mizdamiz Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2006 6.750 19 0 39 Ankara 19 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mizdamiz #1 dun gece ıkı sularında oldu gercı gun ıcınde 3 kez olmus ama gece kadar yuksek degıldı asırı korktum kendımı tutamadım valla esım zor susturdu :1no2: kucukken erzıncan 1992 depremı yasadıgım ıcın en kucuk depremde bıle tutamıyorum kendımısenağlama
dun gece ıkı sularında oldu gercı gun ıcınde 3 kez olmus ama gece kadar yuksek degıldı asırı korktum kendımı tutamadım valla esım zor susturdu :1no2: kucukken erzıncan 1992 depremı yasadıgım ıcın en kucuk depremde bıle tutamıyorum kendımısenağlama
prensesim87 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2009 163 0 96 37 Ankara 20 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mizdamiz #2 evet ya rabbim böyle afetlerle karşılaştırmasın,bende o sese sallantıya uyandım uzun süre kendime gelemedim.eyvahedigeldismileAllahım tekrarını yaşatmasın:Saruboceq:
evet ya rabbim böyle afetlerle karşılaştırmasın,bende o sese sallantıya uyandım uzun süre kendime gelemedim.eyvahedigeldismileAllahım tekrarını yaşatmasın:Saruboceq: