Cok şükür sag saglim ciktik hastaneden bayanlar allah herkese nasip etsin bu duyguyuAy hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, fazla merakta bırakma bizi foruma bir ara uğra.
Canım bence git ben ikisindede gitmiştim kontroleKızlar 40 çıkınca kontrole giden olduğu aranızda. Aşkın bey kırkın çıkınca gel rahme bakalım doğum kontrol yöntemlerini konuşalım demişti ama ben gidemedim daha. Gelenden gidenden fırsatın olmadı sizce cçok gereklimidir gitmesem rahimde filan birşey varmıdır acaba.
cok fena hastayim kizlar, atesim 38den asagi düsmüyor boynumda ödem oldu ellerimde sis, tansiyonum dün 14 9 oldu, sonra düstü hemenaskin bey 14 olunca haber ver demisti ama gece 2ydi arayamadim, hic iyi degilim iyilesemiyorum tabi ki calisabilir raporu aldigim icin istirahat raporunu kullanamiyorum, cok fenayim cok hareketleride azaldi bebisin
kızlar birde 32. haftada rapor alan arkadaslar size bir sorum var,
sgk sitesinden cıktı olarak verdiler bana calisabilir raporunu isyerine ver bunu dediler biz sisteme girdik dediler, bunun disinda birsey yapmam gerekiyormu? bizim tamda 2 gun once sekreterimizi isten cıkarttilar, o yuzden kimse birsey bilmiyor, internetten baktigimda bir sürü is gözüküyordu vizite kagidi sgk ya elden basvuru fln filan , bu cıktıyı vermem yetecekmi yani?
simdi aradim sordum da sgk sistemi hata veriyor yogunluk var ben sana yarin doneyim dedi muhasebeciCanım öncelikle çok geçmiş olsun,
SGK işini halletinmi? sana küçük bir önerim olacak, muhasebe departmanını mutlaka bilgilendir, sonra hata yapıyorlar, ertelemeli rapor alıyorsun ancak onlar sistemde aldığın tarihi gördüğü için işlem yapıyorlar . sen üzerine basa basa izine ayrılacağın tarihi belirtmeyi unutma
acaba sgk online islemlerden biz kontrol edebiliyormuyuz?Canım öncelikle çok geçmiş olsun,
SGK işini halletinmi? sana küçük bir önerim olacak, muhasebe departmanını mutlaka bilgilendir, sonra hata yapıyorlar, ertelemeli rapor alıyorsun ancak onlar sistemde aldığın tarihi gördüğü için işlem yapıyorlar . sen üzerine basa basa izine ayrılacağın tarihi belirtmeyi unutma
merhaba, tam tesekküllü hic bir yere yollamiyorlar diye biliyorum, hatta hastaneyi tercih etme sebebimdi, balgat kısmında yoktu yogun bakim ordaki bebekleride sincana getiriyorlardiMerhaba arkadaslar...sincan koru yeni dogan servisi nasil tam tesekkullu mu olasi bir erken dogumda ya da Allah korusun olumsuz bir durumda yeni dogan servisi yeterli mi.yoksa son anda bebegi kabul etmeyip devlet hastanesine mi yonlendiriyorlar.bilgisi olan var mi?
merhaba, tam tesekküllü hic bir yere yollamiyorlar diye biliyorum, hatta hastaneyi tercih etme sebebimdi, balgat kısmında yoktu yogun bakim ordaki bebekleride sincana getiriyorlardi[/Q
Cevabiniz icin tesekkurler. Ins bi sıkıntı yasamayizmerhaba, tam tesekküllü hic bir yere yollamiyorlar diye biliyorum, hatta hastaneyi tercih etme sebebimdi, balgat kısmında yoktu yogun bakim ordaki bebekleride sincana getiriyorlardi
Merhaba Canım, kusura bakma siteye giremedim bayadır, biz kontrol edemiyoruz ama şöyle birşey yapabiliriz, sgk sitesine gir ve günlerine bak, eğer muhasebeciniz iznini onayladı ise günlerin eksik çıkacaktıracaba sgk online islemlerden biz kontrol edebiliyormuyuz?
Günaydın cnm neyaptınız nasıl geçti doğumunuzSon 60 saatimiz ♥ ♥
a-a gözümün önündeki yazini gormemisim ya :)Merhaba Canım, kusura bakma siteye giremedim bayadır, biz kontrol edemiyoruz ama şöyle birşey yapabiliriz, sgk sitesine gir ve günlerine bak, eğer muhasebeciniz iznini onayladı ise günlerin eksik çıkacaktır
Kizzzzzz canimcim hayirli olsun e anlat hadi ayrintilari merak ediyoruz epiduralmi oldun sen ? Igne cok canini yaktimi bastan sona anlat iste :)Cok şükür sag saglim ciktik hastaneden bayanlar allah herkese nasip etsin bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?