- 3 Aralık 2013
- 501
- 119
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Aşkın hocaya bugün sordum canım bana şeker yüklemesi yapılmamıştı. Normal kan ve idrar tahlilini iki kere yaptı. 32. Haftada Açlık Kan Şekerine bakalım demişti daha önce. Bugün de 32. hafta randevumuza gelirken aç geleyim mi hocam AKŞ bakacak mısınız dedim, sevinirim dedi.kızlar 32.hafta randevusunda extra yapilan bir test veya baska birsey varmi ?
Çok az kalmış canım ya çok heyecanlı...hanımlar günümüzü aldık hayırlısıyla 18 şubatta meleğim bizimle :)
canım hayirli olsun sezeryanmı seninde?hanımlar günümüzü aldık hayırlısıyla 18 şubatta meleğim bizimle :)
amin inşallah canım darısı sizlere :)Çok az kalmış canım ya çok heyecanlı...Hayırlısıyla doğsun inşallah.
bana seker taramasi yapildi bisey yapilmaz o zaman sanırımBen Aşkın hocaya bugün sordum canım bana şeker yüklemesi yapılmamıştı. Normal kan ve idrar tahlilini iki kere yaptı. 32. Haftada Açlık Kan Şekerine bakalım demişti daha önce. Bugün de 32. hafta randevumuza gelirken aç geleyim mi hocam AKŞ bakacak mısınız dedim, sevinirim dedi.
evet canım sezeryan ama meleğim ters olduğu içincanım hayirli olsun sezeryanmı seninde?
hic normal doguma denk gelmedim hala daha![]()
anladım canım, hayirlisi olsun tekrar, bakalim bizim ki ne durumda 1 aydir görmüyoruzevet canım sezeryan ama meleğim ters olduğu için
Sen alışverişleri de çoktaan tamamladın tabi sıkılıyorsundur şimdi ben beşik ve bebek arabası dışında hiçbir şey almadım henüz annem gelecek Mart'ta onunla yapabiliriz inşallah. Çantam falan da hazır değil inşallah zamanında gelir bıdığım. Gece kafamı yastığa koyduğumda paniklemiyor değilim her gün.bana seker taramasi yapildi bisey yapilmaz o zaman sanırımsadece muayene ve rapor galiba, of ne zaman geciyor ne baska bisey sıkıldım valla :)
bende gecen haftasonu ve bu haftasonu butun odayi temizleyip kiyafetlerin hepsini yikadim, son kalan partiyi sabah attim makineye saatini kurdum eve gittigimde bitmis olacak, hersey hazir arabayi flnda kurduk :)Sen alışverişleri de çoktaan tamamladın tabi sıkılıyorsundur şimdi ben beşik ve bebek arabası dışında hiçbir şey almadım henüz annem gelecek Mart'ta onunla yapabiliriz inşallah. Çantam falan da hazır değil inşallah zamanında gelir bıdığım. Gece kafamı yastığa koyduğumda paniklemiyor değilim her gün.
Ooo sen gerçekten bitirmişsin tüm işleri. Benim yıkayacağım bir giysisi yok dahabende gecen haftasonu ve bu haftasonu butun odayi temizleyip kiyafetlerin hepsini yikadim, son kalan partiyi sabah attim makineye saatini kurdum eve gittigimde bitmis olacak, hersey hazir arabayi flnda kurduk :)
sadece buhar makinesi konusunda hata yapmisim sanirim , suan kendim icin kullaniyorum da oldugu yer hep su oluyor, ilk kullanimda oyle bisey yoktu sanirim bunuda kullanamicam![]()
Aaa neden canim[/QUOTE][QUOneddokuzyuzbes, post: 39329925, member: 535893"]anladım canım, hayirlisi olsun tekrar, bakalim bizim ki ne durumda 1 aydir görmüyoruz![]()
ben wollex almistim sekli cok hosuma gitmisti, seneler once kendime sinbonun ucuz bi modelini almistim, oda cok su yapiyordu onu kullanmayim yenisini aliyim dedim e biraz da ucuz olsun dedim die geldi bunlar basimaOoo sen gerçekten bitirmişsin tüm işleri. Benim yıkayacağım bir giysisi yok dahaBuhar makinesini Weewell'in son siyah modelini aldık 215 tl'ye, geçen gün Babymall'de 195 tl'ye düşmüştü. Biz de şimdiden odamızda kullanıyoruz. Hiç su olmuyor yere değil de bir sehpa üzerine koymaya çalış etkisi varmış. Sesi biraz var ama bu piyasadaki en sessiz modelmiş. Genel olarak memnunuz.
doktor en son 28. haftada gittik bi daha cagirmadiAaa neden canim
Weewell Soğuk Buhar Üfleyici whc730Ooo sen gerçekten bitirmişsin tüm işleri. Benim yıkayacağım bir giysisi yok dahaBuhar makinesini Weewell'in son siyah modelini aldık 215 tl'ye, geçen gün Babymall'de 195 tl'ye düşmüştü. Biz de şimdiden odamızda kullanıyoruz. Hiç su olmuyor yere değil de bir sehpa üzerine koymaya çalış etkisi varmış. Sesi biraz var ama bu piyasadaki en sessiz modelmiş. Genel olarak memnunuz.
Canım benimki Whc752 ama ben siyah rengiyle beyazının bir farkını göremedim sadece organik cam ön panel yazıyor istersen beyaz modelini de alabilirsin kıyaslayıp benimki bir üst modeli.Weewell Soğuk Buhar Üfleyici whc730
whc 750 mi? hangisi seninki?