Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

hayırlısı olsun canım.. sağlıcakla kolay bi doğumla kucağına al minigini inşallah
inşallah canım hayırlısı artık
Cok tesekkur ederim . Ultrasonda nasil acaba bi gidip bakmayi düşünüyorum
tabi canım herkes beğenecek diye bi kaide yok
dene bakalım belki seversin
pazrtesi 14.00 de randevum benım de, aşkın bey doktorum.

kimseninki birbirine uymadı bu kez sanırım randevular
doğum şeklin ve zamanın belli oldumu senin canım yazdıysanda kusura bakma unuttum

ben bugün gittim daha haftayada cuma sabah 10.30 da randevum
hepinizden önce doğum yapcam kızlar sanırım
haftaya cuma günüme karar verilecek inşallah
sezeryan olma olasılığım yüksek
Hayırlısı olsun canım benimde sezeryan olucak doğumdan sonra haberleşiriz inş ameliyathane nasıl ilgililermi çok merak ediyorum

normal olacak diye bekliyoruz canım yarın tam belli olur çatı muayenemiz var çünkü

pazrtesi 14.00 de randevum benım de, aşkın bey doktorum.
Aaa yeni farkettim yaa büyük ihtimal karşılaşırız kızımı da dra gösterem aşkın bey git derse de belimi de göstercem 3 gündür belim tutuldu yatıyorum ole umarım yarın gidebilirim bu halde (

Aaa yeni farkettim yaa büyük ihtimal karşılaşırız kızımı da dra gösterem aşkın bey git derse de belimi de göstercem 3 gündür belim tutuldu yatıyorum ole umarım yarın gidebilirim bu halde (
o bel çok kötü canım ya ama merak etme geçiyor
bendede oldu hiç kalkamıyordum inan sancıdan ağladım
ama çok şükür geçti

o bel çok kötü canım ya ama merak etme geçiyor
bendede oldu hiç kalkamıyordum inan sancıdan ağladım
ama çok şükür geçti
Esra ne yaptın peki aşkın bey kullan dedi ama yine de krem ve yaki kullanmaya içim el vermedi sen kullandın mi hiç?

kızlar catlak kremi ve gogus kremi kullaniyormsuunuz? askin bey bana catlak kremi vermemistim dimi mustela oneriyorum dedi ama mustela nin catlak kremini alicam gogus icinde yine mustelami almaliyim yoksa lansinoh cok iyi diyorlar onumu alayim karar veremedim doktorlariniz ne dedi bu konuda size?

Esra ne yaptın peki aşkın bey kullan dedi ama yine de krem ve yaki kullanmaya içim el vermedi sen kullandın mi hiç?
canım hiçbir yan etkisi olmayan bebeğe geçmeyen dediği bi krem verdi bana meltem hanım
sürdüm tabi canım nereye kadar yatacan çok canım acıyordu
bi kötü etkisinide görmedim şükür

benimki çok gerek olmadıkça ilaç yada kreme karşıyım demişti
ben kakao yağı ve badem yağı sürdüm canım
ama inan istediğini sür çatlayacaksa çatlıyor
bn dikkat ettim ama yinede çatladı malesef

canım hiçbir yan etkisi olmayan bebeğe geçmeyen dediği bi krem verdi bana meltem hanım
sürdüm tabi canım nereye kadar yatacan çok canım acıyordu
bi kötü etkisinide görmedim şükür

aşkın bey bana krem adı vermedi ama kullanabilirsin sıkıntı olmaz dedi sen ne kullandın isim verebilir misin?

aşkın bey bana krem adı vermedi ama kullanabilirsin sıkıntı olmaz dedi sen ne kullandın isim verebilir misin?
canım voltaren jel kullandım ben
ama benim haftam senden ilerdeydi
sen sor kullan ama bi kötü etki görmedim ben
meltem hanım hiç bişey olmaz kullan dedi bana
Esra sezeryan nasıl olucaksın genelmi epidurelmi

canım tam sezeryan olacağım kesin olmadığından doktor bişey demedi
ama sanırım epidural olurum
geneli çok mecbur kalmayınca yapmıyorlar

Benim diğer ikisi geneldi ama epidurelde nde çok korkuyorum panik yaparmıyım die ama genelde çok zor kendime gelmem uzun sürüyo sersem gibi oluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…