Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

codulu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
1.184
65
318
Ankara
Kızlar kafam o kadar karısıkki anlatamam. Koru hastanesinin methini duydum. Yeni doğan yoğun bakım ünitesininde bulunması nedeniyle orayı tercih edeceğim gibi. Balgat ve Sizncan daki fiyatlar arasındaki farkı duyunca sincanı uygun buldum. ama hala kafam karısık. Eltim 2 hafta önce akropolde doğum yaptı. 9 saat suni sancı sonunda sezeryan ile doğum yaptı. Ki bu arada 2 defa epidural yanlış takıldı. Onun doğumu gözümü korkuttu. Hastane cok guzel sancı odaları tek kişilik, odalar cok geniş olmasada yeterli ama yeni doğan yogun bakım unitesinn adı var kendi yok. Bi sıkıntı olsa baska yere gönderiyorlar. Bilgi hastanesininde fiyatı uygun geldi bana. İkili testi orada yapayım dedim. Demez olaydım. Test sonucumu kaybettiler. İki gundur buldurmaya ugrasıyuoruz. Mahvolduk yani. Neden ucuz oldukları anlaşıldı. Sakın gitmeyin oaraya. Sincan koruda Meltem hanıma gidiyorum. DOktorumun ilgi alakası guzel. Yeni başladı oarada. Daha önce aksamları part time oradaydı. Bikaç sorum olacak sizlere?

Koruda doğum ve sancı odaları nasıl?
3 boyutlu renkli ultrasonlar extra paralı mı bakıyorlar?
Doktorum telefon numarasını vermedi. Genel politika bu şekilde mi?

canım bende sincan koruya gidiyorum seda hanıma bendede sadece hastanenin numarası var sanırım direk numara vermiyolar dahili numarasını verdi sadece.bu arada özel hastanelere zam geldi koru da da fyatlar arttı bilgin olsun.

Şimdi aradım canım evet zamn gelmiş normal ve sezeryan 1500 Tl epidural 300 tl olmus. Muayene uzretlerine de geldi. Benim doktorum en son gittiğimde verdi numarasını. Eşim istedi. Canım sen dogum ve sancı odalarını gordun mu gezme fırsatın oldu mu?

gezmedim canım cesaretim yok henüz gezmeye :))kasımda gidicem ben o zaman isterim olmadı numarasını bu zamana kadar lazım olmadı ama son aylarda lazım olacaktır illaki 57 lira olmuş muayne ücretide.hayırlııs ile doğum yapalımda canım gerisi önemli değil inşallah memnun kalırız hastaneden..

merhaba, ben de ankaradayım ve akropole gidiyorum. sakıncası yoksa akropolde doğum yapan eltinizin doktoru kimdi öğrenebilir miyim? doğum için henüz kararımı vermedim araştırıyorum ben de. sincan korudan da memnun kalırsanız tekrar yazar mısınız benim de evime yakın, orayı da düşünebilirim.

tam hatırlamıoyorum ama turbanlı bi bayandı. Ama ebru hanım değil diğeri. Sincan korudan şimdilik memnunum. Mesela ayrıntılı ultrasona prof gelecek ve sadece 175 tl. Diğer hastanelerde daha fazla hele prof fiyatları ucmus durumda. Ayrıca akropolde bir problem olması durumunda mudahale edebilecek techizatları yok. kendileri söyledi bana.

umarım canım bende gezmedim nedense hep unutuyorum. bide işten izin alıp gittiğim için fırsatım olmuyo nedense.

ama doğumdan sonra mutlaka anlatırım hastaneyi

çok teşekkür ederim cevabınız için, benimki ebru hanım kendisinden memnunum şimdilik. tabi erken daha. detaylı ultrason için kızılayda bir doktor varmış muayenehanesi olan, ona gitmeyi düşünüyorum vakti gelince.ama siz memnun kalırsanız uygunmuş fiyatı, paylaşırsanız sevinirim gelişmeleri.

tab,iki yazarım canım benimki 6 aralkda olacak. O zamana kadar yaptırmamıs olursan tabi:)

Evet yaa Koruya gidip de Seda hanımdan memnun kalanlar yazsın lütfen....

gosterilen muamele ve fiyat bakimindan en iyisi hangisi sizce kizlar. sincan lokman hekim hastanesimi? sincan koru hastanesimi ?

ben iki hastaneyede gittim muayene ve ilgilenme açısından sincan koru. inş. doğumda da öyle olur. doğum yapan arkadaşlar yazarsa çok iyi olur, bilgi sahibi oluruz

ben iki hastaneyede gittim muayene ve ilgilenme açısından sincan koru. inş. doğumda da öyle olur. doğum yapan arkadaşlar yazarsa çok iyi olur, bilgi sahibi oluruz

ins canim. bende dusunuyorumda yorum yapan yok :) hangi doktora gidiyosun

Ahmet beye gidiyorum memnunum inş. doğum dada memnuniyetim devam eder. sen kime gidiyosun canım

Ahmet beye gidiyorum memnunum inş. doğum dada memnuniyetim devam eder. sen kime gidiyosun canım

ben daha yeniyim henüz doktor hastane seçmedim. şuan yakın diye devlet hastanesine gidiyorum. durumum netleşince hastane doktor seçmem lazım diye şimdiden araştırmaya başladım . o hastaneden ümit beyide çok övüyolar da ben gidip fiyatı da sormam lazım pahalı olursa gidemem.

ümit bey balgat koruda. ve balgat sincana göre hem muayene hem doğum fiyatları daha pahalı diye biliyorum

balgata gidemem zaten uzak. buranin fiyatlarini biliomusun muayeneler ikili uclu taramalar dogum falan nekadarki ssk ile anlasmali olunca uygun olur diye dusunuyorum

sincanda muayene ücreti 57 tl ödüyorum tarama testlerimi başka bir hast de yaptırmıştım oraya 30 tl ödemiştim daha sonrasında hastane değiştirdim. Tahlillere cüzi bi ücret ödeniyor. İdrar tahliline 2,5 tl ödediğimizi hatırlıyorum. şeker testine 27 tl ödedik. Ayrıntılı ultrason hastane 175 tl demişti fakat biz birz geç kaldığımız için aydan hn yönlendirdiler 350 tl ödedik. Yılbaşından önce doğum fiyatlarını sorduğumda 1500+ 300 epidural demişlerdi değişiklik olmadıysa. ve kendi drun doğuma giriyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…