• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

kızlar 32.hafta randevusunda extra yapilan bir test veya baska birsey varmi ?
Ben Aşkın hocaya bugün sordum canım bana şeker yüklemesi yapılmamıştı. Normal kan ve idrar tahlilini iki kere yaptı. 32. Haftada Açlık Kan Şekerine bakalım demişti daha önce. Bugün de 32. hafta randevumuza gelirken aç geleyim mi hocam AKŞ bakacak mısınız dedim, sevinirim dedi.

Ben Aşkın hocaya bugün sordum canım bana şeker yüklemesi yapılmamıştı. Normal kan ve idrar tahlilini iki kere yaptı. 32. Haftada Açlık Kan Şekerine bakalım demişti daha önce. Bugün de 32. hafta randevumuza gelirken aç geleyim mi hocam AKŞ bakacak mısınız dedim, sevinirim dedi.
bana seker taramasi yapildi bisey yapilmaz o zaman sanırım :( sadece muayene ve rapor galiba, of ne zaman geciyor ne baska bisey sıkıldım valla :)

bana seker taramasi yapildi bisey yapilmaz o zaman sanırım :KK43: sadece muayene ve rapor galiba, of ne zaman geciyor ne baska bisey sıkıldım valla :)
Sen alışverişleri de çoktaan tamamladın tabi sıkılıyorsundur şimdi ben beşik ve bebek arabası dışında hiçbir şey almadım henüz annem gelecek Mart'ta onunla yapabiliriz inşallah. Çantam falan da hazır değil inşallah zamanında gelir bıdığım. Gece kafamı yastığa koyduğumda paniklemiyor değilim her gün.

Sen alışverişleri de çoktaan tamamladın tabi sıkılıyorsundur şimdi ben beşik ve bebek arabası dışında hiçbir şey almadım henüz annem gelecek Mart'ta onunla yapabiliriz inşallah. Çantam falan da hazır değil inşallah zamanında gelir bıdığım. Gece kafamı yastığa koyduğumda paniklemiyor değilim her gün.
bende gecen haftasonu ve bu haftasonu butun odayi temizleyip kiyafetlerin hepsini yikadim, son kalan partiyi sabah attim makineye saatini kurdum eve gittigimde bitmis olacak, hersey hazir arabayi flnda kurduk :)
sadece buhar makinesi konusunda hata yapmisim sanirim , suan kendim icin kullaniyorum da oldugu yer hep su oluyor, ilk kullanimda oyle bisey yoktu sanirim bunuda kullanamicam :(

[QUOneddokuzyuzbes, post: 39329925, member: 535893"]anladım canım, hayirlisi olsun tekrar, bakalim bizim ki ne durumda 1 aydir görmüyoruz :KK43:[/QUOTE]
Aaa neden canim

bende gecen haftasonu ve bu haftasonu butun odayi temizleyip kiyafetlerin hepsini yikadim, son kalan partiyi sabah attim makineye saatini kurdum eve gittigimde bitmis olacak, hersey hazir arabayi flnda kurduk :)
sadece buhar makinesi konusunda hata yapmisim sanirim , suan kendim icin kullaniyorum da oldugu yer hep su oluyor, ilk kullanimda oyle bisey yoktu sanirim bunuda kullanamicam :KK43:
Ooo sen gerçekten bitirmişsin tüm işleri. Benim yıkayacağım bir giysisi yok daha :( Buhar makinesini Weewell'in son siyah modelini aldık 215 tl'ye, geçen gün Babymall'de 195 tl'ye düşmüştü. Biz de şimdiden odamızda kullanıyoruz. Hiç su olmuyor yere değil de bir sehpa üzerine koymaya çalış etkisi varmış. Sesi biraz var ama bu piyasadaki en sessiz modelmiş. Genel olarak memnunuz.

[QUOneddokuzyuzbes, post: 39329925, member: 535893"]anladım canım, hayirlisi olsun tekrar, bakalim bizim ki ne durumda 1 aydir görmüyoruz :KK43:
Aaa neden canim[/QUOTE]
doktor en son 28. haftada gittik bi daha cagirmadi :( 32de gorusuruz dedi, normalde turlu bahanelerle yine arada gidiyordum hastayim agrim var fln diye ama bu sefer gidemedim :) persembe günü randevu iste iple cekiyorum artik :)

Ooo sen gerçekten bitirmişsin tüm işleri. Benim yıkayacağım bir giysisi yok daha :KK43: Buhar makinesini Weewell'in son siyah modelini aldık 215 tl'ye, geçen gün Babymall'de 195 tl'ye düşmüştü. Biz de şimdiden odamızda kullanıyoruz. Hiç su olmuyor yere değil de bir sehpa üzerine koymaya çalış etkisi varmış. Sesi biraz var ama bu piyasadaki en sessiz modelmiş. Genel olarak memnunuz.
ben wollex almistim sekli cok hosuma gitmisti, seneler once kendime sinbonun ucuz bi modelini almistim, oda cok su yapiyordu onu kullanmayim yenisini aliyim dedim e biraz da ucuz olsun dedim die geldi bunlar basima :( simdi magazaya mail attim degisim kabul ederlerse bende wewell alicam uzaktan kumandali otomatik modeli varmis odadaki nemi fln ölcen belki senin aldigindir degistirirlerse onu alicam :/

Ooo sen gerçekten bitirmişsin tüm işleri. Benim yıkayacağım bir giysisi yok daha :KK43: Buhar makinesini Weewell'in son siyah modelini aldık 215 tl'ye, geçen gün Babymall'de 195 tl'ye düşmüştü. Biz de şimdiden odamızda kullanıyoruz. Hiç su olmuyor yere değil de bir sehpa üzerine koymaya çalış etkisi varmış. Sesi biraz var ama bu piyasadaki en sessiz modelmiş. Genel olarak memnunuz.
Weewell Soğuk Buhar Üfleyici whc730
whc 750 mi? hangisi seninki?

ya kızlar zaten ocakta zam gelmisti bugun gittim 92 tl muayene ucreti dediler? hayirdir dedim zam geldi dediler e ztn gelmisti 80 küsür olmustu dedim tekrar karar degistirmisler 92 olmus haberiniz varmi? olmayaninda bilgisi olsun 2 haftada bir gidecegim kontrol randevusunada denk gelmiyor , baska ozellerden farki kalmadi yani :(

Back