• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Ilk bebeğin mi senin de rappunzel? Benim ilk olacak sizleri okudukça hevesleniyorum nisan ayı tez zamanda gelir inşallah. :)
Evet vsnım ilk bebeğim benim de ben de insnılmaz heyecanlıyım zaman nasıl geçmiş bilmiyorum ama şu an hiç geçmiyor sana da zaman çookkkkk hızlı geçer inş

kızlar ben kısmetse pazartesi günü saat 11.30 da sezeryanla doğum yapacağım
darısı tüm hamişlerin başına inşallah

Esracım , güzel anne bir haftadır girmiyordum siteye şimdi okudum hemen saate baktım , allahın izniyle çıkmışsındır doğumdan , öyle heycanlandım sevindim gözlerim doldu , inşallah herşey yolundadır , bebeğinde sende iyisindir , dualarımız seninle , darısı tüm hamişlere olsun , isteyen ama olmayan herkese de nasip olsun,

Esraaaaaaaa geldi mi geldi mi bebisss. .
Gözün aydın canım. .. güzel haberlerini bekliorus

Kizlar sincan koru benim de aklima yatti 4. Ayimdan itibaren baslayacam insallah. Sgk anlasmali mi 87 cok pahaliymis peki balgatin fiyati da ayni mi? Bir de sincan evime cok uzak ama ne yapayim artik.

Esra naptın çok çok merak ettim inş sağlıkla kucağına almışsındır

Evet vsnım ilk bebeğim benim de ben de insnılmaz heyecanlıyım zaman nasıl geçmiş bilmiyorum ama şu an hiç geçmiyor sana da zaman çookkkkk hızlı geçer inş
Rappunzel nasılsın? Eşin döndü mü canım? Doğum hareketliliği yok henüz dimi?

canım sen nasilsin? hareketler basladi dimi sende de? benimki 1 ay olacak hic durmuyor valla sürekli oynuyor disardan da gözüküyor artik (el ayak olarak degilde hareketi gözüküyor)

bugün gittik doktora doğum hareketliliği yok maalesef :) sancımız filan çıkmadı eşim geldi antalyadan çok şükür 10gün sonra alıcaz bebeğimizi kucağımızaaa
kızlar bu arada esra taburcu olmuş bile :D

yaa :KK43: hani dogum ucretine gelen zam bizi kapsamiyorsa bununda kapsamamasi gerekmez mi ?
ben dedim hani biz zamdan etkilenmicektik diye o sadece doğumlar için dediler bu arada ben yine nst ye para ödemedim :D ya hu ne şanslı kadınım hatta sordum nst ücretini ödemeden mi giricem diye ücret yok filan dedi

ben dedim hani biz zamdan etkilenmicektik diye o sadece doğumlar için dediler bu arada ben yine nst ye para ödemedim :D ya hu ne şanslı kadınım hatta sordum nst ücretini ödemeden mi giricem diye ücret yok filan dedi
masallah de :) istemesinler ztn dunyanın parasi tuttu en bastan beri gittik geldik 8 ay devlete gidip o paralarla son ay acibademde fln yapabilirmisiz dogumu :)

canım sen nasilsin? hareketler basladi dimi sende de? benimki 1 ay olacak hic durmuyor valla sürekli oynuyor disardan da gözüküyor artik (el ayak olarak degilde hareketi gözüküyor)
Benim de çok uzun zamandır gözle görülüyor hareketlilik canım 18. Haftadan sonra eşim bile hep gördü. Yalnız ben yine hastalandim yılbaşı tatilinden beri hastayım antibiyotik kullandım yine. Gece boyu öksürmekten kasık ağrılarım oldu. Doktor kontrolüm de haftaya. Inşallah bebeğim etkilenmemistir. :(

Benim de çok uzun zamandır gözle görülüyor hareketlilik canım 18. Haftadan sonra eşim bile hep gördü. Yalnız ben yine hastalandim yılbaşı tatilinden beri hastayım antibiyotik kullandım yine. Gece boyu öksürmekten kasık ağrılarım oldu. Doktor kontrolüm de haftaya. Inşallah bebeğim etkilenmemistir. :KK43:
insallah canım bisey olmamistir merak etme. haftaya hangi gun? ben cuma günü gidicem haftaya belki denk geliriz daha randevumu almadim gerci, hareketlenmesi keyifli ama esimde parmagiyla dokunuyor bekliyor bebek vuruyor sonra o vuruyor oyle oynuyolar baba kız :)

Back