Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Cok tesekkur ederim. Cok guzel anlatmissin gercekten. Bende baslarda cok memnundum doktorumdan ama simdi yoğunluk tan ilgilenemiyor. Bende üzülüyorum gene koruya gidiyorum ama balgat koruya sincana daha yakin oldugumdan birde buradan şansımı deniyeyim dedim. Hayırlısı olsun artik . Inşallah yakin zamanda kararimi veririm. Dogumuny anlatmabi sabırsızlıkla bekleyecegim. Inşallah saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin.

canım hakkında hayırlısı artık
inşallah doğumumu yapınca zaman buldukça yazarım canım
yarın sabah randevum var doğum zamanım kısmetse belli olacak
başka sormak istediğin olursa sor canım

Iki haftada bir muayeneye gidicem 87 87 doguma kadar para bayilicam. Ne guzel is! Her seferinde yok ayrintili ultrason yok kalp atisini net alamadim cart curt diye ayri. Gözünü sevem devletin. Hic bi eksigi de yok iki susu eksik.o kadar.

[QUOTE="EsRa1982, post: 38632959, member: alnım hakkında hayırlısı artık
başka sormak istediğin olursa sor canım[/QUOTE]
Amin insallah sagolun . Ben simdi randevu alacagim . Meltem hanimin en sakin oldugu saat ve günler hakkinda bilgi verebilirmisin :) sizide rahatsiz ediyorum kusura bakmayin

canım hakkında hayırlısı artık
başka sormak istediğin olursa sor canım
Belli oldu mu canım doğum tarihin ? Ben sizlerden heyecanlıyım hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin Rabbim. Bu arada herkesin Mevlid Kandili mübarek olsun.

arkadaşlar yeni üye oldum hemen hemen tüm mesajları okudum kafam çok karışık lütfen yardım edin bende sincan koru meltem hanımı düşünüyorum ama bikaç kişiden duyduğuma göre gebelik boyunca yapılan testler 600-700tl buluyormuş dogrumu doğum için geçen gün aradığımda 1750 dediler muayane ücreti 75 tl demişlerdi ben daha gebeliiğin 7haftasındayım hangi testler yapılıyor ücretleri nekadar doktor ilgilimi hastane güvenilir mi burda bulunan bilen arkdlsar bilgi verebilirmisinz

Iki haftada bir muayeneye gidicem 87 87 doguma kadar para bayilicam. Ne guzel is! Her seferinde yok ayrintili ultrason yok kalp atisini net alamadim cart curt diye ayri. Gözünü sevem devletin. Hic bi eksigi de yok iki susu eksik.o kadar.
ilginç bi yorum elbette devlet hastanesine karşı değilim gayet güzel
ama bu trcih meselesi tabi

hayırlısı artık

Amin insallah sagolun . Ben simdi randevu alacagim . Meltem hanimin en sakin oldugu saat ve günler hakkinda bilgi verebilirmisin :) sizide rahatsiz ediyorum kusura bakmayin
valla canım her günü genelde yoğun oluyor ama akşam üstleri daha sakin diyebilirim

Belli oldu mu canım doğum tarihin ? Ben sizlerden heyecanlıyım hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin Rabbim. Bu arada herkesin Mevlid Kandili mübarek olsun.
belli oldu canım
pazartesi günü 11,30 da sezeryanla doğum yapıcam nasipse
[/QUOTE]

canım evet testler filan biraz pahalı tutar o dediğin kadar bencede
benden baştan gittiğim için biliyorum
ayrıca muayeneye bugün zam gelmiş
87 lira olmuş doğumada zam gelmiş
doktorlar hep çok ilgililer canım tüm doktorlar çok iyi
ikili test yapıyorlar canım bazen üçlü ve dörtlüde
sora ayrıntılı usg var
şekr yüklemesi var ne bileyim birçok bişeyler var işte canım ya
ama hastane bence temiz güzel ben beğeniyorum

kızlar ben kısmetse pazartesi günü s30 da sezeryanla doğum yapacağım
darısı tüm hamişlerin başına inşallah
Rabbim kolay dogumlar versin insallah. Canim saglicakla kucagina al. Insallah bizde o gunleri goruruz

Rabbim kolay dogumlar versin insallah. Canim saglicakla kucagina al. Insallah bizde o gunleri goruruz

Canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yorumlarını bekliyoruz allah emanet ol

Allahım sağlıcakla kavuştursun yavruna canım. Sen doğur arkandan biz gelelim :)

canlarım çok teşekkür ederim hepinize
en kısa zamanda kısmetse sizede bilgi vermek için yazmaya çalışacağım inşallah
Allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar ben kısmetse pazartesi günü saat 11.30 da sezeryanla doğum yapacağım
darısı tüm hamişlerin başına inşallah
Çok sevindim hayırlısıyla aramızdan ilk annemiz yavrusuna kavuşacak. Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle. :)

Çok sevindim hayırlısıyla aramızdan ilk annemiz yavrusuna kavuşacak. Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle. :)

Allah razı olsun canım inşallah size deneyimlerimden bahsederim
hastaneyi kolaçan eder normal doğum yapanların halinede vakar size bilgi vermeye gayret ederim

Kızlar esim yarin izmire gidicek araba alicaktik izmirden bulduk bitane. Hem annemleri getirecek İzmirde oturuyorlar annemler. Dogum için gelceklerdi araba isi olunca bekleyin boşuna otobüsle gelmeyin dedim. ama simdi esim çok korkuyor ya ben gidince sancin olursa diye. Ben bir gündenbisey olmaz git gel diyorum. Sİmdi benim gece sancim tutsa ankarada kimsemiz de yok. Bu korunun ambulansi var mi acaba? Taksiyle de giderim ama gece gece korkarim kendi basima taksiye binmeye.

Var canım ambulansı önünde görmüştüm sekreterlikten numarasını iste farkliysa ama aklına doğumu getirmemeye çalış eşin gelmeden olmaz inşallah.

var ambulans canım merak etme ara hastaneyi al numarasını
ama korkma daha var gününe bişey olmaz inşallah

sanırım 32. haftaya kadardı, ya da 28. haftaya kadar özel hastaneler doğuma almıyor. Premature bebekler için ekipmanlar sadece zekai tahir, hacettepe veya zübeyde hanım hastanelerinde varmış. Arkadaşım 28. haftada doğum yapacakken 3-4 hastane gezmiş hiç biri almamış bunlar toob medicana bayındır vs. Sizin de aklınızda olsun.

Esraaamm sen şu an ne heyecanlısındır rabbim hayırlı doğumlar nasip etsşn inşallah canım detayları ben merakla bekliyor olucam 16sı da bizim doğum tarihimiz inşallah.. Tabi oğlum erken gelmezse ben bu aralar çok zorlanıyorum sağdn soka dönemiyorum geceleri sık sık uyanıyorum karnım da bayaa büyüdü zatennnn allah hepimşzi tez zamana kurtarsn inş

Ilk bebeğin mi senin de rappunzel? Benim ilk olacak sizleri okudukça hevesleniyorum nisan ayı tez zamanda gelir inşallah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…