa senin tüm vücut dediğin nereler?

mrb. bende ankarada ya$ıyorum ve lazer epilasyon dü$ünüyorum. yaza düğünüm var bi an önce ba$layıp bitsin istiyorum fakat nere güvenlidir bilmiyorum :2: off

mrb. bende ankarada ya$ıyorum ve lazer epilasyon dü$ünüyorum. yaza düğünüm var bi an önce ba$layıp bitsin istiyorum fakat nere güvenlidir bilmiyorum :2: off

benim araştırmalarım sürüyo canım uygun bi yer bulunca yardımcı olmaya çalışırım. ssule07'nin gittiği yer çok uygun geldi bana. şimdi netten ankara'daki özel hastanelerde lazer diye araştırcam.

ama ssule07cim tüm vücut 600 lira az değil mi? cihaz alex mi diye başka bi yerde sormuştum sana.

ankarada tıp merkezinde m iyaptırıyorsun canım yoksa güzellik merkezinde mi bide ne kadar diye sorsam ayıp olmaz sanırım

burdan konu$ması çok sıkıyo insan beklerken bunalıyo valla c.tesine kadar biyer bulmamz lazım bak sende ankaradaymı$sın aslında birliktede gidebilirz :)) msn verilmiyomuki burdan

tüm vücut 600 olması imkansız bencede sanırım tıp merkezi değil orası

ben bi polikniliğe sordum tüm vücut ki$iye göre deği$irmi$ ama 1200 1500 civarında ...

burdan konu$ması çok sıkıyo insan beklerken bunalıyo valla c.tesine kadar biyer bulmamz lazım bak sende ankaradaymı$sın aslında birliktede gidebilirz :)) msn verilmiyomuki burdan

ben bi polikniliğe sordum tüm vücut ki$iye göre deği$irmi$ ama 1200 1500 civarında ...

sbalm gideriz tabi, de msn verilmiyosa sakata gelmeyelim silmesinler bizi ben de yeni üyeyim sırf bunun için girdim. özel bölgelerimi nasıl açıcamı düşündükçe fena oluyorum :18: inan sırf bu yüzden önümüzdeki ay önümüzdeki ay diye diye 2 yıldır erteliyorum. ilk seans bi geçse o kadar büyük bi yük kalkacak ki üzerimden. ama 1200 1500 de çok yaa....

valla bilmiyorm bana öyle dediler hatta bnm arkda$ımın kuzeni yaptırıyor kızılayda bi merkeze. bakalım ya hayrlısı ... ama tek gitmektense arkda$larla gitmek daha cazip geliyo da sordum bnmle kimse gelmek istemiyo

Canlarım fiyat ucuz gelmiş size sanırım ama ortalama fiyatlar bu şekilde cevap beklerken de sıkılmışsınız sanırım. Ben ilk seansımı kızılayda bir polikinlikte yaptırdım ikincisinde de daha güvenli olduğunu düşündüğüm için şans eseri öğrendiğim özel bi hastanede yaptırdım. Tamamen güvenilir bir yer anlıcanız. Kullanılan cihazları nd-yag ve alex in ikisinin de birlikte uygulanabilidği tek bir cihaz ve Ankda bildikleri kadarıyla bir tek orada varmış. Cihaz da son model sanırım çünkü çok hızlı, saniyede yaptığı atış sayısı fazla olduğundan önceki gittiğim poliknliğe göre daha da detaylı ve dikkatli yapılmasına rağmen iki kat daha çabuk sürede bitti seansım.
Ben genital bölge+tüm bacaklar+yarım kol(dirsekten 4parmak yukarısnına kadar)+bıyık+göbek çevresi(çok az bi alan)+koltuk altlarına yaptırıyorum.
Henüz 2.seansı bitirdiğim için kalıcı sonuçlar olur mu bişey diyemiyorum,ama umutluyum
Genital bölgeniyi açmak konusunda ben de sizler gibi endişeliydim. Ben annemin yanında bile giyinip soyunamayan bir insanım hatta, ama sonuçları düşününce insan motive ediyor kendini. Sonuçta ordaki tüm kıllardan kurtulmuş olucaz sonsuza kadar. İnce ipli bir iç çamaşırıyla da yapılabilceğini sanmıyorum hiç. çünkü normalde bile o bölgeye uygulama yapması biraz uğraştırıcı oluyor. Kalça arası çatala kadar tamamen tarıyorlar bölgeyi, görebildikleri ne kadar kıl varsa yani.
Acı konusunda da şunu diyebilirim, ben hayatımda sadece iki kez agda yaptım genital bölgeme, acısından ölüyodum diyebilirim, ama lazerde yüksek dozdan uygulamalarına ragmen hiç sıkıntı yaşamadım,sadece birazcık dişlerimi sıktım, o da 5-6dk falan sürüyo zaten. Hem acısı çok gelirse dozu da düşürebiliyorlar söylendiğinde bilmem anlatabildim mi Biraz uzun oldu ama yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Sormak istediğiniz bişi varsa hemen sorun buralardayım msj atma hakkım olunca da özelden yerin ismini yazarım size

valla bilmiyorm bana öyle dediler hatta bnm arkda$ımın kuzeni yaptırıyor kızılayda bi merkeze. bakalım ya hayrlısı ... ama tek gitmektense arkda$larla gitmek daha cazip geliyo da sordum bnmle kimse gelmek istemiyo

Canlarım benim önümüzdeki pazartesi kontrol seansım var, isterseniz sizler de gelin, beraber gidebiliriz.
Tabi gittiğim hastanenin yeri size de uygun düşerse. Bu arada benim dediğim ücret tek seans için, ilk üç seans için aynı fiyatı alıyorlar, sonraki seanslarda kıl yoğunluğundaki azalmalara göre fiyatı düşürüyorlar. Benim tüm vücut seansım yaklaşık 45dk sürdü, buna soyunma ve giyinme süresi de dahil:)

ayyy ke$ke öyle bi $ansımz olsa tatlım yaaa birlkte gidebilsek. özel msj atmaya rütbem yetmiyo yetseydi daha rahat konu$urduk

ayyy ke$ke öyle bi $ansımz olsa tatlım yaaa birlkte gidebilsek. özel msj atmaya rütbem yetmiyo yetseydi daha rahat konu$urduk

Aynen benim de özel msj atma hakkım yok. Bahsettiğim merkez Batıkent'te siz nerde oturuyorsunuz?

ben etimesguttayım :) yakınmı$ kız

AA evet iyiymiş, pippi nerde acaba Olmadı şöyle yapalım, eğer gelmeyi düşünürseniz bir yer belirleyelim orda buluşalım, ordan birlikte gideriz hastaneye? Tabi önceden karar vermeniz lazım ki ona göre randevu almamız gerek hastaneden. dediğim gibi seans ücretine biz 600e anlaştık. İlk üç seans ki ikisi bitti benim 600er milyon veriliyo sonraki seanslar da kıl yogunluğuna göre fiyat düşüyo

kuzucuum ben bi polikinlik buldum ücreti çook hoşuma gitti ziyagökalp cd.de kızılayda. pippiyle falan ayarla$sakta oraya gitsek bari sen ücretini ödemi$sin kaçı$ın yok orası olcak muhakkak. in$allah verdiğimz paracıklara değer ...

Ne kadar ücreti canım? ben artık oraya devam etmek zorundayım die bişi yok canım, sözleşme falan olmuyo sonuçta, gittiğin seansın ücretini ödüyosun sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…