- 7 Ekim 2020
- 1.421
- 2.389
- 83
İnşallah gerek kalmaz canım. Bakarsın duruma göre hareket edersin.24 yaşındayım. O halde özelde iyi bir doktor aramaya başlayayım. Tabii inşallah gerek kalmaz ama…
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gerek kalmaz canım. Bakarsın duruma göre hareket edersin.24 yaşındayım. O halde özelde iyi bir doktor aramaya başlayayım. Tabii inşallah gerek kalmaz ama…
Günler geçmiyor ya vallaKızlar ya ben hastalandım. Boğazlarım çok ağrıyor. Ve sol kasıkta aşırı bir batma var bıçak batması gibi acı verecek şekilde olmaya başladı. Sabahta böyle oldu test yaptım. Gözümü kapatsam ve açtığımda 13 şubat olsa
Ay inşallah inşallah çokta umudum yok ama insan umutsuz da kalamıyor.Allah şifa versin canım yaa. Kızımda hastalanmış salgın bize de vurdu. Şimdi sırayla herkes dökülür evde
Yani bunlarin çoğu gebelik belirtisi çok umutlanmadan umutsuz da olmadan gelsin bakalım şu 13 Şubat. Yalnız pozitifleri görürseniz size güzel sevgililer günü hediyesi olur
Daha gençsin canım ama inşallah gerek kalmaz gönlüne göre olur24 yaşındayım. O halde özelde iyi bir doktor aramaya başlayayım. Tabii inşallah gerek kalmaz ama…
Ben gencim de eşimin yaşı var. Onun için çok istiyorum.Daha gençsin canım ama inşallah gerek kalmaz gönlüne göre olur
Bir daha ne zaman yapacağız ya testiGünler geçmiyor ya valla
Çok teşekkür ederim gerçekten. Peki 5 aydır olmuyor dersem gerek yok falan derler mi acaba? Özele mi gitsem direkt, neyi önerirsin?
Herkesin kendi hayatı ve kendi bileceği şey fakat sizin yaşınızda olsam bu kadar acele etmem. Ve daha 5 ay olmuş. Ben olsam sadece regl 2-3. Gün gider testleri veririm usg vs kontrollerimi olurum, vitaminlerime vs baktırır Bi engelim var mi onu öğrenirim. Varsa onun ilaçlarını vitaminlerini kullanır Bi süre daha akışına bırakırım. Haddim değil belki ama niyetim akıl vermek de değil sadece ozeller de para uğruna gereksiz tedaviler yapabiliyor bu konuda dikkatli olun acele etmeyin diye söylemek istedim. Biz de 1 yıl daha dolmadan gittik bi engel var mı öğrenelim diye. Yaşlar 30 kusur olunca tedavi denedik 2 kez catlatma tedavisi ama hormonlar beni alt üst etti. Kolay süreçler değil. İyice araştırarak ve düşünerek hareket edin ki benim kadar yıpratmayın kendinizi psikolojik olarak. Naçizane Rabbim gönlünüze göre versin hersey güzel temiz çıkar inşallah yaşım 34 şu an benim için tehlike çanları çalıyor o yüzden fazlaca stres yapıyorum mesela. 30 yaş altı olsam daha farklı olurdu ama nasip olmadı o yaşlarda evlilik yani yapacak birsey yok24 yaşındayım. O halde özelde iyi bir doktor aramaya başlayayım. Tabii inşallah gerek kalmaz ama…
Yarın evde olsam yapardım açıkçası ama nöbetteyim pazartesi bakarım muhtemelen 12.gun olur, sen de dayanabilirsen pazartesi yap ama daha garanti olur gunumuz ayni malum. Yarın fırsat bulup yapabilecek miyim bilmiyorum nobette ortam uygun olmuyor kimse bilsin de istemiyorum ortada birsey yokken. Sorup daha da geriyorlar çünkü. Elinde test varsa fazla ve Yarın yaparsan at ama foruma girip bakcam arada senin içinBir daha ne zaman yapacağız ya testi
Bu msji yeni gördüm. Kaç yaşında? O da ürolojiye gidip test versin sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız. Vitamin desteği vs alır gerekirse o daBen gencim de eşimin yaşı var. Onun için çok istiyorum.
Benim acele etmemin sebebi hem eşimin yaşının ilerlemesi hem de hayatımın çocuk yapmak için en uygun döneminde olmam. Atama bekliyorum evdeyim, işim gücüm yok. Bir de kayıptan sonra da hemen yeri dolsun istiyorum. Öte yandan da yaşım genç, görünüşe göre de sağlıklıyım acaba neden olmuyor bilmediğim bir sıkıntı varsa hemen öğreneyim istiyorum. Her şeyin en hayırlısını bilen, en hayırlı şekilde hepimize nasip etsin inşallah.Herkesin kendi hayatı ve kendi bileceği şey fakat sizin yaşınızda olsam bu kadar acele etmem. Ve daha 5 ay olmuş. Ben olsam sadece regl 2-3. Gün gider testleri veririm usg vs kontrollerimi olurum, vitaminlerime vs baktırır Bi engelim var mi onu öğrenirim. Varsa onun ilaçlarını vitaminlerini kullanır Bi süre daha akışına bırakırım. Haddim değil belki ama niyetim akıl vermek de değil sadece ozeller de para uğruna gereksiz tedaviler yapabiliyor bu konuda dikkatli olun acele etmeyin diye söylemek istedim. Biz de 1 yıl daha dolmadan gittik bi engel var mı öğrenelim diye. Yaşlar 30 kusur olunca tedavi denedik 2 kez catlatma tedavisi ama hormonlar beni alt üst etti. Kolay süreçler değil. İyice araştırarak ve düşünerek hareket edin ki benim kadar yıpratmayın kendinizi psikolojik olarak. Naçizane Rabbim gönlünüze göre versin hersey güzel temiz çıkar inşallah yaşım 34 şu an benim için tehlike çanları çalıyor o yüzden fazlaca stres yapıyorum mesela. 30 yaş altı olsam daha farklı olurdu ama nasip olmadı o yaşlarda evlilik yani yapacak birsey yok
35 yaşında. Sıkıntı olduğunu düşünmüyorum aslında kendisi inanılmaz sağlıklı bir yaşam biçimine sahip ondan genç olmama rağmen beni beşe ona katlar. Bakalım altı ay dolunca gideceğim doktora eğer yönlendirirse eşimi onun için de gideriz.Bu msji yeni gördüm. Kaç yaşında? O da ürolojiye gidip test versin sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız. Vitamin desteği vs alır gerekirse o da
Bu dediklerinde aşırı haklısın. Özele gittik. Ve tahlillerimize bakarak doktor bize size aşılama bile olmaz diyerek direkt tüp bebeğe yönlendirdi. O zaman benim yaşım 24 eşim 27 yaşında bizde daha yaşımız küçük diyerek kendimiz kürler vs yaptık. Esim ürolojinin verdiği takviyeleri kullandı. Ben de klomen kullandığım ay ikizlere hamile kaldım 3 ay sonraHerkesin kendi hayatı ve kendi bileceği şey fakat sizin yaşınızda olsam bu kadar acele etmem. Ve daha 5 ay olmuş. Ben olsam sadece regl 2-3. Gün gider testleri veririm usg vs kontrollerimi olurum, vitaminlerime vs baktırır Bi engelim var mi onu öğrenirim. Varsa onun ilaçlarını vitaminlerini kullanır Bi süre daha akışına bırakırım. Haddim değil belki ama niyetim akıl vermek de değil sadece ozeller de para uğruna gereksiz tedaviler yapabiliyor bu konuda dikkatli olun acele etmeyin diye söylemek istedim. Biz de 1 yıl daha dolmadan gittik bi engel var mı öğrenelim diye. Yaşlar 30 kusur olunca tedavi denedik 2 kez catlatma tedavisi ama hormonlar beni alt üst etti. Kolay süreçler değil. İyice araştırarak ve düşünerek hareket edin ki benim kadar yıpratmayın kendinizi psikolojik olarak. Naçizane Rabbim gönlünüze göre versin hersey güzel temiz çıkar inşallah yaşım 34 şu an benim için tehlike çanları çalıyor o yüzden fazlaca stres yapıyorum mesela. 30 yaş altı olsam daha farklı olurdu ama nasip olmadı o yaşlarda evlilik yani yapacak birsey yok
Benim acele etmemin sebebi hem eşimin yaşının ilerlemesi hem de hayatımın çocuk yapmak için en uygun döneminde olmam. Atama bekliyorum evdeyim, işim gücüm yok. Bir de kayıptan sonra da hemen yeri dolsun istiyorum. Öte yandan da yaşım genç, görünüşe göre de sağlıklıyım acaba neden olmuyor bilmediğim bir sıkıntı varsa hemen öğreneyim istiyorum. Her şeyin en hayırlısını bilen, en hayırlı şekilde hepimize nasip etsin inşallah.
İki ay önce gittim usg bakıldı, tahlillerimi testlerimi verdim. Hiçbir sorun görünmüyor, her şey yolunda dedi doktorum. Düzenli takviye kullanan spor yapan biriyim. O kadar içime de dert etmiyorum dediğim gibi ana sebebi eşimin baba olmasını istemem.
Anladım, dediğim gibi herkesin kendi hayatı ve kendine göre nedenleri var sonuçta. Bu arada inşallah atanirsiniz mesleğiniz ne merak ettim benim eşim de 36 oldu artık. Tahlil verdi birsey yok şükür. Sigara kullanıyordu bırakmıştı aylar öncesinde. Erkeklerde yaş bizdeki kadar sıkıntı olmuyor. Bizim gibi doğuştan belli Bi rezervleri olmadığı için daha şanslılar onu da kendine dert etme bence Dr a gidilip öğrenilebilir sonuçta kolayca. Benim kürtajı yapan Dr um doğal yolla Bi kez olmuş demek ki sorun yok yine olur demişti. Stres bizi çok etkiliyor bence. Zaten stres başlı başına bebeğin tutunmasına engel. Şu stresimizi kontrol altına alacak birseyler bulsak bebek de hemen arkasından olacak gibi hissediyorum ama Bi yapabilsek keske35 yaşında. Sıkıntı olduğunu düşünmüyorum aslında kendisi inanılmaz sağlıklı bir yaşam biçimine sahip ondan genç olmama rağmen beni beşe ona katlar. Bakalım altı ay dolunca gideceğim doktora eğer yönlendirirse eşimi onun için de gideriz.
Ah Yaa.. işte böyle sıkıntılar oluyor Rabbim hepimizi vicdan merhamet sahibi ve işini hakkıyla yapan kişilere denk getirsinBu dediklerinde aşırı haklısın. Özele gittik. Ve tahlillerimize bakarak doktor bize size aşılama bile olmaz diyerek direkt tüp bebeğe yönlendirdi. O zaman benim yaşım 24 eşim 27 yaşında bizde daha yaşımız küçük diyerek kendimiz kürler vs yaptık. Esim ürolojinin verdiği takviyeleri kullandı. Ben de klomen kullandığım ay ikizlere hamile kaldım 3 ay sonra
Hani doktor şunu demedi bize. Yaşınız daha küçük. Ürolojiye gidin bir süre daha bekleyin vs. Hemen tüp bebek deyince tabi bizim moraller yerde
2 tane erken 2 tane kaset test var elimde. Bilmiyorum yapabilir miyim ama pazartesiyi bekleyeceğim belki de yarın hiç belli olmaz ama pazartesi daha garanti sankiYarın evde olsam yapardım açıkçası ama nöbetteyim pazartesi bakarım muhtemelen 12.gun olur, sen de dayanabilirsen pazartesi yap ama daha garanti olur gunumuz ayni malum. Yarın fırsat bulup yapabilecek miyim bilmiyorum nobette ortam uygun olmuyor kimse bilsin de istemiyorum ortada birsey yokken. Sorup daha da geriyorlar çünkü. Elinde test varsa fazla ve Yarın yaparsan at ama foruma girip bakcam arada senin için
Dayanabilirsen pazartesi daha garanti. Sonra koyulasma takip edersin elindekilerle2 tane erken 2 tane kaset test var elimde. Bilmiyorum yapabilir miyim ama pazartesiyi bekleyeceğim belki de yarın hiç belli olmaz ama pazartesi daha garanti sanki
Aynen ben de öyle düşünüyorum birstresimi baskılayayım, kendimle ilgili olası sorunları çözeyim de eşim en son benim doktorum da öyle dedi de işte muhakkak siz de benimle aynı şeyleri içinizden gçiriyorsunuzdur. Acaba bir sorun mu var şundan mı oldu bundan mı oldu şunu yedim bunu içtim vs vs gibi şeyler doluşuyor her gece kafama. Hatta Kaybettiğim gebeliğin ultrason fotoğrafılarını görüyorum rüyamda bazen...Anladım, dediğim gibi herkesin kendi hayatı ve kendine göre nedenleri var sonuçta. Bu arada inşallah atanirsiniz mesleğiniz ne merak ettim benim eşim de 36 oldu artık. Tahlil verdi birsey yok şükür. Sigara kullanıyordu bırakmıştı aylar öncesinde. Erkeklerde yaş bizdeki kadar sıkıntı olmuyor. Bizim gibi doğuştan belli Bi rezervleri olmadığı için daha şanslılar onu da kendine dert etme bence Dr a gidilip öğrenilebilir sonuçta kolayca. Benim kürtajı yapan Dr um doğal yolla Bi kez olmuş demek ki sorun yok yine olur demişti. Stres bizi çok etkiliyor bence. Zaten stres başlı başına bebeğin tutunmasına engel. Şu stresimizi kontrol altına alacak birseyler bulsak bebek de hemen arkasından olacak gibi hissediyorum ama Bi yapabilsek keske
Sizin bat ne zamandıYarın evde olsam yapardım açıkçası ama nöbetteyim pazartesi bakarım muhtemelen 12.gun olur, sen de dayanabilirsen pazartesi yap ama daha garanti olur gunumuz ayni malum. Yarın fırsat bulup yapabilecek miyim bilmiyorum nobette ortam uygun olmuyor kimse bilsin de istemiyorum ortada birsey yokken. Sorup daha da geriyorlar çünkü. Elinde test varsa fazla ve Yarın yaparsan at ama foruma girip bakcam arada senin için
Ya ahahha çok haklısın
Sen böyle sınıf başkanı gibi oldun. Güzel oldu
Bu arada buraya bir şey yazınca senden onay gelirse kendimi kuruldan geçmiş gibi hissediyorum. Neden böyle oldu bilmiyorum
Ay geldi ay ay kaçın testleri saklayın hemen
Ay çok güldüm yaa hahahahahDün birde fufucum a dedim cümleler iyi geldi diye sabaha kadar ne olduysa. Kasıklarıma ağrı girdi çok fena strese girmeye başladım merak edip yaptım