En son gittiğimde 92 tl verdimmerhaba muayene ücreti ne kadar acaba
Ben elvanknetteyim elvankent çarşısında görmüştüm bebek şekeri felanda satıyolar postanenin üst katındaEtimesgut elvankent civarında oturan bebek kapi süsü tül fln alabileceğim yer bilen varmı acaba
Hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah :) spinal nasıldı iğneyi yaparken acı oldumu sonda taktılarmı baş ağrısı felan oldumu ameliyat sırasında nasıldı hissettinmi gördünmü bişeyler ay çok soru sordum kusura bakma :)Arkadaşlar merhaba,
05 Mart günü doğum yaptım , Öncelikle Aşkın Bey'in ilgisinden dolayı çok ama çok teşekkür ederim, Spinal sezeryan ile oldu doğum ,ameliyathanedeki herkes ve gündüzdeki hemşireler çok ilgiliydi, detay olarak sormak istediğiniz birşey olur ise gecikmelidir olsa cevap verebilirim , malum bebek ile alışma sürecine giriyoruz :))
Hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah :) spinal nasıldı iğneyi yaparken acı oldumu sonda taktılarmı baş ağrısı felan oldumu ameliyat sırasında nasıldı hissettinmi gördünmü bişeyler ay çok soru sordum kusura bakma :)
Arkadaslar sezaryende hastanede ne kadar kaliniyor ?
Canım aksi birşey olmadıktan sonra 1 gün kalıyorsun , gazını çıkarınca hemen taburcu
Çok teşekkür ederim, hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah, iğneyi yaparken çok birşey hissetmiyorsun ve hemen uyuşmaya başlıyorsun , sonrasında dokunmayı hissedersin dediler ama ben heyecandan belkiDe hissetmedim :)) hatta korkmuştum hissedeceğim diye , ben genel olsun istiyorum vazgeçtim diye söyledim Aşkın Bey eğer hissedersem söz uyutacağım seni dedi :)) zaten dediğim gibi Başımda her sorumu yanıtlayan biri vardı :)) onun haricinde Bebeğin o ilk suyu atış sesi ilk ağlayışı, getirdiklerindeki o pis hali bile muhteşem bir duyguydu :) evet baş ağrısı çekiyorsun ve kişiye göre Değişiyor Ağrı geçiş zamanı , ama dediğim gibi bence herşeye değiyor:)) ha siz spinal yerine epidural olabilirsiniz o baş ağrısı yapmıyormuş ama tam bilmiyorum
Çok teşekkür ederim, hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah, iğneyi yaparken çok birşey hissetmiyorsun ve hemen uyuşmaya başlıyorsun , sonrasında dokunmayı hissedersin dediler ama ben heyecandan belkiDe hissetmedim :)) hatta korkmuştum hissedeceğim diye , ben genel olsun istiyorum vazgeçtim diye söyledim Aşkın Bey eğer hissedersem söz uyutacağım seni dedi :)) zaten dediğim gibi Başımda her sorumu yanıtlayan biri vardı :)) onun haricinde Bebeğin o ilk suyu atış sesi ilk ağlayışı, getirdiklerindeki o pis hali bile muhteşem bir duyguydu :) evet baş ağrısı çekiyorsun ve kişiye göre Değişiyor Ağrı geçiş zamanı , ama dediğim gibi bence herşeye değiyor:)) ha siz spinal yerine epidural olabilirsiniz o baş ağrısı yapmıyormuş ama tam bilmiyorum
Senin de az kaldı canım ya valla merakla ben bile bekliyorum.. hayırlısı ile kurtul inşallah. . Sezeryan deil değil mi senin normal doğum için bekliyosun sanırımCanim benim şimdi farkettim hayırlı olsun yaaa kurtulmussun sevindim yaa insallah bende biran önce kurtulurum beklemek çok sıkıcı
Canım çok teşekkür ederim , darısı sana inşallah, ama beklemek sıkıcı deme yaa o ayrı bir güzelll :))Canim benim şimdi farkettim hayırlı olsun yaaa kurtulmussun sevindim yaa insallah bende biran önce kurtulurum beklemek çok sıkıcı
Bebeğiniz hayırlı olsun.. Allah sağlıklı sihhatli ömür versin.. size de çok geçmiş olsun
Sanirim ilk Bebeğiniz. .?
Ameliyat sonrası kolay ayaklandız mi ameliyat yeriniz nasıl? Aşkın neyle doğum yapan pek fazla kişi yok sonu merak ediorum açıkçası
Çok teşekkür ederim , âmin Allah cümlemizin Bebeğini korusun,
Evet ilk bebeğim, ameliyat sonrası ben çok çabuk ayaklandım çok şükür bir sıkıntım olmadı , 6 saat sonra Yürüdüm , ameliyat yerim gayet iyiydi acı hissetmedim, (ki ben daha önce miyom ameliyatı olmuş biri olarak bu ağrılar onun yanında sinek ısırığı gibi kalıyor, )tabi herkesin Ağrı Eşiği farklıdır, Aşkın Bey çok iyi bir Dr bu konuda sıkıntın olmasın
Çok sevindim yaa..
Myom ameliyatı ilk dogumla beraber bende geçirdim.
Ilk hamileligim de myom vardı bende riskliydi Prof. Dr aydan biri ile hem doğum Sezeryan la beraber de 7 cm lik myomum alındı.. Bu Gebeligim in başından beri aşkın hocaya gidiodum ayrıntılı ya zaten aydan hoca girio die direk onun muayenehanesine gittim 2 aydır..
Ama bu ay ki kontrolü de tekrar aşkın beyle doğuma kadar devam etmek istiyorum inşallah..
Hayırlısı bakalım 3 dur rüyamda aşkın hocayı görüyorum ne kadar taktiysam kafama
Teşekkür ederim cevabın için canım saol
Bugüne kadar hep normal diye konuştuk ama sabah gidiyorum doğuma yönelik bir muayene olacak bakalım yarın haber veririm durumu :)Senin de az kaldı canım ya valla merakla ben bile bekliyorum.. hayırlısı ile kurtul inşallah. . Sezeryan deil değil mi senin normal doğum için bekliyosun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?