• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

[/QUOTE] hic yeri su yapmadimi? islaklik nem fln? saol canım bakiyim bi hemen[/QUOTE]

Öncelikle geçmiş olsun :( Daha iyisindir umarım. Ateşin düştü mü?

Yok, hiç bi yerde tek zerre su, nem ya da ıslaklık görmedim. ki benim de burnum 10 gündür tıkalı sürekli çalıştırıyorum cihazı, bi sızıntısı yok.

Kızlar 40 çıkınca kontrole giden olduğu aranızda. Aşkın bey kırkın çıkınca gel rahme bakalım doğum kontrol yöntemlerini konuşalım demişti ama ben gidemedim daha. Gelenden gidenden fırsatın olmadı sizce cçok gereklimidir gitmesem rahimde filan birşey varmıdır acaba.

Kızlar 40 çıkınca kontrole giden olduğu aranızda. Aşkın bey kırkın çıkınca gel rahme bakalım doğum kontrol yöntemlerini konuşalım demişti ama ben gidemedim daha. Gelenden gidenden fırsatın olmadı sizce cçok gereklimidir gitmesem rahimde filan birşey varmıdır acaba.
Canım bence git ben ikisindede gitmiştim kontrole

hic yeri su yapmadimi? islaklik nem fln? saol canım bakiyim bi hemen[/QUOTE]

Öncelikle geçmiş olsun :KK43: Daha iyisindir umarım. Ateşin düştü mü?

Yok, hiç bi yerde tek zerre su, nem ya da ıslaklık görmedim. ki benim de burnum 10 gündür tıkalı sürekli çalıştırıyorum cihazı, bi sızıntısı yok.[/QUOTE]
saol canım atesim düstü, öksürük kaldi cok fena oyle bi öksürüyorum ki cigerlerim parcalaniyor resmen :( bende whc 730 aldim 150den 105e düsmüs 3 gundur kullaniyorum bi sıkıntı yok ondada :)

cok fena hastayim kizlar, atesim 38den asagi düsmüyor boynumda ödem oldu ellerimde sis, tansiyonum dün 14 9 oldu, sonra düstü hemen :KK43: askin bey 14 olunca haber ver demisti ama gece 2ydi arayamadim, hic iyi degilim iyilesemiyorum tabi ki calisabilir raporu aldigim icin istirahat raporunu kullanamiyorum, cok fenayim cok :KK43: hareketleride azaldi bebisin :KK43:
kızlar birde 32. haftada rapor alan arkadaslar size bir sorum var,
sgk sitesinden cıktı olarak verdiler bana calisabilir raporunu isyerine ver bunu dediler biz sisteme girdik dediler, bunun disinda birsey yapmam gerekiyormu? bizim tamda 2 gun once sekreterimizi isten cıkarttilar, o yuzden kimse birsey bilmiyor, internetten baktigimda bir sürü is gözüküyordu vizite kagidi sgk ya elden basvuru fln filan , bu cıktıyı vermem yetecekmi yani?

Canım öncelikle çok geçmiş olsun,

SGK işini halletinmi? sana küçük bir önerim olacak, muhasebe departmanını mutlaka bilgilendir, sonra hata yapıyorlar, ertelemeli rapor alıyorsun ancak onlar sistemde aldığın tarihi gördüğü için işlem yapıyorlar . sen üzerine basa basa izine ayrılacağın tarihi belirtmeyi unutma ;)

SGK işini halletinmi? sana küçük bir önerim olacak, muhasebe departmanını mutlaka bilgilendir, sonra hata yapıyorlar, ertelemeli rapor alıyorsun ancak onlar sistemde aldığın tarihi gördüğü için işlem yapıyorlar . sen üzerine basa basa izine ayrılacağın tarihi belirtmeyi unutma :KK66:
simdi aradim sordum da sgk sistemi hata veriyor yogunluk var ben sana yarin doneyim dedi muhasebeci :( umarim bir sorun cıkmamistir acaba hastaneyi mi arayip sorsam raporu geri cektiniz mi eminmisiniz diye :o bu aralar herkeste sorun oluyor fln dediler bide iyice insanin icine kurt dusuruyolar :(

SGK işini halletinmi? sana küçük bir önerim olacak, muhasebe departmanını mutlaka bilgilendir, sonra hata yapıyorlar, ertelemeli rapor alıyorsun ancak onlar sistemde aldığın tarihi gördüğü için işlem yapıyorlar . sen üzerine basa basa izine ayrılacağın tarihi belirtmeyi unutma :KK66:
acaba sgk online islemlerden biz kontrol edebiliyormuyuz?

Merhaba arkadaslar...sincan koru yeni dogan servisi nasil tam tesekkullu mu olasi bir erken dogumda ya da Allah korusun olumsuz bir durumda yeni dogan servisi yeterli mi.yoksa son anda bebegi kabul etmeyip devlet hastanesine mi yonlendiriyorlar.bilgisi olan var mi?

Merhaba arkadaslar...sincan koru yeni dogan servisi nasil tam tesekkullu mu olasi bir erken dogumda ya da Allah korusun olumsuz bir durumda yeni dogan servisi yeterli mi.yoksa son anda bebegi kabul etmeyip devlet hastanesine mi yonlendiriyorlar.bilgisi olan var mi?
merhaba, tam tesekküllü hic bir yere yollamiyorlar diye biliyorum, hatta hastaneyi tercih etme sebebimdi, balgat kısmında yoktu yogun bakim ordaki bebekleride sincana getiriyorlardi

merhaba, tam tesekküllü hic bir yere yollamiyorlar diye biliyorum, hatta hastaneyi tercih etme sebebimdi, balgat kısmında yoktu yogun bakim ordaki bebekleride sincana getiriyorlardi[/Q
merhaba, tam tesekküllü hic bir yere yollamiyorlar diye biliyorum, hatta hastaneyi tercih etme sebebimdi, balgat kısmında yoktu yogun bakim ordaki bebekleride sincana getiriyorlardi
Cevabiniz icin tesekkurler. Ins bi sıkıntı yasamayiz

acaba sgk online islemlerden biz kontrol edebiliyormuyuz?
Merhaba Canım, kusura bakma siteye giremedim bayadır, biz kontrol edemiyoruz ama şöyle birşey yapabiliriz, sgk sitesine gir ve günlerine bak, eğer muhasebeciniz iznini onayladı ise günlerin eksik çıkacaktır ;)

ben artık dayanamıyorum yarina calisamaz raporumu aliyorum hazır cocuksuz bir anneyken rahatca uyucam kalkcam film izlicem tatil yapcam :(

Merhaba Canım, kusura bakma siteye giremedim bayadır, biz kontrol edemiyoruz ama şöyle birşey yapabiliriz, sgk sitesine gir ve günlerine bak, eğer muhasebeciniz iznini onayladı ise günlerin eksik çıkacaktır :KK66:
a-a gözümün önündeki yazini gormemisim ya :)
konusabildim dün muhasebeyle 19 marta kadar calisabilir raporumu gordu sonunda ama ben onu yarin bozuyorum kesin kararliyim :)

Back