- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Anneşik süperr uykusuzluk kusmuk kaka bezi açılınca suratımıza işemmesi filan ama gerçekten süpernasılsınız canım nasıl gidiyo annelik ? bebiş nasıl ?
Ben 32'de çıkıyorum canım hatta 2 hafta için okula başlamamak için bu önümüzdeki iki hafta rapor alacağım. Ders yüküm ağır 3 okula birden derse giriyorum daha da ağırlaşıp erken doğum riski yaşamak istemiyorum.çalışan anneler sizce 32. hafta izne çıkılmalımı yoksa 37. demi ciksam karar veremedim siz ne yaptiniz
Kurban olurum onların kusmasina da, isemesine de...Anneşik süperr uykusuzluk kusmuk kaka bezi açılınca suratımıza işemmesi filan ama gerçekten süper
canım tabi burda senin sağlık durumun , kendini nasıl hissettiğin çok önemli , iyi isen bence devam et çalışmaya ben halen ediyorum ve kısmetse 37 de ayrılacağım , bu haftayı saymazsak 1 haftam kaldı , artık ağrılarım fazlalaşmaya , ağırlaşmaya başladım ama 1 hafta daha dayanırım diyorum ,
Ben 32'de çıkıyorum canım hatta 2 hafta için okula başlamamak için bu önümüzdeki iki hafta rapor alacağım. Ders yüküm ağır 3 okula birden derse giriyorum daha da ağırlaşıp erken doğum riski yaşamak istemiyorum.
Şirketse izin işi zor tabi, ben almasam da yaz tatilime denk gelip yanacak birçoğu. .. o yüzden dedim canım sen kendini iyi hissediyorsan git. Sıkılma konusuna gelince şimdiden patladım ama martta annem gelecek ve ben bebek hazirligini hep erteledim martta onunla oyalanirim diyorum.saglık durumum simdilik iyi, daha dogrusu 8 ay boyunca hic bisey yasamadim bi gecen hafta tansiyonum yükseldi bir gün, bu haftada bir gün boyunca bel agrisi cektim ama onun disinda bir sıkıntım yok, maas durumunu dusunuyorum sadece, sirketle konusup maasimi verin ben sgkdan alinca size veririm dicem ona gore ayarlicam sanirim iznimi
32 bana cok erken geldi evde cok sıkılırım diye düsünüyorumama bi yandan da yeter ya sabah kalkmak istemiyorum diyorum karar veremedim henuz. 37 de cikarsamda cok az zaman kaliyor belki 35 de cikarim felaket kararsizim :)
hem korkuyorum , hem hevesleniyorum ne güzelAnneşik süperr uykusuzluk kusmuk kaka bezi açılınca suratımıza işemmesi filan ama gerçekten süper
canım maaşını normal alıyosun , çalışmaya devam ediyosun sonuç da, iyisin madem alma izin sıkılırsın evde , çünkü gezsen olmuyo , temizlik yapsan olmuyo yat yat zaman geçmiyor , baktın kötü oluyosun kaçıncı haftada istersen başlat iznini ,saglık durumum simdilik iyi, daha dogrusu 8 ay boyunca hic bisey yasamadim bi gecen hafta tansiyonum yükseldi bir gün, bu haftada bir gün boyunca bel agrisi cektim ama onun disinda bir sıkıntım yok, maas durumunu dusunuyorum sadece, sirketle konusup maasimi verin ben sgkdan alinca size veririm dicem ona gore ayarlicam sanirim iznimi
32 bana cok erken geldi evde cok sıkılırım diye düsünüyorumama bi yandan da yeter ya sabah kalkmak istemiyorum diyorum karar veremedim henuz. 37 de cikarsamda cok az zaman kaliyor belki 35 de cikarim felaket kararsizim :)
yanni bazı geceler ben de diyorum acaba yapmasa mıydım diye de iş işten geçti artıkhem korkuyorum , hem hevesleniyorum ne güzel
çok şükür yaaaaaaaa özellikle altını açınca çiş yapıorKurban olurum onların kusmasina da, isemesine de...
ayyy çok yeniymiş evliliğin kaç yaşındasın ? bizimki planlı programlı ince ince hesaplanarak oldu, sırf yaşımdan dolayı yoksa bana kalsa 3-5 sene daha yapmazdım , ama sen istediğin kadar plan yap hesapta olmayan şeyler çıkıyormuş , uykunun deposu yok tatlım ya , yemek gibi miğden boşaldımı geri acıkıyosun ,yanni bazı geceler ben de diyorum acaba yapmasa mıydım diye de iş işten geçti artık
bi de bizim planlı bi bebek diildi korunurken geldi daha evliliğimin 8. ayında ulan dedim dün gece keşke yıllarca hayvan gibi ayı gibi uyusaymışım da uykuya bi doysaymışım
Şirketse izin işi zor tabi, ben almasam da yaz tatilime denk gelip yanacak birçoğu. .. o yüzden dedim canım sen kendini iyi hissediyorsan git. Sıkılma konusuna gelince şimdiden patladım ama martta annem gelecek ve ben bebek hazirligini hep erteledim martta onunla oyalanirim diyorum.
canım maaşını normal alıyosun , çalışmaya devam ediyosun sonuç da, iyisin madem alma izin sıkılırsın evde , çünkü gezsen olmuyo , temizlik yapsan olmuyo yat yat zaman geçmiyor , baktın kötü oluyosun kaçıncı haftada istersen başlat iznini ,
çalışmak senin yasal hakkın dr sana çalışabilir yazısı yazacak , sgk ya gönderecek , sen işine devam edeceksin o kadar , şimdikinden farkı yok maaşında sigortanda devam edecek ,
en azından zamannda uyudum diye pişman olmazdım ahahaha 25 yaşındayım 2013 temmuzda evlendimayyy çok yeniymiş evliliğin kaç yaşındasın ? bizimki planlı programlı ince ince hesaplanarak oldu, sırf yaşımdan dolayı yoksa bana kalsa 3-5 sene daha yapmazdım , ama sen istediğin kadar plan yap hesapta olmayan şeyler çıkıyormuş , uykunun deposu yok tatlım ya , yemek gibi miğden boşaldımı geri acıkıyosun ,
Melegim ters duruyor sezeryan olacak son 11 günAmin cnm normal dogum mu düşünüyosun şimdilik
Melegim ters duruyor sezeryan olacak son 11 gün
Sende mi hüseyin hocanin hastasisin bizim 18 subatta allah nasip edersehayırlısı bakalım ....benimde sat`a göre son 10 gün ..normale musait şimdilik ama ne olur bilinmez ...
Evet canim allah kurtarsin hepimizi hayirlisiyla alalim bebislerimizi kucagimizaYok cnm meltem hnm ın hastasıyım ..benım de o aralar kritik zamanlar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?