• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

BeN kızım da spinal oldum kesinlikle tavsiye ederim.. yani ben olduysam herkes olur.. hatta inanamıyorum acaba sakinleştirici felan vermişler miydi ki diye?? :))
Genelde bütün acıyı yaşayarak ayiliyosun sanırım arkadaşım.çok zorlandigini söyledi..
Uyuşukluk gidene kadsr zaten ağrı kesici iğne yapiolar.. ben bide myom ameliyatı oldum bebek alındıktan sonra yani..
Gerçi doktorum inanılmaz güven huzur verdi bana biraz doktora güven gerek sanırım

Bugün ben seni görmüş olabilir miyim acaba 2 de anca çıktım muayeneden hatunlarin göbüşlerine baktım doğurdu doğuracak Hangisiyse odur die tam asansöre binerken bi bayan indi aha dedim bu heralde
nasıl biriydi gördüğün :) gri kaban siyah pantolon vardı asansörden inerken gördüysen üstümde, pembe gömleğim vardı gelir gelmez çıkardım kabanı çok sıcak diye. 14.15 gibi nst ye aldılar beni.ordan aşkın beyin odasına.

nasıl biriydi gördüğün :) gri kaban siyah pantolon vardı asansörden inerken gördüysen üstümde, pembe gömleğim vardı gelir gelmez çıkardım kabanı çok sıcak diye. 14.15 gibi nst ye aldılar beni.ordan aşkın beyin odasına.
Yok canım deil o zaman tüh :)

Ne yaptin doğum tarihi şekli kesinleşti mi??
Nasıl geçti muayene

3260 olmuş sıpa, aşkın bey 2 gün daha dur da doğur artık dedi :) yeni model olsunmuş bebek :) 31 aralıktan itibaren hopla zıpla koş yürü dedi valla :) doğumu hala normal bekliyoruz canım ama doğum kanalına girmemiş daha, çatı muayenesi de yapmadı ben de korktuğum için hatırlatmadım. haftaya pazartesi tekrar kontrol var. bugün kontrolde iyi çıktı yine suyu kilosu kalp atışları nst... bizim oğlanın keyfi yerinde gelmeye niyeti yok.

3260 olmuş sıpa, aşkın bey 2 gün daha dur da doğur artık dedi :) yeni model olsunmuş bebek :) 31 aralıktan itibaren hopla zıpla koş yürü dedi valla :) doğumu hala normal bekliyoruz canım ama doğum kanalına girmemiş daha, çatı muayenesi de yapmadı ben de korktuğum için hatırlatmadım. haftaya pazartesi tekrar kontrol var. bugün kontrolde iyi çıktı yine suyu kilosu kalp atışları nst... bizim oğlanın keyfi yerinde gelmeye niyeti yok.

Anam 31 aralıkta dogurma da hakketten :))

Erkek bebekler biraz daha geç gelir aslında
Bizim.çok şükür ultrason güzeldi ense kalınlığı vs kan verdim ikili test için haftaya çarşambaya kadsr arayacam dedi sonuçlar temiz çıksın inşallah..
Cinsiyet için kesin bişey söylemiyorum ama kıza benziyor dedi.. bakalım kısmet sağlık sıhhat yerinde olsub da

Benim diğer ikisi geneldi ama epidurelde nde çok korkuyorum panik yaparmıyım die ama genelde çok zor kendime gelmem uzun sürüyo sersem gibi oluyosun
valla yalan olmasın ikisinide yaşamadım ama kardeşim genel oldu
çok geç ayıldı
artık doktora uycam canım ne derse ona göre bakcaz

2 gun once dogum yaptim.. Hem doktorum Meltem Hanim hem Koru Hastanesi nden o kadar memnun kaldim ki.. Hepsi isinin uzmani.. Sonra ayrintili sekilde yazarim arkadaslar.. Allah yardimciniz olsun..

oo maşallah canım
Allah hayırlı etsin bebeğini inşallah
canım bende meltem hanıma gidiyorum
normalmi yaptın doğumunu ebeler filan nasıl bebeğin var ama vaktin olunca anlatırsan sevinirim

Tesekkurler arkadaslar darisi size.. Normal dogum yaptim.. Fotografcim yoktu benim zaten sanci gelince gece 00.30 da hastanedeydim. Ama giriyordurbfotografci bence,. Bebis tam 04.00 te dogdu. Ebeler olsun hemsireler olsun hepsi cok iyilerdi. Sanci aninda onlarin cogu dedigini yapamama ragmen sabirla beni idare ettiler. Dogumdan sonra da ilgi alaka cok iyiydi.. Zaten Meltem Hanim o kadar yogun ki gece gunduz haftaici haftasonu demeden hemen geliyor. Dogum zor bir olay sonucta bir canli getiriyoruz dunyaya.. Ama bu zor anlarimi atlatip yavrumu kucagima almak dunyaya bedel.. Sorunuz varsa yine cevaplarim.. :)

Kızlar koru da ameliyata doğum fotoğrafçısı giriyomu bilginiz varmı?
hiç bilmiyorum canım böyle bi talebim olmadığı için

doğurdum doğurcam ben daha odalar nerde doğumhane nerde onu bile bilmiyorum. :KK43:
birinci kat doğum katı doğumhanede doğum odalarıda o katta
ben aşılama olmuştum orda o zaman hepsini gördüm
temiz bakımlı merak etme
doğumhane var yannda sancı odası var sıralı odalar var
odalar tek kişilik güzel yeterli yani en azından çok lüks olmasada
Tesekkurler arkadaslar darisi size.. Normal dogum yaptim.. Fotografcim yoktu benim zaten sanci gelince gece 00.30 da hastanedeydim. Ama giriyordurbfotografci bence,. Bebis tam 04.00 te dogdu. Ebeler olsun hemsireler olsun hepsi cok iyilerdi. Sanci aninda onlarin cogu dedigini yapamama ragmen sabirla beni idare ettiler. Dogumdan sonra da ilgi alaka cok iyiydi.. Zaten Meltem Hanim o kadar yogun ki gece gunduz haftaici haftasonu demeden hemen geliyor. Dogum zor bir olay sonucta bir canli getiriyoruz dunyaya.. Ama bu zor anlarimi atlatip yavrumu kucagima almak dunyaya bedel.. Sorunuz varsa yine cevaplarim.. :)

ayy çok mutluyum senin adına Allahım bebeğine sağlık sıhhat versin
gecede olsa geldi meltem hanım dimi gerçi ben kendine sordum canım gelcem dedi ama yinede gelmesse diye korkuyordum.kaçta geldi peki ilgilendimi senle
ebeler ters davranıyor diyenler olmuştu bu doğrumu canım çünkü ben bu konuda hassasım
gerçi benim doğum şeklim belli değil tam ama yinede öğrenmek isterim
çok sağol bebeğinden vakit ayırıp yazdığın için
nasılsın peki iyileştinmi biraz çok dikişin filan varmı

doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. doğumu yaklaşmış olan arkadaşlara da bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin Allah. Doğum yaparken bizlere de dua edin. Hayırlısıyla bizlere de nasip etsin Rabbim inşallah.

Bende doktorumu degistirmeyi dusunuyorun ve internetten meltem hanimi buldum sizin gibi birine tamda ihtiyacim var. Ben ozellikle kontrollerde ilgilimi cok merak ediyorum. Mesela benim arkadasim baska hastanede bebegini uzun zaman goruyor ben max 3-4 dk kaliyorum onun doktoru cok inceliyor vs. Vs. Dogumdan cok memnun kalmissiniz zaten masallah bebeginize rabbim saglik versin insallah

Bende doktorumu degistirmeyi dusunuyorun ve internetten meltem hanimi buldum sizin gibi birine tamda ihtiyacim var. Ben ozellikle kontrollerde ilgilimi cok merak ediyorum. Mesela benim arkadasim baska hastanede bebegini uzun zaman goruyor ben max 3-4 dk kaliyorum onun doktoru cok inceliyor vs. Vs. Dogumdan cok memnun kalmissiniz zaten masallah bebeginize rabbim saglik versin insallah
canım bende meltem hanıma gidiyorum
zaten doğumumada az kaldı nasipse
zaman konusunda sıkıntın olmasın canım ben aylardır meltem hanımın odasından 20 dakikadan önce çıkmadım
demek istediğim en ince noktasına kadar bakıyor bazen daha uzun oluyor kontroller hatta
ilgili yani konsantre bakarken aklı başka yerde değil
önce ultrasonla bakıyor sora işte malum kilo ve tansiyon kontrolü yapıyor
sora oturtuyor karşısına ne söylemek isterse söylüyor en sonda soracağın varmı diye soruyor
kısaca ben memnunun her zaman ismiyle hitap ediyor insana
şahsen ben kendisini seviyor ve güveniyorum
sadece gebeliğimin başından beri değil canım ortalama 2,5 yıldır sürekli kendisine gidiyorum
tedavi sürecim olmuştu
bi ters davranışını görmedim
ama tabi memnun olmayan arkadaşlarda oldu yazdı buraya herkesin beklentisi farlı olabiliyor
ben doktor ararken çok zorlanmıştım kimse yardımcı olmamıştı o yüzden ben sana yazmak istedim
bebeğin hayırlı olsun şimdiden inşallah

Back