Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

kızlar birde 32. haftada rapor alan arkadaslar size bir sorum var,
sgk sitesinden cıktı olarak verdiler bana calisabilir raporunu isyerine ver bunu dediler biz sisteme girdik dediler, bunun disinda birsey yapmam gerekiyormu? bizim tamda 2 gun once sekreterimizi isten cıkarttilar, o yuzden kimse birsey bilmiyor, internetten baktigimda bir sürü is gözüküyordu vizite kagidi sgk ya elden basvuru fln filan , bu cıktıyı vermem yetecekmi yani?

offf canım deli gibi gordiona gitmek istiyo cumartesi bi kaçamak yapsam da küçük sevgilime hediye alsam büyüğe almıcam

kızlar dönence kıyafet filan alacak olan varsa gordionda 2. katta all for kids diye bi mağaza var asıl adı smym mi ne öyle bişiy herşey yarı fiyatına biz 120 liralık dönenceyi 60 tlye aldık disneyin tulumları filan var hepsi yarı fiyatına 10tlye geliyor yarın son sanırım indirim haberiniz olsun

Dünakşam ayrıntılı ultrasyona girdim aydan hoca baktı ama maalesef bebeğimin sol beyninde 11 mmlik sıvı gördü araştrılması lazım dedi emar amniyosentez yapılıcak kızlar nolur dua edin sıvı kendiliğinden küçülsün yok olsun allah hepimizin yardımcısı olsun

İnşallah tez zamanda sıvı yok olur canım, stres yapmamaya çalış, bol bol dua et. Allah'ım yardımcınız olsun ben de dua edeceğim size.

İnşallah yok olur. Biliyorum kafayı takmamak çok zor ama bol bol dua et ve iyi düşün.

Weewell Soğuk Buhar Üfleyici whc730
whc 750 mi? hangisi seninki?
[/QUOTE]

Babymall deki indirimden ben de loobex buhar makinesini aldım. Sağlık sektöründe çalışan bir arkadaşım önerdi. 1 haftadır kendim için kullanıyorum yatak odasında ve memnunum. Uzaktan kumandalı, sıvı kaçışı falan yok. İstediğin zaman çalışması ya da durması için ayarını yapabiliyorsun.

Weewell Soğuk Buhar Üfleyici whc730
whc 750 mi? hangisi seninki?

Babymall deki indirimden ben de loobex buhar makinesini aldım. Sağlık sektöründe çalışan bir arkadaşım önerdi. 1 haftadır kendim için kullanıyorum yatak odasında ve memnunum. Uzaktan kumandalı, sıvı kaçışı falan yok. İstediğin zaman çalışması ya da durması için ayarını yapabiliyorsun.[/QUOTE]

hic yeri su yapmadimi? islaklik nem fln? saol canım bakiyim bi hemen

cok fena hastayim kizlar, atesim 38den asagi düsmüyor boynumda ödem oldu ellerimde sis, tansiyonum dün 14 9 oldu, sonra düstü hemen askin bey 14 olunca haber ver demisti ama gece 2ydi arayamadim, hic iyi degilim iyilesemiyorum tabi ki calisabilir raporu aldigim icin istirahat raporunu kullanamiyorum, cok fenayim cok hareketleride azaldi bebisin

Çok
geçmiş olsun canım ateşine dikkat et bebeği etkilemesin antibiyotik felan kullan gerekirse

Hay Allah geçmiş olsun canım yaa, çalışabilir raporu iptal edilemiyor mu ki? İnşallah tez zamanda iyileşirsin bol bol su iç. Ben iki haftadır çalışmıyorum. Pazartesi günü de 32.hafta iznimi alacağım. Bu soğuklar beni fena çarpardı grip bile olsam astımımı tetikliyor

3 günlük rapor verdiler de o calisabilir raporunu bozuyormus iptal ettik, haftaya persembe randevumuz var haftasonu toparlayamazsam p.tesi sabahi gidicem yok toparlasam persembe gidip alicam raporumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…