"Ankara" Tüp bebek merkezi arastiriyorum YARDİM!!!

hilal1907

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
4.227
3.983
198
arkadaslar ankarada ozelde tup bebek merkezi arastiriyorum. Hangi merkeze gidiyorsunuz memnunmusunuz sikayetcimisiniz iyi kotu yonleri fiyatlari hakkinda bilgiler verirseniz cok sevinirim.

Merhaba bende Ankara da tüp bebek merkezi araştırıyorum. Yardımcı olup fikir verebilirseniz cok memnun olurum.
Kimse bi cevap yazmadi ki. Biraz arastirsim recai pabuccu ve timur gurganin isimlerini cok duydum ama bilmiyorum sen naptin arastirdin mi

Canim ben ankara tup bebek merkezine gittim. Doktorum kubilay beydi. Cem beyde arada bakti ama kubilay bey ilgilendi. Ben ordan cok memnundum. Cok sakin bir merkez. Doktrorda kendinden gayet emin. Ben tup bebek raporu alabildim ordayken.

Mrb arkadaşlar yaklaşık 4 senedir bebek hasreti cekiyodum.daha önce olumsuz 1 aşılama 1 tup bebek denemem oldu doktor gözümü o kadar korkuttu ki 2 denemede de... ben işlemlerden sonra 1 bucuk sene bırak tedaviyi kadın doğumcaya bile gidemedim ta ki bi yakınımdan Tolga ECEMİŞ hocamin adını duyana kadar cesaretimi toplayıp gittim kendisi o kadar kibar ve naif bir insan ki keşke daha önce gitseydim dedim ama herşeyin bi zamanı var demekki tolga hocam kişiye özel tedavi yöntemleriyle ve attığı sağlam adımlar sayesinde ikizlerime hamileyim şuan ve 9 haftalık oldular bile şükürler olsun.eger tedavinizi bi doktora sırtınızı dayayarak ona güvenerek yaptığı işlemlere acaba diyerek bakmak istemiyorsanız kesinlikle Tolga hocama gidin özel olduğunuzu her türlü hissediyorsunuz ekibi de çok iyi başarılı asistanı gözde hanım hemşiresi marina ve sekreterimiz fikriye hanım hepsi çok profosyonel calisiyo biraz uzattım ama gözünüz kapalı güvenebileceğimiz bi ekip hepsine çok tesekur ediyorum ...

Ayyy bunu okumak bana çok iyi geldi :) Tolga hocanın hastasıyımda:) kesinlikle mükemmel bir doktor 2 Adettir rahmin daha hazır değil diye(histeroskopiden dolayı) transferimi erteliyor gözüm kapalı inanıyorum kendisine. Embriyo kaliteleri neydi ve yüzde kaç tutma oranı vermişti Tolga hoca ?

Doğru zamanını bekliyordur tolga hocam ben de histereskopi olmuştum yumurta toplamayla beraber yaptı işlemi 2 kere işlem geçirmiyim diye 2 tane A kalite embriyo donduruldu ben transfer sırasında yüzde kaç tutar falan diye sormadım heyecandan ama tolga hocam tutmaması için hiç sebep yok demisti transfer sonrasi moral çok önemli olumsuz bisey düşünmemek ben hep pozitiftim çok şükür oldu darısı senin başına canim:):)

Amin inşallah aynen banada öyle yaptı, iki kere anestezi almanı istemiyorum yumurta toplama ile hallederim ben dedi bukadar ilgili, hastasına bukadar önem veren başka bir kadın Doğum doktoruyla tanışmadım ben

Kesinlikle Tolga Ecemiş...Transferimi yaptıktan sonra elimi karnıma koydu kendi elini de elimin üstüne koydu..Sev onu konuş onunla dedi..o an içime ılık ılık bişey aktı sanki.senelerce tedavi gördüm ben..böyle güzel bir insan tanımadım..Merhametli, dürüst, işinin ehli..insan huzur buluyor...Çok şükür onun vesilesiyle bebişim benimle şimdi

Maşallah, sağlıcakla kucağına al inşallah Tolga hoca ile ilgili neden bukadar az yorum var bilmiyorum , sonuna kadar iyi sözleri hakediyor. Sana kaçıncı gün embriyosu ve ne kalite transfer edilmişti?

Maşallah, sağlıcakla kucağına al inşallah Tolga hoca ile ilgili neden bukadar az yorum var bilmiyorum , sonuna kadar iyi sözleri hakediyor. Sana kaçıncı gün embriyosu ve ne kalite transfer edilmişti?
Amin canım
5.gün embriyosuydu canım inan kalite derecesini ben heyecandan sormamıstım..Ama resmini gösterip çok güzel gelişti demişti.. Sanırım sende tedavidesin şuan belli mi olur belki gelip giderken karşılaşırız

Belkide :) evet tedavim bittim, embriyolarım oluştu ama histeroskopiden kalan izin gitmesini bekliyoruz 1.5 aydır :) bu ay sanırsam transferim olur

Tetkikler için hastaneye mi gidiliyor yoksa muayenehanesinde alınıp mı gönderiliyor bir de hrs sgk anlaşmalı mı
SGK anlaşması vs hastaneyi arayıp konuşsan daha iyi olur , okadar bilgi sahibi değilim. Kan vs muayenehanede alınıyor

Merhaba arkadaşlar. ben de taşınacağım için İstanbul'daki doktorlarımı bırakacağım maalesef . şimdi de Ankara'da iyi bir tüp bebek merkezi ve gebelik takibi için iyi bir doktor arıyorum . Ankara'yı hiç bilmediğim için her türlü tavsiyeye açığım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…