Bugün ben seni görmüş olabilir miyim acaba 2 de anca çıktım muayeneden hatunlarin göbüşlerine baktım doğurdu doğuracak Hangisiyse odur die tam asansöre binerken bi bayan indi aha dedim bu heraldepazrtesi 14.00 de randevum benım de, aşkın bey doktorum.
nasıl biriydi gördüğün :) gri kaban siyah pantolon vardı asansörden inerken gördüysen üstümde, pembe gömleğim vardı gelir gelmez çıkardım kabanı çok sıcak diye. 14.15 gibi nst ye aldılar beni.ordan aşkın beyin odasına.Bugün ben seni görmüş olabilir miyim acaba 2 de anca çıktım muayeneden hatunlarin göbüşlerine baktım doğurdu doğuracak Hangisiyse odur die tam asansöre binerken bi bayan indi aha dedim bu heralde
Yok canım deil o zaman tüh :)nasıl biriydi gördüğün :) gri kaban siyah pantolon vardı asansörden inerken gördüysen üstümde, pembe gömleğim vardı gelir gelmez çıkardım kabanı çok sıcak diye. 14.15 gibi nst ye aldılar beni.ordan aşkın beyin odasına.
Sizin muayene nasıl geçti? herşey yolundadır inşallah. Cinsiyet belli oldu mu?Yok canım deil o zaman tüh :)
Ne yaptin doğum tarihi şekli kesinleşti mi??
Nasıl geçti muayene
3260 olmuş sıpa, aşkın bey 2 gün daha dur da doğur artık dedi :) yeni model olsunmuş bebek :) 31 aralıktan itibaren hopla zıpla koş yürü dedi valla :) doğumu hala normal bekliyoruz canım ama doğum kanalına girmemiş daha, çatı muayenesi de yapmadı ben de korktuğum için hatırlatmadım. haftaya pazartesi tekrar kontrol var. bugün kontrolde iyi çıktı yine suyu kilosu kalp atışları nst... bizim oğlanın keyfi yerinde gelmeye niyeti yok.
valla yalan olmasın ikisinide yaşamadım ama kardeşim genel olduBenim diğer ikisi geneldi ama epidurelde nde çok korkuyorum panik yaparmıyım die ama genelde çok zor kendime gelmem uzun sürüyo sersem gibi oluyosun
2 gun once dogum yaptim.. Hem doktorum Meltem Hanim hem Koru Hastanesi nden o kadar memnun kaldim ki.. Hepsi isinin uzmani.. Sonra ayrintili sekilde yazarim arkadaslar.. Allah yardimciniz olsun..
Maşallah canım hayırlı olsun darısı bize inşallah2 gun once dogum yaptim.. Hem doktorum Meltem Hanim hem Koru Hastanesi nden o kadar memnun kaldim ki.. Hepsi isinin uzmani.. Sonra ayrintili sekilde yazarim arkadaslar.. Allah yardimciniz olsun..
yaa hadi hayırlısı hakkınızdabiz de sezeryan günümüzü bebeğin ters olmasından mütevellit 16.01.15 olarak aldık hakkımızda hayırlısı olur inş..
hiç bilmiyorum canım böyle bi talebim olmadığı içinKızlar koru da ameliyata doğum fotoğrafçısı giriyomu bilginiz varmı?
birinci kat doğum katı doğumhanede doğum odalarıda o kattadoğurdum doğurcam ben daha odalar nerde doğumhane nerde onu bile bilmiyorum.
Tesekkurler arkadaslar darisi size.. Normal dogum yaptim.. Fotografcim yoktu benim zaten sanci gelince gece 00.30 da hastanedeydim. Ama giriyordurbfotografci bence,. Bebis tam 04.00 te dogdu. Ebeler olsun hemsireler olsun hepsi cok iyilerdi. Sanci aninda onlarin cogu dedigini yapamama ragmen sabirla beni idare ettiler. Dogumdan sonra da ilgi alaka cok iyiydi.. Zaten Meltem Hanim o kadar yogun ki gece gunduz haftaici haftasonu demeden hemen geliyor. Dogum zor bir olay sonucta bir canli getiriyoruz dunyaya.. Ama bu zor anlarimi atlatip yavrumu kucagima almak dunyaya bedel.. Sorunuz varsa yine cevaplarim.. :)
Bende doktorumu degistirmeyi dusunuyorun ve internetten meltem hanimi buldum sizin gibi birine tamda ihtiyacim var. Ben ozellikle kontrollerde ilgilimi cok merak ediyorum. Mesela benim arkadasim baska hastanede bebegini uzun zaman goruyor ben max 3-4 dk kaliyorum onun doktoru cok inceliyor vs. Vs. Dogumdan cok memnun kalmissiniz zaten masallah bebeginize rabbim saglik versin insallahTesekkurler arkadaslar darisi size.. Normal dogum yaptim.. Fotografcim yoktu benim zaten sanci gelince gece 00.30 da hastanedeydim. Ama giriyordurbfotografci bence,. Bebis tam 04.00 te dogdu. Ebeler olsun hemsireler olsun hepsi cok iyilerdi. Sanci aninda onlarin cogu dedigini yapamama ragmen sabirla beni idare ettiler. Dogumdan sonra da ilgi alaka cok iyiydi.. Zaten Meltem Hanim o kadar yogun ki gece gunduz haftaici haftasonu demeden hemen geliyor. Dogum zor bir olay sonucta bir canli getiriyoruz dunyaya.. Ama bu zor anlarimi atlatip yavrumu kucagima almak dunyaya bedel.. Sorunuz varsa yine cevaplarim.. :)
canım bende meltem hanıma gidiyorumBende doktorumu degistirmeyi dusunuyorun ve internetten meltem hanimi buldum sizin gibi birine tamda ihtiyacim var. Ben ozellikle kontrollerde ilgilimi cok merak ediyorum. Mesela benim arkadasim baska hastanede bebegini uzun zaman goruyor ben max 3-4 dk kaliyorum onun doktoru cok inceliyor vs. Vs. Dogumdan cok memnun kalmissiniz zaten masallah bebeginize rabbim saglik versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?