• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Ankara" Tüp bebek merkezi arastiriyorum YARDİM!!!

Arkadaşlar merahaba bende tüp bebek hastasiyim ankara memorial hastanesinde aygül hocadan çok memnunum işini çok iyi bilen bi doktor ALLAH'IN izniyle hastalarıyla birebir ilgilenen çok naif bi insan ekibide çok iyi ben 5 yıllık evliyim ankarada bi çok doktora gittim devlette ve özelde hiçbir doktor hastalığımın ne olduğunu bilmeden doğum kontrol hapı verip başından savdı ama aygül hocam ilgilendi benimle hastalığımın polikistik over olduğunu nasil bi yol izlememiz gerektiğini anlatti ve tüp bebek hazirliğina başladik ilk deneme başarili oldu RABBIM'IN izniyle ama 5+5 te düşük oldu... şuanda dondurulmuşlarla ikinci transferimi oldum ALLAH'IN izniyle bugün 8. günüm idrarda pozitifi gördüm RABBIM'E şükürler olsun INŞAALLAH RABBIM ümmet-i muhammedle beraber kucağimiza almayi nasip etsin sağlikli sihhatli bir şekilde...Yanı dicem o ki ankara memorial prf. dr. Aygül hocadan çok memnunum ve tavsiye ederim ALLAH ondan razı olsun...

Gerçi RABBIM istedi mi hangi tüp bebek merkezi olursa olsun verir yeter ki RABBIM ol desin ama herşeyede bir vesile lazım inşaallah aygül hocamda sizlere vesile olur

kızlar bende ankarada merkez araştırıyordum acaba istanbula mı gitsem diyordum sonra bahçecinin ankarada açıldığını duydum hemen görüşme randevusu aldım selen hanımdan çok tatlı bir doktor alternatif düşünenler için aklınızda bulunsun

Back