- 23 Mart 2009
- 369
- 10
- 296
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iş hala geçerliyse ben yaparım parasızlıktan ne yapcağımı şaşırdım lütfen
ben uzun zamandır güvenilir birini arıyordum sizinle iletişime geçebilirmiyiz tel yazarsanız aramak istiyorum.
iş hala geçerliyse ben yaparım parasızlıktan ne yapcağımı şaşırdım lütfen
teşekkürler...tekrar giremeyebilirim...başka birine bakalım o zaman
özelden mesaj atamıyorum ama yarım gün 40 tam gün 75 e gidiyorum eğer kesin olursa bir cavap yazın çünkü daha önce de 2-3 tane böyle dendi bi deneyelim bir görüşelim diye ama devamı gelmedi bu biz iş arayanlar için çok kötü oluyo çalışanlar işsizlerin durumunu anlamıyorlar istisnalar hariç tabi şimdiden teşekkürler
benimde ihtiyacım var bir yardımcıya ama ben ayda 2 yada 1 sefer olarak düşünüyorum sizin içinde uygun olur mu?ARKADAŞLAR EMİNİM DAHA ÖNCE KARŞILAŞTINIZ AMA İNANIN ZOR DURUMDAYIM 29 YAŞINDAYIM EVLİYİM 8-9 YILDIR EV TEMİZLİĞİNE GİDİYORUM EĞER İHTİYACINIZ YA DA YAKIN ÇEVRENİZDE İHTİYACI OLAN VARSA GÖRÜŞELİM senağlama
Merhaba hanfendi ben ankarada ev temzliihine gitmekteyim reveransda verebilirim isterseniz teldende gorusebilir burdanda gorusmek uzere iyi gunlerbenimde ihtiyacım var bir yardımcıya ama ben ayda 2 yada 1 sefer olarak düşünüyorum sizin içinde uygun olur mu?
Ücret nekdr?